Pepenasi de iulie-august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Marina asa mi-a facut si Julia acum cateva zile, mie aici mi s-a spus asa, paracetamol (si daca sunt dintii si daca e rosu in gat), atenueaza din durere. Hidratare, la nevoie lasa laptele si foloseste apa fiarta si racita. Poate sa stea nemancata si pana la 24 de ore, daca o hidratezi va fi ok. Vomita de nervi sau vomita la mancare, aia e intrebarea...ca daca vomita mancarea, aia n-are legatura cu dintii, poate fi rosu in gat sau enterocolita si ambele sunt de mers la medic. Incearca paracetamoulul, vezi daca ajuta. In principiu, are nevoie de lichide 40 ml la ora. Apoi aici m-au mai sfatuit sa pun la cantitatea normala de apa jumatate din cantitatea de lapte praf, e mai usor, vezi cum il tolereaza. Fii calma, ok? Va fi bine

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

BUna fetele!

Scriu in graba sunt tare busy zilele astea sper sa iasa ceva bun din agitatia asta.
Asa ca iar ma mananca si nu ma pot abtine, eu mereu cand am zis d eplecat din tara a sarit lumea la mine ca vai ca nu stiu ce si etc, bottom line is aici traim dintr-un salar si avem de toate in rate si stam cu chirie da avem de toate in ro tot cu mama si tata stateam si imi mancam ficatii prin joburi fara nici un viitor si da de acord cu Anka aici se munceste 9-18 da si satisfactia care o ai la sf de sapt si macar la 18 pui toate jos si gata s-a terminat cu serviciul. Si de acord cu Irlandezia ca tre sa te feresti de romani aici sunt la fel de invidisosi si vor mereu sa moara capra vecinului asa ca si noi ne ferim si sincer abia astept sa avem bani de casa sa ne mutam si mai in afara.
Cu faza vai e greu nu stiu daca ma adaptez frate vii si incerci, nu e dracul asa de negru da nu-s caini cu, colaci in coada si tre sa iti dai vreo 2-3 ani pt adaptare si sa se aseze toate da daca mutarea e facuta cu, cap se poate, daca vrei poti.
Asa acu tin sa precizez ca da tzatze si gura ca a lu profa nu mai are nimeni, nici eu cu Irlandezia la un loc n-o intrecem. Iar cu tzatzele madam Irlandia hands off please.
Si nu va mai luati dupa mine cu scrisul bold cu limegreen ca ma infurii. U know who u are.[:d]
Marina chill mama draga e normal sa faca asa copii nu ii da fortat niciodata ca nu ajungi la nimic toti copii faca sa si vor face asa si mai incolo perioade bune/ perioade cand refuza orice, oricum inca o data cum mi-a zis si mie tantea health visitor nu or sa stea sa moara de foame nu va faceti griji.
Legat de rosu in gat si febra iar o sa sara lumea la mine dar rosul in gat trece cu nurofen nu e nevoie la orice vant pac antibiotic voi faceti cum vreti da deja ma dispera faza cu antiboticul la copii asa mici plus mai oameni buni 37,4 nu e febra de la 38 in sus da e febra, asa ca chill.
Fug tare busy nu mai pot sta, oi reveni cand apuc creca mai pe seara daca reusesc.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Tot eu ca mi-am adus aminte si am vazut ce-a scris Irlandezia, Marina da apa fiarta si racita chiar daca refuza mancarea s anu se deshidrateze faza cu vomatul poate fi si de fite copii au un stil de asi face greata din orice, Ari mi-a vomat asa de la orice 1 an de zile si n-a avut nimic medical isi facea rapid greata sg fara un motiv anume asa ca nu va alarmati daca copilul e letargic da smene de boala in afara de voma atunci da va faceti griji daca nu tine nici apa si vomita de la ea atunci da poate fi vb de enterocolita caz in care apa pt hidratare saruri de rehidratare date cu linguritza/seringa cate putin la cate 5 minute si paracetamol suspensie preventiv sau nurofen da nu mai mult de 3 zile la rand. Si chill.
Asa si la faza cu dintii o sa ma injurati da i don't care febra/diaree/voma nu are treaba cu dintii. Aici zice clar ca nu e nici o legatura stintifiic dovedita de febra diaree voma si dinti. Asta trebuie vazute separat de la ce sunt. POt sa fie virus din ala de trei zile care asa cumv ine asa si trece cum ar fi febra trei ziel fara alte explicatii sau voma si diaree si tot asa. Asa ca again chill.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ioooooooooi e rost de batalie pe tzatzili lu' profa come on madam angletera, let see what you can do!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui ariadnabr

Ioooooooooi e rost de batalie pe tzatzili lu' profa come on madam angletera, let see what you can do!!!

Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia[/qoute]

Ooohhh u dont't really want to mess with me, vezi ca stai la o ora de mine cu avionul asa be carefull, be very carefull.
PS Pregateste muffinsurile.
BY the way Anka shame on you. Shame shame shame. Femeie serioasa esti tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Madaaaa io care credeam ca ai disparut si cand colo ia uite la ea dezertoarea. Deci nu ma intereseaza cata treaba ai asa ca te rog mai treci si pe la piersicutze sa animezi situatia ca ne suparam. Poop.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sun, multam! Sa tinaaa pna la 1 an...

Ralu79 multam si tie!

AnnaBaby ma bucur ca sunteti mai bine!

Marina stiu ca doare cand o vezi asa...si al meu a fost marait, nu stiam ce are si pana seara au aparut mucisorii, nasul infundat....Chestia e ca va slabi, dar nu asta-i baiul, sanatoasa sa fie!
Alex e campion la facut singur sila si varsat! Ma si ameninta cu asta cand vrea sa-l las in pace

Diarux au tabarat ulii pe tine?

A.cicel sa dea Domnul asa sa fie!
Eu am fost tare amarata, m-a marcat, caci socrul ne-a amenintat ca ne da afara din casa (stateam la ei) si nu ne mai ajuta cu nimic, adormeam seara plangand, sotul tacea si fratele ma implora....
Ei au nasit pe fratele socrului de 2 ori si a ramas tot singur....

oanasm wow ce tare! 2 perechi de nasi si frate/sora!...cred ca a fost tare frumos la nunta si ati petrecut ca in povesti!

Fimiu' mic nu mai vrea neam sa doarma

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

M-o pus madam angletera la treaba! Stiu io ca e deversiune de la batalie

Va invit la capitolul 72

Mergi la inceput