Pepenasi de iulie-august 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
ariadnabr spune:
Flo noi nu vream papa, noi vrem joaca! Si la 4,30 tot aia ar vrea madam, da' m-am smecherit si am aplicat metoda imbratisare, suzeta, pus la loc in pat si iesit din camera. Vad ca da rezultate...da' ce n-as da pentru inca o ora de somn! Mai ales ca in principiu io tot la 4,30 ma trezesc...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ioana spune:
Dr_Anca: Nu, nu este vorba despre scoala universitatii. Acolo nu mai aveau locuri pana in 2014!
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008)
dr_anca spune:
Vicky deci are sanse si un dintar prin Franta?![]()
M-am scos in caz ca imi vin idei dar deocamdata nu.
pe Maya!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
ariadnabr spune:
Vickyrelax fata!!
zau, fa tot posibilul sa ii mentii o alimentatie sanatoasa si variata, deocamdata solutia cu iaurt natural si fruct e cea mai buna, dar zau, zaharul nu e chiar rau, decat in cantitati mari! Pana la urma veti ajunge si la McDo in urmatorii ani si chiar NU vrei sa stii ce bazaconii pun aia in mancare!! ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ankalaura spune:
ARIADNOO - fata sa mor ca la anu', daca ma mai prinde aici Craciunul, fac poza la sacrificarea porcului la bloc! Tie ti-e dor ha???
KAMY
Chocolate Muffin recipe
Chocolate Muffin ingredients list:
2/3 cup of baking cocoa. - adica cacao amara, nu Nesquick
2 large eggs.
2 cups of flour.
1 cup of chocolate chips.
1/2 cup of sugar.
2 teaspoons of baking soda. - sa mor daca stiu care e diferenta intre baking soda si baking powder! Eu am pus praf de copt ca bicarbonat nu pun la nici un fel de gatit...
1 1/3 cups of milk.
1/3 cup of vegetable oil.
1 teaspoon of vanilla. - eu am pus juma' de fiola de-aia mica de esenta
1/2 teaspoon of salt.
EXPLICATIE - CE E "CUP"??? Apai este o unitate de masura foarte soficticata! Cine are masina de paine are unitatea asta de masura in accesorii. Daca n-are masina de paine, se poate folosi o cana de 200 ml sau un pahar transparent ca sa apreciezi mai bine sferturile ![]()
Instructions for Chocolate Muffin:
Preheat your oven to 400°F. - Io n-am de-ala cu temperatura, da' l-am incins bine in prealabil
Coat muffin tins with non-stick cooking spray. - In lipsa de cooking spray, am uns cu unt si tapetat cu faina. Nu cumpar hartiute ca sunt scumpe in draci
In a large bowl, combine the cocoa, flour, sugar, baking soda, salt and vanilla.
Stir in half a cup of chocolate chips.
In a separate bowl, combine the eggs and milk.
Add the egg/milk mixture to the other ingredients until moistened.
Scoop the batter evenly into the prepared pan. - eu am pus cam 2/3 ca in rest cresc ele cat sa depaseasca marginea.
Sprinkle with the remaining chocolate chips. - eu am pus si cioburi de migdale ca sa arate mai a mozaic asa...
Bake for about twenty minutes or until a toothpick inserted in the middle comes out clean.
Cool on a wire rack before removing from the pan. - [b[]desigur ca se poate folosi si un fund de lemn
EXPLICATIE - masurile de mai sus sunt pentru o tava de-aia speciala de la magazin, cu 12 gaoace medii sau cu 6 gaoace mari. [/b]
N-am vazut in viata mea reteta mai bine proportionata cu tava!
mcoca spune:
Anca, da clar ca are. deocamdata e inca penurie. Da', cred ca trebuie sa faci ceva stagiu inainte, ca o prietena dintezareasa zicea ca e uriasa diferenta intre scoala din ro si cea de aici ...
Vicky si
Maya (27.06.2008)
oanasm spune:

