LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)
Raspunsuri - Pagina 11
gattasalvaje spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Cred ca numele cresei e de fapt altul , nu Daca de asta e vorba : http://www.acorns.ro/babyacorns_rom.htm eu am auzit numai lucruri bune Decat departe de mine eu l-as da fara sa clipesc la cresa Dar si bona e o varianta O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Lala , intr-adevar , de gradinita asta e vorba
.Eu stiam din auzite de ea si am tot cautat pe net "accor" , "accord" etc si , bineinteles ca nu gaseam nimic
. Multam fain. Este interesant ce zic ei pe site , sper ca si in realitate sa fie intocmai. Pretul este cam piperat , dar daca aleg varianta cu bona , ies cam tot acolo...si bona nu vine cu mancare si cu pampersi.Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Noi am fost ieri la vaccin.Nu a plans puiutu doar pt ca l-am tinut strans, dupa ce i-am dat drumul a revenit la starea lui de razacios. Am facut ROR-ul.Ne-a spus ca daca vrem peste 1 luna sa facem si Prevenarul, dar ne costa 290 lei o doza si trebuie 2 , deci 600 de lei , cam greu.Ramane sa ne hotaram daca il vom face si de unde scoatem banii.La masuratori a reiesit ca a crescut 2 cm in lungime, are 73cm, in greutate 300 de gr deci are doar 8.300 cand ar trebui sa aiba 8.900. .Da nu am ce sa-i fac ca el mananca foarte bine.Mai mult nu am cum sa ii dau.Asa e el si nu am ce sa-i fac.Acu sa va intreb cele care ati facut ROR-ul, au avut efecte adverse? Mi-e mi-a zis doct ca 5 zile vaccinul lucreaza si dupa 5 zile incep sa apara la unii copii efecte adverse ca febra si ceva ca un inceput de raceala: mucisori, moleseala, maraiala. La voi cum s-a manifestat? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Ramona , ROR-ul poate da reactii adverse si dupa 3 saptamani...cel putin asa s-a intamplat cu bebelul unei prietene de-a mea care a facut febra mare 38.5 la fix 3 sapt. de la vaccin si doctora i-a zis ca sigur este o reactie adversa a ROR-ului , ca alte simptome n-avea. Virusul rubeolic si cel rujeolic au perioada de incubatie mare (10-21 zile) si in aceasta perioada pot aparea reactiile adverse.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
irlandeza spune:
LA MULTI ANI, EVA MARIA. 
Am vazut pozele, sunteti frumosi toti 3. Si tortul e frumos, profesionist, nu ca al nostru
, n-am avut unde sa comand unul, asa ca m-am straduit.![]()
MARINELA
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Laura Ioana spune:
Am vazut doua fete frumoase foc: Patty cu frumosii ei ochi albastri
si cu rochitica de printesuca si Eva care mi se pare ca seamana tare cu Theuta mea
Cum avem noi numai fete tot una si una, asa-i? Si flacai pe masura, normal!
Irlandeza
abia astept sa aflu cum e treaba
Ce ghinion, n-am patit-o niciodata cu posta, dar uite ca nu se intampla doar altora
Eu inca nu am poze, nici macar nu le-am vazut, ptc tatal meu (fotograful
) nu mi-a dat dvd-ul cu poze, inca
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
irlandeza spune:
Elle, fetita care apare in poze cu Patty, e mai mica cu 2 sapt. Si a fost nascuta la 34 sapt. cu 1.200 gr. Si acum ai vazut si tu cat e de frumoasa si e si sanatoasa. Singura diferenta intre ele 2 , e ca Kyla e mai mica de inaltime si mai usurica la kg, atat. S-a chinuit maica-sa putin la inceput, ca a mers la spital la fiecare 2-3 ore cu lapte de la san, iar cand nu putea merge, se mulgea si mergea sotul ei. Si i-a mai dat si lapte praf , special pt. prematuri.
Ai sa vezi ca totul v-a fi bine.
MARINELA
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Shose spune:

La multi ani Dle Inginer, sa fi sanatos, frumos si cumintel si fericit toata viata!
Acum un an Angi ne anunta ca avem primul clopotzel-inginer, si mesajul suna asa
Originally posted by AngeliquedeS
S-A NASCUT INGINERUL TZUTZUIANU!!!!!!!!
3500grame, prin cezariana, ca altfel nu a vrut sa iasa si sunt foarte bine amandoi !!!!!!
Doculetz o
si un
pt tine, mamica frumoasa si desteapta.
Sa ne traiasca Inginerul muulti, muulti ani si sa isi bucure parintii minunati.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
irlandeza spune:
LA MULTI ANI SERBAN ANDREI, la implinirea primului anisor.
MARINELA
PATTY - la 1 an de viata
PATRICIA ALEXIA
irlandeza spune:
LA MULTI ANI si celorlalte clopotici nascute intr-o zi de 15 ........
BIANCA MIHAELA 
SARA IOANA 
MARINELA
PATTY - la 1 an de viata
PATRICIA ALEXIA
Shose spune:
Nu am apucat sa citesc calumea, dar am inteles ca Palu e bolnavior si Iri e cu el in spital. 
Le doresc sanatate multa si ii asteptam cat mai curand 'acasa'.
Io nu am mai intrat ca sunt cam varza
de'adevaratelea.
Pip adoarme iar numai pe la 11, si maraie de nu stiu ce sa'i mai fac. Cred intr'un final ca e de la dintzi. La 11 nu am mai putut si i'am dat 2,5 nurofen. Vad ca a adormit si nu mai zice nimik.
Roade suzeta, bea apa intr'una ( de fiecare data cand a fost cu dinztucii a baut lichide la greu) si a adormit de 2 nopti in brate. Asta seara cum o puneam jos cum incepea circul...parca erau ace in pat.
Iertare ca ma plang, poate sunt fleacuri dar io o iau razna de la ele. Ma doare spatele de tinut bb la pipet, imbratisata.
si sanatate la toti bolnaviorii.
Maine sper sa apuc sa citesc, ca vine mama la mine dupa srvici.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Caty
multa sanatate lui Matei. Sper sa-i treaca enteroviroza si sa nu fie nevoie sa va internati! Cat despre osciorul ala, si eu simt la Thea tot cam asa, dar nu m-am panicam, mai ales ca dr o tot verifica la fontanela si nu mi-a zis nik. Sper sa nu fie nimic.
Marinela
si eu voiam sa te intreb de fetita nasilor, ca pare mult mai mititica decat Patty. Bine ca e sanatoasa si a trecut peste hopul de la nastere! Si chiar ca-i frumusica
Ma cam speriati cu efectele adverse ale vaccinului. Noua ne-a zis ca ni-l face (ROR-ul) la 1,2 ani, iar pt cel de la 1 an mai vb la sfarsitul lui ianuarie. Siti ce mi-a spus? Ca trebuie sa facem infanrix hpv (parca...uite ca ma lasa memoria
), oricum nu penta...cica daca am facut schema cu hexa si hib, nu se face penta. Si asta care tre' sa-l facem nu se gaseste, a dat comanda si pe la sfarsitul lui ianuarie imi psune daca l-a gasit.
Edit: acum am vazut in mesajul lui Shose
ca Palugelul e bolnavior si e in spital
Multa sanatate si Irinei multa putere si rabdare!
Shose
ies dintisori?
Puiul mic, sa-i iasa repede si cat mai fara durere! SI sa revina la bunul ei obicei, pe care-l admiram atata, de a se culca cel mai tarziu la 9
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Bogdan
Andrei (27.12.2007)