Pepenasi de iulie-august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Anka lasa ca stim toate ca te contrazici

Asa, ca tot veni vorba de emigrare, io probabil traiesc pe luna si m-am dezobisnuit, dar sincer de fiecare data cand vin acasa, plec dezamagita. Si ce ma enerveaza cel mai tare e femeia de la paine! Bre, sunt si aici de astea care s-au sculat cu fata la perna, da' aia de la mama ma face sa-mi fie dor de Irlanda! Si credeti-ma nu iubesc Irlanda deloc si mi-e tare dor de acasa...Da' vorba lu' Ileanna cu fratele ei, vin o luna si-mi trece Ma intorc aici si incep sa apreciez neste chestii. In schimb si plecarea asta are dezavantajele ei. Nu stiu, poate in canada comunitatea romana e mai altfel, dar eu aici am preferat sa stau departe de romani. Sunt la fel de "draguti" ca acasa! Au deschis un magazin de prajituri, si mi-era dor tare de amandine, asa ca, m-am dus, 2 ore in trafic, in mijlocul Dublinului, cu burta la gura si cupil miorlait in spate, sa-mi cumpar amandine. Am ajuns, toate bune si frumoase, si-am gasit o plictisita (la fel ca aia a mamii de la paine...) careia am facut greseala de a-i spune pe langa buna ziua si ce vreau si ca mi-era tare dor de amandine...si care s-a uitat la mine ca la extraterestru, de ce fac io, conversatie de 2 lei cu ea. Si iar mi s-a taiat de rumanika...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ARIADNA - Imi amintesti de multii nostri prieteni plecati prin lume, plus frate-miu, varu-miu si toate verisoarele, care se feresc sa vorbeasca romaneste pe strada
Nuuu, stai linistita ca romanii sunt peste tot la fel, in ceea ce ii priveste pe compatrioti

DIARUXULE - da' tu ce ai maica?? Sa nu zici ca nu esti de acord ca ne certam Nu conteaza cu ce nu esti de acord, tot ne certam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

am avut atatea de scris....da...m-am oprit pentru ca....

daca vreti despre invatamant....va pun io in tema cu inversunarea mea...da nu cred ca vreti.ca am o guraaaaaaaaaaaaaa....(intrebati-o pe SUN daca nu credeti)

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

M-am simtit si trebuie sa spun asta:N-AM VRUT SA TE SUPAR!pe bune.

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Aaa da, ankule, pachetul tau de craciun...cand a fost ridicat, eu eram la patinaj cu Sonia, ca de...servicii de firma rumaneasca, cica imi dau ei sms cu o zi inainte...m-au sunat dimineata la 10, ca ei pe la 11 sunt la mine sa ridice pachetul. Si, cum acasa numa' irlandezu' era, el l-a predat. Si vine, rumanu' cantareste etc, si asta al meu, cu zambetul pe buze...conversatie de 2 lei..."so how long have you been here" ala..."5 years", "and how do you like it?"...ala..."oh it was good before, but now this country and everything about it sucks! Jobs are gone, money are not good anymore..." dupa care se opreste in expectativa si realizeaza ca Mick e irlandez si zice "but its okay" E proverbiala diplomatia rumaneasca nu?

--------------------------------------------------------------------------------------------------

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Salutare!

Ieri nu am mai apucat nicicum sa intru, asa ca profit azi de somnul Mirunicii.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Camy-

Sun- cum mai esti cu glicemia? Eu sugerez sa ti-o iei in fiecare zi si sa ne zici si noua (in felul asta poate ti-o monitorizezi cu atentie)

Flo, Sun- multi ani de pepenasie

Multa, multa sanatate pepenasilor bolnavi

Tot am vrut sa scriu, dar am uitat- Mada_mxm- ma bucur tare mult ca ai revenit asa cum erai tu si ca ne scrii din nou asa linistitor

Mada de Irlanda- ma bucur ca nu ai plecat. Si nu te treci inapoi pe lista de pepenasi? Si hai sa-ti spun- nu mai pune atata la suflet- din punctul meu de vedere esti o tipa faina tare!

Kimmy- - asa, ca ai zis ca te simti tare bine cand te vezi in mesaje

Yael- ai scris un mesaj ieri dar eu una n-am priceput nimic. Ce era?

Pupicei tuturor si o zi minunata

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ARIADNA - m-am ras teribil But it's okay!!!

DIARUX - uite ce zic astia la stiri, ca de saptamana viitoare va da mai multi bani la credite! Io zic sa nu ii crezi imediat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Flo sa-ti fie de bine lapticul, tine-o tot asa! Cu nasitul, eu nu cred in superstitii si babisme, cred doar in incompatibilitati!

Pup si bolnaviorii, sa se faca bineee repede!

Certific, Profa are o guraaaaa de te doare capu, instant. Cum ii ziceam mai devreme in privat "gura ca a ta/ nu mai are nimenea". (e drept ca nici tzatze ca ale ei, dar asta e alta poveste)

Ralu zici tu ca meritati sa va bat la cap atata? Neee, mai bine vorbim de copii si...de chinezi, ca am 2 pe cap acu!

Mada, ti-i trimit cu plata la primire, vezi ca sunt vreo 7 cu totii, unii mai mici, oblici si atzoshi dar cred ca se bucura irlandezu

Sor'meaaaa te iubeeesc!

Ma'c sa fac piure, ca deh, asta am invatat, asta fac!

Ahhh, azi a mancat o banana mijlocie, a ras-o fara sa se murdareasca un strop! Banana asta

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

ohhhhhhhhhh se vorbeste de tzatzele profii HANDS OFF THEY ARE MINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salutare

eu am o probema mareeeeee

sofia de 4 zile nu mai mananca bine. 3 zile a mancat prost dar macar a mancat, azi refuza orice, pana si sucul de mar pe care il savura in cateva clipe. daca ii dau cu forta, vomita. cu mareeeee greu i-am bagat 15 ml de lapte cu legume la pranz cu seringa de nurofen. m-am oprit cand deja era lesinata de plans si gata sa il vomite si pe ala.
in rest se joaca e vesela, numai cand vine vorba de masa e jale....
ce sa fac?
a avut careva asa probleme? cum ati rezolvat?
ma gandesc ca o fi de la tinti dar nu se iveste nimic pe la incisivi. are doua bule la canini ,sus si nu stiu ce sa zic... Am citit ca refuza masa cand le ies dintii. dar cat o pot lasa fara sa manance? ea paote sa refuze si cateva zile...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Se pare ca suntem mai bine, a scazut febra, acum suntem la 37, si nici kk nu a mai facut, sper sa fim pe drumul cel bun. Acum a adormit, nu a vrut sa pape lapticul, cred ca ii era prea somn si nu avea rabdare sa inghita, o sa-i dau cand se trezeste, ca trebuie sa-i dau odata cu laptele si pliculetul de Hidrasec. Si mai e si panadolul...Macar a papat vreo 60 ml de piure de mar si piersica, cu seringa de la panadol evident, ca lingurita e cahhh!

Dar, eu zilele astea trebuia sa-i schimb laptele, sa trec la nr 2, ca am terminat stocul de nr 1, adica mai am o cutie cu care sa fac trecerea. Intrebarea este, pot sa fac schimbarea daca este ea bolnavioara? Sau se aplica aceeasi regula ca la diversificare, adica nu introduci ceva nou daca copilul e bolnav?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput