Pepenasi de iulie-august 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
AnnaBaby spune:
Fetelor, pana la urma aseara Ioana a facut iar febra, avea 37,9 in crestere de la 37,6 cu vreo doua ore inainte, asa ca nu am mai asteptat si i-am dat antibiotic. Dar azi dimineata am vazut ca a facut kk fff moale, aproape apos

Ah, si din nou azi dimi febra 38,5!

Am sunat-o pe dr, mi-a zis sa o hidratez cu pliculete de Hidrasec, si daca pana mai tarziu nu-si revine sa merg in policlinica! Merg sa-i iau din nou temperatura sa vad daca a mai scazut, ca scaun a mai facut o data de dimineata, tot moale!

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
ankalaura spune:
SCUZATI VOCABULARUL TIPULUI... ASA E EL, MAI "EXOTIC"! e un tip meserias by the way ![]()
clabur spune:
Salutare de la mare.....
Sunt si eu prin zona prinsa in toate directiile. Am inceput sa merg si pe la birou vreo 2-3 ore pe zi caci al meu sot nu se mai descurca fara mine
dupa care vin acasa cu tot cu copil mare de la scoala si incepem: supe, piureuri, branza, cereale si mai stiu eu ce alte chestii prestam in ziua respectiva.
Ilinca mea inca nu se intoarce pe burta, are 7,5 kg, 70 cm si pare ca ii da un dintisor. Pe cea mare am avut-o mai precoce. Deja la 5 luni se intorcea si statea si in sezut. Ilinca nu, este mai puturoasa. Asta e!
Sper ca sunteti bine!!! 
Va sarut pe toate si sper sa citesc si eu din urma cate ceva.
Pupici la mamici si pitici.
a.cicel spune:
Anna scaun moale face din cauza antibioticului. e ceva normal. Acuma, legat de temperatura nu stiu ce sa zic. Bianca mi-a facut in luna decembrie temperatura de peste 39 si a trecut imediat la penicilina injectabil din cauza de puroi in gat. Si abia dupa a 3-a injectie n-a mai facut febra. Eu spun sa astepti sa ii dai tratament si azi si sa vezi cum evolueaza. Parca rosu in gat ai spus ca are, nu-i asa?
sa treaca boala
Anka pai ideea e ca nu are retentii sora-mea, ca stie care e situatia noastra. Vrea sa fim alaturi de ea. Dar eu sunt stresata. daca eu si sotu avem haine (cel putin eu am 1 costum care l-am urtat la botez si atat, si unul care l-am avut la un chef si atat si o rochie de seara care n-am purtat-o niciodata, deci am cu ce ma imbraca) trebuie sa le cumpar la fete, ma ingrozeste drumul pana acolo...500 de km. Plus ca incercam sa ne cazam la Casa armatei...tot din lipsa de bani de hotel. A vb mama acolo cu comandantul si a rezervat 4 camere (macar e tariful mic). Dar pe langa alte cheltuieli..sunt si cele obligatorii...pt nunta si botez. Sper ca acolo macar sa fie mai ieftine decat sunt aici. daca nu, dam o fuga si in Ungaria. Oricum, nunta e mica, maxim 50 de persoane si va fi tot la casa armatei. Si meniul iese destul de ieftin, ca nici ei nu stau bine cu banii, mai ales ca stau in chirie (inca). Au un apartament (mostenirea lui) dar mai au de lucrat la el, ca arata ca dupa bombardament. Asta e...vedem cum facem.
ce ma incurca pe mine e si faptul ca eu in februarie am licenta. Nu stiu in ce data. Si in plus nmai tb sa dau si acolo vreo 3 milioane, plus cazare la hotel...OF. Sper sa ne descurcam cumva.
AnnaBaby spune:
A cicel deci e normal sa se deranjeze de la antibiotic? Oricum e prima oara cand ia antibiotic, pana acum nu a mai luat altceva decat panadol asta toamna cand a mai fost putin racita, dar atunci nu a fost nevoie de antibiotic.
Anna
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Dintre manifestarile de la iesirea dintilor stiu ca si kk moale face parte si febra, dar cat de mare febra? Ma gandesc si eu la toate variantele...
Anna
Ioana povestea nasterii
a.cicel spune:
Anna nu stiu cat de mare poate fi febra cauzata de iesirea dintilor, ca Bianca nu mi-a facut febra, dar am auzitca poate fi si 40. repet, din auzit. Da, antibioticul e cauza scaunelor moi. Dar si eruptia dintilor. Acuma nu stiu ce sa zic. Cand Bianca a avut puroi in gat si am mers cu ambele fete la spital, mi-a dat si pt Denisa Medoclav (care e un antibiotic puternic) cu toate ca nu avea decat putin rosu in gat si febra de 39. Nu i-am dat antibioticul, doar niste novocalmin supozitor si a doua zi n-a mai avut nimic (la febra ma refer). Si nici gatul nu parea sa o deranjeze.
