Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 pupam boboceii si mamicile! Vlad a descoperit tzipatul ![]() tzitziri: parca David tzipa ca un uliu, nu? A trecut? daca asculta cineva la usa la mine, zice ca omor cupilul![]() Mamica de VLAD 19.10.2008falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
nu mai ai scapare

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
tzitziri spune:
Felicic, asta e.....daca vine protectia copilului il pui pe Fox pe ei
.
Nu cred ca mai e scapare pana nu descopera ceva mai interesant..mai naspa e cand il apuca la ore care ar contra pensionarii din bloc(sau cine e acasa in timpul saptamanii pe la 2 asa...).
Face si ca pisica in calduri ca sa fie tabloul complet?![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
catrinutza spune:
Salutare mamici...incerc sa scot si eu capul un pic din scutece, alaptari si scapat cupilu' mic din "ghearele" surioarei mult iubitoare si sa intru in randul boboceilor de septembrie...cu scuzele de rigoare daca nu o sa fiu activisima....
So... ne cheama Rares Stefan, suntem nascuti pe 4 septembrie, la ora 13.30, la spitalul CF 2(am fost colegi de "suferinta" cu Clau si cu Irina)...3840 si 51,5 cu Apgar 9...
Astazi am facut vaccinul de 4 luni plus Rotarix - am vazut ca una dintre voi intreba despre el...la care se adauga 67 de cm si 8kile 200...habar nu am cum este ca baiatul meu sa manace 5 mese pe zi...nici 6 daca stau sa ma gandesc io bine... ii plac gustarile nocturne care pe mine ma cam scot de pe linie...iar cand doarme el, o apuca pe cea mare cate ceva, de la pipi pana la cosmaruri, vorbit in somn sau pur si simplu verificarea nocturna ca n-am fugit in spatiu...
Rares este un smecheras si jumatate, blandut si calm ca un ardelean (incep sa am intreb daca-i al nostru), total opus lui atomix sau duracell, adica soru-sa...
Nimic nu se compara cu laptic de la tzitzi, mananca si ce n-a mancat sora lui, ii mai bag cate un laptic praf in speranta ca s-o trezi mai rar noaptea, dar il accepta ca un condamnat la moarte, iar de la Craciun a dat de gustul sucului de morcov, pe care il cam scuipa in ultima vreme, desi il acceptase tare bine la linguritza...in rest pofteste ingrozitor (stiti reclama cu bebelusul care pofteste la nus tiu ce ciocolata pe care o manaca familia lui, nu?) cand ne vede ca mancam, e disperat dupa sora lui la modul cel mai crunt posibil, in sensul ca se uita dupa ea ca dupa icoana, si la orice prosteala din partea ei el rade pana se inneaca, e cu ochii dupa ea ceva de speriat si oricat l-ar chinui el tot rade...
Si sper sa gasesc la voi raspunsuri pe care in mod cert le-am uitat la unele "probleme" pe care le intampin cu gogoasele mele (vad ca printre voi sunt multe mamici de runda doi)...
Ok ...m-am intins ca pomana tiganeasca...
Fug ca aud tipatul de "lupta"...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
andy.p spune:
Hey ..eu tot intr-o alergatura,ce zi haotica am avut,n-am avut timp nici sa respir![]()
Luminita mersi de ajutor
Cuscra
si ma bucur ca e mai bine Robertino.
ici de la Alexia.
Musette
super ca ati trecut usor peste vaccin.![]()
alina
,mai aveti bubitze?![]()
babytza
oanaiti scriu PM
bitzaspor la baut
ceai
Vorbiti de somn...si Alexia are zile in care nu doarme aproape deloc,ca azi
da azi o iert
,si zile in care doarme frate de ma sperie..nici cum nu e bine![]()
sabinel,feli
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
khristin spune:
Miruna, scump tare Dimitri cu okisorii acei negri. 
AlexaM, ce precoce e micutul, trebuie sa fii tare mandra. 
Eu am vrut de curiozitate sa-i introduc lui Chris un biberon de formula seara ca sa-l pregatesc pt. mai tarziu si l-a refuzat cu indarjire. Culmea e cand era mai micut l-a acceptat timp de o saptamana cu lapte de la mine, acum sub nici o forma
. Oare cum ne-am descurca mai tarziu?
