LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)
Raspunsuri - Pagina 12
Lala_D spune:
La multi ani fericiti domnului inginer poet Serban!Doc, sa creasca mare, voios, sanatos si sa va incante zilnic cu nazdravaniile lui . Va pupam cu mult drag !
La multi ani si sarbatoritilor de azi !

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza Am pus cateva poze de la ziua Alexiei, pt. cine are timp. Nu a fost o petrecere cu multi invitati, doar noi, bunica si nasa cu copiii. Dar ne-am simtit extraordinar si am facut 100 de poze + filmat . MARINELA Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Superba ca intotdeauna printesa in roz

La multi ani Pati, eu nu cred ca te-am urat fiind plecata
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ellenuta spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lala .. ai ramas fara cafea? un
asa dimineata ca mi-e drag de tine!!
gata .. am fetita mare .. un an si o zi .. a dormit bine azi-noapte desi cu burtica cam goala, nu i=am mai dat lapte dupa ce mi-a varsat .. oricum, nu l-a dat pe tot afara .. s-a trezit la 6, a papat si s-a culcat la loc ..
maine plecam la munte, ce bine imi pare .. dar totusi ma gandesc cum o sa fie 3 zile fara eva .. e prima oara cand plec asa mult timp de langa ea .. sper sa fie totul ok!
laurici
pe mami si printesa!
marinela multumesc mult, si eu sper sa fie bine puiul mic, e baietel .. problema e ca nu mai avea lichid deloc si nici sangele nu mai circula prin cordon .. o sa-i faca tomografie zilele astea sa vada ce si cum .. i-a venit ceva laptic mamei lui si i-am spus ca e ff important sa-i dea laptic de-al ei .. sa se mulga, sa faca efoturi sa nu piarda laptele .. eventual sa alapteze alt bb a carui mamica nu are laptic .. ca e ff important sa-i dea laptic de la ea ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Shose spune:
Buna dimineata fetelor!
Lala
si Elle[/red[
matinalelor!
Io am avut un somn asa prost. S'a trezit pitica la 2, la 4 si la 7 de tot.
E gingia umflata in doua locuri. Cred ca ies iar doi odata.
[red]Laurici odata cu 2009 am cam spus adio la somnul ala devreme si linistit.
Sper sa revin la zile mai bune. Ca sunt asa obosita...
Vreau sa dorm la prans, sper sa reusesc.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:

SERBAN

La multi ani don' inginer sau poet! Sa fii sanatos, sa ai noroc in viata, sa fii cuminte, destept si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
SARA
la multe lunite si anisori! AMR 1 LUNA 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Buna dimineata fetelor! Lala si Elle[/red[ matinalelor!Io am avut un somn asa prost. S'a trezit pitica la 2, la 4 si la 7 de tot. E gingia umflata in doua locuri. Cred ca ies iar doi odata.[red]Laurici odata cu 2009 am cam spus adio la somnul ala devreme si linistit. Sper sa revin la zile mai bune. Ca sunt asa obosita... Vreau sa dorm la prans, sper sa reusesc. Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
of mai shose ce te mai chiunie pipetica mica .. iti dai seama mititica ca nu face asa ca sa te supere pe tine da' o doare si pe ea .. ca e si ea mica (vorba lui bartate-miu) .. la noi functioneaza foarte bine 1,5 ml de nurofen seara si frecat bine cu calgel .. si e in plina eruptie dentara .. ii mai ies 3 sus pe langa cel care a dat deja ..
pipetica sa-i iasa repede dintii si sa nu o mai chinuie pe mami!Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Neata!
Sanatate clopoteilor bolnaviori.Un
mare sa le treaca repede!
Am vazut pozici cu Stefan vesel tare de ziua lui si cu un tort minunat,cu Alexia Patricia o frumusete de pritesa, si cu Eva care se linge tare pe botic cand vede tortul.
La toti 
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
Neata!
LA MULTI ANI CU SANATATEA SI NOROC, SERBAN ANDREI!
SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI SA LE-ADUCI MULT ABUCURIE IN SUFLET, PARINTILOR!
Inc-o luna de bebeluseala placuta, pt Sara Ioana!
Am admirat doua printese frumoase: Patricia si Eva si un cavaler mandru: Stefan!
Si vroiam sa mai intreb, dak stie cineva cum e Rares?
Si, Monica, cum e Clara?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:

SERBAN ANDREI, alias INGINERU, sanatate, fericire si noroc!Sa cresti mare si voinic si sa aduci multe bucurii parintilor, si ei tie!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)