Acuma, vezi tu, ca e cu dus si intors. Ladymina nu i-a dat antibioticul si a facut complicatii...Ospamox-ul nu e un antibiotic asa tare. Oricum, pt rosu in gat eu sunt anti-antibiotice. Am eu un pitic. Poate nici nu e vreun virus, ci de la cum tine gurita deschisa si isi mananca pumnii si trage aer mai rece pe gurita. Si atunci antibioticul il dai degeaba. E tare greu...
flo1980 spune:
Hello
La multe lunite sarbatoritilor: Miruna, Alex, Eevi, Leia, Andreea! 
Eu azi sunt foarte happy pentru ca am inceput iar sa iau Galafor si tzitzilii mele gem de lapte 
David are rinita si eu la fel
Bine ca e doar atat! Am dormit binisor!
irolf a avut multe perioade din astea cu refuzatul laptelui, dar durau asa o zi -doua-trei....dar deja are mai bine de o saptamana...azi i-am facut cereale cu lapte, pana la urma a mancat 1/2 din castronel. E bine si asa....De obicei refuza cand dateau dintisorii, avand in vedere ca am mers in picioare, pe urma dintii (la 1 an si 2 luni) am vazut pe langa caninii lui gingiile cam rosii...poate de asta....
Eu chiar am crezut ce ziceai, dar cand am citit finalul mi-am dat seama ca-i o gluma 
Camy sunt cu gandul si inima alaturi de tine!
si o floare pentru Darius 
Bujo insanatosire grabnica la Filipan!
Oana esti beton! iar baiatu' e un scump!
Iriss eu
de am facut pe mine cu baba, da' la astia merita sa le raspunzi cu acceasi moneda! Pentru mama si a ei fetita obraznica....no coment! Ntzzzzz....
Ile da' a reusit sa ma faca sa ma simt mai bine Pica! Ii multumesc pentru asta 
Fox e in unirea .Pe cel de copii l-au mutat mai sus, da' nu mai stiu daca 3 sau 2
...oricum e langa scarile rulante , cum urci!
pentru parinti!
Ileana fervex???
nu l-am putut agrea never...
Intre timp s-a luat netul, da fusei dajteapta si salva-i tot ce scrisei in word ![]()
Capri nici eu nu am ami completat in tabel, ca nu mai stiu unde e
mcoca ne ajuti? 
Ana_a frumos a stat Matei la pozat! yamy-yamy praji 
Eu am reusit sa calc rufele ieri
Radiografie...noi am facut pe la o luna
si nu trebuia, si nici sort nu mi-a pus ca alaptam
Ce repercursiuni o avea?
Ooca sanatate multa! Se pare ca e vremea virozelor....ufff...
Anko tu vrei bataie? Stii de cand ma tin sa fac briose??? 
Sun felicitari si la multi ani pentru pepeneala!
Eu am si scris ca am facut 1 an pe 27 dec. de cand sunt cu voi ni nu a remarcat niminea
Esti multumita de scutecele happy?
A cicel sa nu te superi pe mine , e doar o parere...cu nasitul fratilor sau a surorilor....Nici eu nu stiam dar se pare ca nu e de bine...Am vrut sa nasesc pe fratele meu, nu m-au lasat socrii, au zic ca nu duce decat la ghinion si despartire...de atunci am jurat ca nu o sa cunun niciodata, doar sa botez un copilash....fratele nu avea pe nimeni, a zis saracul ca plateste el tot numai sa il nasim....
Din pacate cunosc multe cazuri si s-au adeverit....
Sa dea Domnul sa nu fie asa! Bafta!
wow anka, pipi la locul de joaca??? Cata nesimtire...cred ca nu a sarit nimeni in favoarea ta, nu?
Off ioana, mi-e groaza de rautate care exista pe lumea asta!!! Sunt oripilata...
Annababy multa sanatate la pitica!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ooka spune:
salut
multumesc de urarile de sanatate..
cupilu meu fu cooperant ca e bolnavioara
daia tace ca porcu in porumb, i-am luat temperatura pe la 7 jumate ca se tot foia si am spus hai sa vad ce o fi si avea 39,2 uf....
acu i-am dat nurofen si un supozitor in dos si a revenit la normal, sa vedem cit o tine, ii dau la 4 ore alternat cu panadol..ceai nu bea nici de frica, a lincait niste suc de portocale cu apa, da i-am varat pe git cu seringa de nurofen..
uf, sper sa ii treaca repede orice o fi..
mami de Sofi
flo1980 spune:
Clabur felicitari pentru 
Anka sunt online, da??? ![]()
Ma duc sa fac baie la cap, poate apuc sa si mananc, da' deja s-a facut ora pentru gustarea lui David 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!