dma, anka, maitrey,flori,sunisoru, cuscruella,flo 
kamelya felicitari pt dintisori si pt intors!
cami
pt Darius..iar tie iti tin pumnii stransi sa vina barza 
anka io n-am auzit nik de permise (e drept ca nu ma mai prea uit la stiri..ca ma enerveaza...da'la badea ma uit
..si la nenea mencinicopschi
) am fost recent in ungaria si nu ne-a zis/intrebat nimeni nik..o sa mai tatonez...
bobita bravo pt tata! acum asteptam sa te lauzi si cu mama![]()
xeno da' la ce fil te-ai uitat!? io de cand cu sarcina si acum cu bb la bord..deci alaptare..nu ma mai uit decat la comedii..ca altfel e jale..visez numa apocalipse...si diverse....aberatii
cuscruella whaattttt???? te muti la anka!? 
si mai vrei si cu schimbu'?
da' te diversifici rau 

iriss noi avem 22 de grade ziua..uneori 21...si e in pantaloni cu body cu maneca scurta+ bluzita cu maneca lunga peste (ambele sunt din bumbac subtirel)..iar noapte sunt 21 de grade..am observat ca doarme mai bine asa; la multi ani sarbatoritului! 
ce dulce e Ilincaaaa cu coditele ei 
si dintisorii ce-au crescut...si freza...m-a dat gata..cand e cu parul desfacut..asa mai ciufulita
a.cicel io zic ca..na in situatia asta nu banii conteaza! pe noi ne-au cununat asa...din partea mea..sora mea..din partea sotului fratele lui
si suntem bine-mersi fericiti tare de tot..si ne iubim asa...ca la carte (cum zic io
) deci io zic ca-s babisme astea cu aduce ghinion sau nush ce daca te cununa sora/fratele 
anka "Intrebare - credeti ca a mai facut cineva gargara impreuna cu mine????" raspuns- sunt sigura ca nu..ca asa e la noi
anna sanatate Ioanei! cum ami e tempertaua? 
clabur
ce mari v-ati facut!
ooka sanatate puiului!
mey..dar ce de bebei cu febra 
mno bun...revenim mai incolo..cred![]()
Oana
de
Raul
ankalaura spune:
Dr Anca - io n-am priceput ce are programul 9-18? Ca eu imi doresc in draci pgm 9-18 cu pauza de masa decat 8.30-19.30 si fara pauza de masa... Mai pun timpul de deplasare dinspre si catre casa, si cand ajung eu, imi gasesc copiii dormind, asta daca are cine sa ii culce (de obicei asta e sotul, care lucreaza la o firma normala si straineza, ca daca era romaneasca, nu mai faceam nici copii, nu de alta dar nu ne intalneam)
Ca sa clarific - sa nu credeti ca eu ma contrazic cu cineva sau ca incerc sa conving pe cineva ca e ca mine. Nu, doar imi expun punctul de vedere asa, de dragul argumentului. Ma ajuta sa vad mai multe fatete ale problemei 
M-ati mobilizat sa mai bag la actele alea. Daca saptamana viitoare reusesc sa platesc marea taxa, ma declar fericita.
Daca peste un an si ceva de acu' incolo o sa ma plang la voi ca ce naspa e ca emigrant, sa nu indrazniti sa imi spuneti "told you so" ca o sa stiu si eu

diarux spune:
am avut atatea de scris....da...m-am oprit pentru ca....
daca vreti despre invatamant....va pun io in tema cu inversunarea mea...da nu cred ca vreti.ca am o guraaaaaaaaaaaaaa....(intrebati-o pe SUN daca nu credeti)
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
a.cicel spune:
dr_anca...e jumper...e un leagan simplu care se prinde la tocul usii. Iar pt ca stiam ca nu o sa scapam de Bianca si o sa vrea si ea (de fapt e al ei, primit de la nasi cand s-a nascut) in el sotul l-a prins bine cu holdsuruburi de beton, de-alea care de umfla cand le strangi, de il tin si pe el la 100 de kile cand se lasa pe ele.
Flo stiu ce spui, dar ca si Oanasm nici eu nu prea cred in chestii de-astea. cu atat mai mult cu cat cunosc si eu cazuri clare de oameni carora le merge super bine si au fost cununati de frati, surori. Acuma, na..sper sa nu fim noi cei care purtam ghinioane...
Mcoca, da stie sora mea prin ce trecem si a spus ca ii e suficient sa fim langa ea. Dar stii cum e...daca nu pot sa imi facdatoria de nasa asa cum trebuie...parca nu ma simt implinita. E...cum am mai spus, o scoatem noi cumva la capat. sanatosi sa fim.