Pepenasi de iulie-august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Uite hal de stiri...
Un elev a fost injunghiat ieri la liceu, in Bucuresti.
Un copil (scolar) a fost rapit acu' vreo doua zile dintr-o scoala din Sacele

Vine politia si spune pe post ca prioritatea lor nr unu sunt scolile de-acuma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

LA MULTE LUNITE

MIRUNA

ALEX

EEVI

LEIA

ANDREEA

Camy

bujo,AnnaBaby insanatosire grabnica lui Filip si Ioanei

Sun ,Cris multumim

Flo tabelul este in picassa la Documents

Ana_a frumos ai scris despre Matei

Iriss magazin fox kids este in Unirii

Anka poate ne spui si reteta de facut briose

noi suntem bine,vad ca Daria nu mai tuseste asa des si nu mai haraie;aseara si azi dimineata s-a intors si ea dupa burta pe spate

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Sun si anka io v-am dat avertesment, mai mult cu vinul rosu si bunatatile facute de duamna anka si va treziti cu mine pe cap, si io-s ca raia, nu mai scapati! Asa ca ankule, baga poze cu seminte prajite si iti trimit poza cu beletu' de aveoane! Las' ca mere si banca de la scara vecina... Porc taiat la bloc n-am mai vazut de muuuuuuuuult!!!

Asa, amu'...Ileanno zici ca Vladut s-a trezit la 4 ha? Fata iti doresc sa fie o intamplare! Julia incepuse pe la 4 luni sa se trezeasca la 5,30. Si m-am plans de ea... si...si...s-a gandit ea ca 5,30 era prea tarziu si-a inceput sa se trezeasca zilnic la 4,30 . A tinut-o vreo 6 saptamani, acum la 6 da trezirea, desi ea incepe frichineala la 4,30 cand ii scapa suzeta, dar mai dormiteaza pana pe la 6.

Ma duc la trebi...

O zi buna!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

pepenasilor serbati astazi!

pentru ingerasul Darius si mamica lui

Felicitari dragei Tuchi pentru Bogdanel sa creasca mare si frumos!

Subiect prea fierbinte cel cu plecatul din tara pentru ca eu sunt mamoasa rau. Sotul meu ar fi mai implinit in Belgia sau Franta unde se cauta specializarea lui iar eu probabil as face preventie ceva ca nu-si dau straini oamenii pe mana noastra, dar programul de lucru e altul bre. Adica de pe la 9-18 cu pauza de masa ca nu mai exista si cabinet particular dupa, dar de familie cand te mai ocupi?
Nu zic ca banii nu sunt importanti dar as vrea (desi nu stiu daca reusesc) sa ofer prezenta mea copilor in loc de cadouri scumpe cu care sa ii "cumpar". Eu am cam stat in familie cu bunicii de pe mama f mult(care locuiesc la 2 blocuri de noi) iar ai mei nu au plecat niciodata in concediu fara noi. In fine nu as putea sa ii las pe ai mei si tot ce ma inconjoara (desi e o tara de asta e ). A mai avut cineva o parere asemanatoare dar nu imi aduc aminte cine.

Apropo de diferenta de varsta intre frati, eu si fratele meu avem 7 ani diferenta si pot sa spun ca am ccrescut ca si cum as fi fost singura aproape. Tin minte cand ne jucam, bateam si injuram dar apoi cand fratele meu a crescut nu era prea fericit ca ma cara dupa el pe motiv ca maica-mea avea treaba. La 14 ani a plecat la liceu in cealalta parte a tarii Alba Iulia si il asteptam cu mare drag acasa dupa care iar ne certam Dar mi-a povestit ca era foarte gelos cand m-a adus acasa

Anna poate e de la dinti ca nu a avut o temperatura exagerat de mare + scaun moale.

Sanatate pepenasilor si mamicilor !

Multi ani inainte de pepeneala Flo si Sun

Hai ca va las

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

Asa, amu'...Ileanno zici ca Vladut s-a trezit la 4 ha? Fata iti doresc sa fie o intamplare! Julia incepuse pe la 4 luni sa se trezeasca la 5,30. Si m-am plans de ea... si...si...s-a gandit ea ca 5,30 era prea tarziu si-a inceput sa se trezeasca zilnic la 4,30 . A tinut-o vreo 6 saptamani, acum la 6 da trezirea, desi ea incepe frichineala la 4,30 cand ii scapa suzeta, dar mai dormiteaza pana pe la 6.

Si al meu tot la 6 da trezirea, da adoarme dupa papa si se trezeste la 8-8.30 De aia imi place ca inca alaptez

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neata si de la noi la pranz!

Camy pt Darius.
pepenasilor nascuti pe 15,sa creasca mari si frumosi si sanatosi.

Ieri nu am mai apucat sa scriu din motive urlacioase,deh am facut vaccinul si asta a fost cel mai naspa.Toata ziua a marait,nu plans ca lumea,numai asa sa ma urc pe pereti.Azi se pare ca e mai bine.
Al meu copil nu zice nimic in afara de "gr" sau "cih".Ar fi cazul sa-mi fac probleme?

Anka permisele noi sunt naspa rau,am vazut unul,poza e alb-negru si arata ca "alien".

Maitreyi,multumesc de raspuns.

Si mai am una stare naspa:regret amarnic clipa in care am semnat contractul pt casa si nu mi-am inchipuit vreodata ca o sa ma simt asa.Fetele care vor sa-si ia (Maitreyi,Ruxi,Iza) multa bafta,sa nu patiti ca mine.
Si a doua :mi-am nenorocit copilul mutandu-ma aici in orasul sufletului,asta apropo de sistemul de invatamant din RO.Traiasca!

PS:Incep sa ma gandesc si eu la emigrare

la toata lumea

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Multi ani inainte de pepeneala Flo si Sun

kamelya multam!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Ioana sa nu-mi spui ca la clasele primare de la Cuza se intampla asa ceva.

Vazut Matei grasunel care a serbat 6 luni si fetele blonde ale A.cicel frumosi foc ce sa mai zic.
Apropo ala e jumper?

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Irlandeza, merci . INchipuie-ti ca rahatul ala e pus in iaurturile cu lapte infantil . Din pacate, toate iaurturile cu lapte infantil au zahar, asa ca ma apuc de facut iaurturi . Trebuie sa incep sa-i introduc iaurtul, si in prima luna as vrea sa-i dau cu lapte infantil, apoi trecem pe iaurturi normale. Si zahar clar, nu, pana la un an. Piticii cresc si se inmultesc pe zi ce trece mi s epare mie :))).

Iriss, ia da-i tu fieru in mana, se vedem atunci standarde :).

Andreea, fina in devenire presupun ca stie prin ce treceti, asa ca daca dorea pe cineva cu bani nu va zicea. Mie mi s epare o prostie faza cu nasul care trebuie a dea bani multi.

Nasitul fratilor, ca nu e bine e un basm. LA noi in familie de 3 generatii se naseste intre frati, si nimeni nu a divortat. Stiu insa ca "e de rau" daca te refuza nasul pe care l-ai vrea.

dr-anca "nu-si dau strainii oamenii pe mana noastra" pe basm. Am o gramada de prieteni medicii titulari.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Vazut si Ilincuta lui Capri care are cel mai lung par dintre pepenasi si dintisori frumosi la 6 luni!

21.07.2008

Mergi la inceput