Idei, solutii? ![]()
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui Nerantula![]() Sunt o tacuta, dar infocata admiratoare a Luminitei, mama de gemanusi ![]() ![]() , eu chiar nu stiu cum reusesti, dar ma gandesc ca si fericirea e la dublu, asa ca te si invidiez putin, si eu mi-am dorit gemeni, insa n-am nici o sansa, nu am antecedente in familie.Multumesc fetelor pentru ideea si realizarea bazei de date, este foarte utila, intr-adevar! ![]() Noi suntem foarte maraiti zilele astea, sper sa treaca, pentru ca imi pierd rabdarea . Poimaine vine doctorita pentru vaccinul de 4 luni, sa vedem ce zice si fac ce zice ea, ca nu mai rezist. Aseara, dupa baita, i-am dat cu Mustela Stelatopia si au inceput niste urlete ingrozitoare, cred ca l-a usturat pana la suflet, a si facut pipi saracutul instantaneu ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Of, of, of, imi pare tare rau pentru Gruia! Sper din suflet sa-ti spuna pediatra ce si cum, si sa si functioneze.... eu nu stiu cum sa te ajut, nu m-am confruntat cu asa ceva...
Iti multumesc si tie pentru cuvintele frumoase!
E mai greu putin cu doi, dar da, e mult mai frumos! E fericire la dublu! Cat despre antecedente.... pai nici eu n-am avut antecedente, am cautat prin tot arborele genealogic, si al meu si al sotului, desi am citit ca treaba cu gemenii e doar pe linie materna, nimeni n-a mai avut gemeni la noi in familie... asa ca nu stii niciodata de unde sar... gemeniiDemult vroiam sa-ti spun ca am citit 'Balada lui Gruia', mi-a placut tare! Si modul in care ai scris-o... super!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
gaia.nevia spune:
Pai cu botezul, nasa-i sora-mea... care in delegatie la Paris pana pe 1 feb cand e botezul.Deci ma ocup de shopping, si decontez
si io la sora mai mica, ca n-am facut-o niciodata.
Si acum ii platesc telefonul...
Si vreau sa stiu ordinea miscarilor, pentru ca sa fiu pe faza, sa nu raceasca printzul, duamnelor... doar n-o sa stau sa ma uit!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Giulianna, pliiiiz, iertareeeee , am uitat sa fac poza la baita aseara cu suportul, promit sa fac in seara asta, daca mai e de folos!www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Este de folos, vreau sa-l vad cum sta. Mi-e cam teama sa comand de pe net caci nu stiu cat de mari sau mici sunt...
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
babymom75 spune:
Heloo!Ne-am intors de la plimbare dupa 2 ore de stat in frig, de mie mi-au inghetat si mucii, iar acum ce credeti?! Cel mic doarme in continuare in scara blocului
! sunt o mama inconstienta?
Si inca ceva: soacra-mea a facut inundatie mare in lipsa noastra 
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Slava Domnului ca nu a fost uratul virus rau. A facut cineva vaccinul rotarix (sau cum se cheama... impotriva rotavirusului?) Se baga cineva sa povesteasca cum decurge actiunea la botez, sa stiu si eu cum ma organizez cu hainele, paturicile, prosoapele.... Nu mai tin minte nimic de la Teo. Neuronul, saracu, unul era si l-am dat la baietzi. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Draga Ada,
Noi am facut Rotarixul la 2 luni, se mai face apoi inca un shot. Trebuia sa-l facem la 3 luni, dar eram raciti si n-am vrut sa ii chinui, asa ca acum la 4 luni facem 3 bucati: Rotarix, Infanrix si Prevenar (pneumococicul). Dupa Rotarix nu am avut reactii adverse, o data kk mai moale, dar nu rau si cateva zile putin mai agitati. Dar am facut Rotarixul o data cu Infanrixul de 2 luni, deci nu stiu de la care vaccin au fost agitati...... nici acum n-o sa stiu de la care din ele si ce o sa faca, dar asta e.
Cat despre botez, parintii nu prea au mare lucru de facut. Si de regula iti mai spune si popa, asta daca nu stiu nasii. In mare, la biserica e cam asa: intrati cu totii cu bb, nasii tin pe bb in brate, spun Crezul si le mai citeste popa nush ce. Asta se intampla in biserica, dar nu in fata de tot, unde e si cristelnita, ci mai spre intrarea in biserica. Dupa faza asta mai mergeti si in fata sa mai citeasca popa iar, apoi nasii dezbraca pe bb. Apoi baita, scos bb, pus in crasma, citit iar popa, miruit si baut vinisor, imbracat (pe o masa se pune bb, pe prospop, paturica, aici are loc si actiunea de miruire), iar citit si dat roata prin fata, apoi plimbat bb in altar, doar cu popa, doar ei au voie pe acolo. Sper ca n-am incurcat (prea rau) cursul actiunilor. Oricum, repet, popa o sa va spuna ce si cum.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal

. Poimaine vine doctorita pentru vaccinul de 4 luni, sa vedem ce zice si fac ce zice ea, ca nu mai rezist. Aseara, dupa baita, i-am dat cu Mustela Stelatopia si au inceput niste urlete ingrozitoare, cred ca l-a usturat pana la suflet, a si facut pipi saracutul instantaneu
, am uitat sa fac poza la baita aseara cu suportul, promit sa fac in seara asta, daca mai e de folos!