LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui roli25

[quote]citat din mesajul lui ceska777

Laura_dimitris,
pentru 90mp cu balcon la et1, intr-un mic orasel platim lunar 490,- eur chirie si 130,- eur cheltuieli. (apa, curent, caldura, cablu). Se poate si mai rau/scump, poti gasi si mai ieftin dar tre sa ai noroc. Mie nu imi plac asa mult baia si toilett-ul sunt dotari din anii 70-80 doar vana e noua si respectiv armaturile.

Astea- preturi mari pt. chirii.......? Stati sa va spun eu. 100 mp si balconul aferent, intradevar lung = 1200 euro, iar curentul pt. 2 luni = 375 euro. Cum vi se pare?

..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eva, scumpa felicitari pt primul anisor! Sa ai o viata minunata, plina de sanatate, de realizari si de multa, multa fericire!
Ionut, flacau frumos si tie iti doresc tot binele din lume si o viata exact asa cum ti-o doresc parintii tai.

Irlandeza spune-mi daca ai primit PM-ul meu. Ma simt naspa tare ca nu stiu care-i treba cu banutii. Te rog sa-mi spui daca nu a ajuns plicul si trimit imediat alti banuti. E greseala mea ca nu i-am trimis macar cu recomandata, dar nu vreau sub nicio forma sa ma crezi nesimtita sau neserioasa si vreau sa ma achit de datorie.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura, sambata nu erau sositi banii, de atunci n-am mai sunat acasa. Probabil o sa sun vineri si o sa-ti trimit un mesaj, OK ? Si nu-ti face probleme,stiu ca esti o persoana serioasa, cu capul pe umeri. Niciodata nu mi-a trecut prin cap ca ai putea sa nu te achiti de datorie.

MARINELA

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am pus cateva poze de la ziua Alexiei, pt. cine are timp.
Nu a fost o petrecere cu multi invitati, doar noi, bunica si nasa cu copiii. Dar ne-am simtit extraordinar si am facut 100 de poze + filmat .

MARINELA

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna seara! Intru si eu pe fuga, in ceasul al 11-lea, sa urez si eu scumpicii mici Evelina-Gospodina, LA MULTI ANISORI, sa fii sanatoasa, cuminte, buna, bucuria si fericirea parintilor tai dragi!
N-am citit decat prima pagina, sunt cheauna, azi-noapte am facut de garda sa-i dau electroliti lui Matei (cu seringa) caci nu vrea sa bea si sa manance nimic, vomita, diaree etc...Am fost azi la dr. si diagnosticul se pare ca este un fel de enteroviroza (stomach flu) combinata si cu iesirea unor dinti...Speram sa o scoatem la capat cat mai repede! Daca nu..ne interanm si noi...
Am observat ceva la Matei...o umflatura intre frunte si fontanela (initial am zis ca este fontanela adancita de la deshidratare si ca se simte ridicatura de la marginea osului..dar nu este fontanela...)...Aveti idee ce ar putea fi? Am obs. dupa ce am venit de la dr. (si dr. n-a observat, evident)...

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 6 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

LA MULTI ANISORI si pentru Ionut! Sa fii sanatos, cuminte, bun si sa-i faci pe mami si tati mandrii de tine in fiecare clipa!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

AMR 6 ZILE
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellooo

cateva pozute de azi ..

eva la un an

pupici

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

nicole, laura, marinela, cati, honey, eliza si multumesc enorm de urari!

uf mai cati ce o fi pe mititelu mateiasu .. hidratare multa, regim, lapte fara lactoza .. ce sa mai spun .. insanatosire grabnica. nu stiu sa-ti spun de umflatura aceea .. frumuselul

marinela ce printesa frumoasa cu o rochita ca-n povesti! tare frumusica patti .. si tortul super reusit!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE:
Alexandra Maria ,Isabella Andreea Alexandru Luca , Mihnea Adrian
Sa fiti sanatosi, cuminti, sa papati bine ca sa cresteti mari!

LA MULTI ANI, ALINA! (pt. ieri cu mii de scuze pt. omisiune)

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

anul trecut la ora asta .. eva avea o ora de viata!

coincidenta sau nu .. fix la 22,30 ora cand a venit pe lume, anul trecut, mi-a vomitat laptic .. a trebuit s-o schimb de la piele .. asta e .. asta sa fie ghinionul ...

am uitat sa va spun .. azi a nascut cumnata prieteni mele cele mai bune ... prematur 1200 kg .. avea probleme cu cheaguri de sange pe placenta etc .. s-a dus la eco si acolo au vazut ca nu mai are deloc lichid si ca sangele nu mai circula prin cordonul ombilical .. au bagat-o urgent in operatie .. sa ne rugam sa fie bb bine .. a avut apgar 7,5 .. doctorii sunt ca e sanatos .. acum trebuie sa-i faca tomografie sa vada daca nu cumva, Doamne fereste, a fost afectat creierul ..

pupici .. fuga la ca-s tare obosita ..

noapte buna

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput