Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 pupam boboceii si mamicile! Vlad a descoperit tzipatul ![]() tzitziri: parca David tzipa ca un uliu, nu? A trecut? daca asculta cineva la usa la mine, zice ca omor cupilul![]() Mamica de VLAD 19.10.2008falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Am ras cu lacrimi cand am citit!
uliul!!! Ups, nush daca trebuia sa rad, acum imi pica fisa... cand o sa urle doi ulii, stereo, oare cum o sa fie??
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui catrinutza Salutare mamici...incerc sa scot si eu capul un pic din scutece, alaptari si scapat cupilu' mic din "ghearele" surioarei mult iubitoare si sa intru in randul boboceilor de septembrie...cu scuzele de rigoare daca nu o sa fiu activisima.... So... ne cheama Rares Stefan, suntem nascuti pe 4 septembrie, la ora 13.30, la spitalul CF 2(am fost colegi de "suferinta" cu Clau si cu Irina)...3840 si 51,5 cu Apgar 9... Astazi am facut vaccinul de 4 luni plus Rotarix - am vazut ca una dintre voi intreba despre el...la care se adauga 67 de cm si 8kile 200...habar nu am cum este ca baiatul meu sa manace 5 mese pe zi...nici 6 daca stau sa ma gandesc io bine... ii plac gustarile nocturne care pe mine ma cam scot de pe linie...iar cand doarme el, o apuca pe cea mare cate ceva, de la pipi pana la cosmaruri, vorbit in somn sau pur si simplu verificarea nocturna ca n-am fugit in spatiu... Rares este un smecheras si jumatate, blandut si calm ca un ardelean (incep sa am intreb daca-i al nostru), total opus lui atomix sau duracell, adica soru-sa... Nimic nu se compara cu laptic de la tzitzi, mananca si ce n-a mancat sora lui, ii mai bag cate un laptic praf in speranta ca s-o trezi mai rar noaptea, dar il accepta ca un condamnat la moarte, iar de la Craciun a dat de gustul sucului de morcov, pe care il cam scuipa in ultima vreme, desi il acceptase tare bine la linguritza...in rest pofteste ingrozitor (stiti reclama cu bebelusul care pofteste la nus tiu ce ciocolata pe care o manaca familia lui, nu?) cand ne vede ca mancam, e disperat dupa sora lui la modul cel mai crunt posibil, in sensul ca se uita dupa ea ca dupa icoana, si la orice prosteala din partea ei el rade pana se inneaca, e cu ochii dupa ea ceva de speriat si oricat l-ar chinui el tot rade... Si sper sa gasesc la voi raspunsuri pe care in mod cert le-am uitat la unele "probleme" pe care le intampin cu gogoasele mele (vad ca printre voi sunt multe mamici de runda doi)... Ok ...m-am intins ca pomana tiganeasca... Fug ca aud tipatul de "lupta"... ------------------------------------------------------------------------ catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze _ "Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu." |
Bine ai venit!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
kid2003 spune:
Ne-am bagat si noi la tabel si am vazut ca, pana acum, detinem recordul la cel mai "silfid" bebelus, inca suntem sub media de greutate a boboceilor, dar venim repede din urma.
Alexa e MORTAL Matei cum zice el ma-ma, ce mai, precoce baiat 
Gaia Rotarixul se face numai pana in 6 luni, dupa aia nu, si se face in doua doze, fiecare dr cum considera. Dr mea nu amesteca vaccinurile, adica mi-a recomandat sa facem Rotarixul in lunile in care nu facem vaccinul obligatoriu. Acum e discutabil, sunt multi bebei pe forum care au facut mai multe o data si nu au avut reactii adverse...Noi am facut Rotarixul la 1 si la 3 luni si a fost totul ok, e un vaccin oral, nu il doare deci si am tinut mortis sa il fac pentru ca eu am tras-o rau cu Rotavirusul la Alexandra (avea 1 an si 2 luni), am stat in spital cu perfuzii si analizele la pamant, deci horror, nu am vrut sa ma mai risc o data!
Cu botezul: cumperi un set complet de hainute pentru dupa botez, din partea nasei (inclusiv pampers, totul de la piele). O sa aiba nevoie si de: panza de mir (au la Z deja gata, doar de cumparat), prosop mare, o sticla de vin, una de ulei, un sapun pt preot, un prosop tot pentru preot si lumanare pentru preot. Plus lumanarea de botez of course. Hainele cu care il duci la biserica sunt din partea ta. Pentru baita de mir pe care i-o face nasa a doua zi dupa botez, o sa ai nevoie inca de un set complet de haine si cam atat! 
luminita2008 spune:
Ada, stii tot ce trebe cumparat ptr botez? Sa spui daca nu...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
maryb spune:
buna seara,
va multumesc tuturor pentru urarile facute puiului meu.
noi suntem bine, azi am fost la dr la controlul de 3 luni si am facut si prima doza de prevenar si rotarix. sper sa trecem cu bine peste noaptea asta. nu stiu ce a patit copilul meu dar intr-o ora si 50 de minute a mancat 235 ml lapte, iar el niciodata nu a mancat mai mult de 140 ml.
duminica avem botezul, o sa intram si noi in randul crestinilor.
va pup si va doresc o seara minunata.
maryb cea mai fericita mamica de
Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
claudinna spune:
gaia.nevia: la botez, dupa ce se citeste crezul si ce se mai face, preotul zice sa dezbracati copilul.
in biserica exista o masa, mai in lateral, unde se desfasoara ostilitatile...
cineva tr sa pregateasca dinainte, adica cat timp popa citste: paturica groasa, peste ea un prosop de bebe, un pampers, servetelele de bebe si hainutele in care va fi imbracat dupa botezare. sa aveti la indemana panza de mir ( o panza alba netivita, zice obiceiul), in care nasha va primi de la preot copilul dupa ce acesta il scoate din cazan.
decio vine cu bebe ud la masa, il stergi bine, il acoperi si astepti sa vina preotul sa-l miruiasca...adica-i da un pic cu ulei...
dupa asta il imbraci regulamentar...cat poti de repede...
apoi preotul il ia pe bebe si-l plimba pe la icoane, il duce in altar...se mai face si o hora...ma rog, se ocoleste o masa, dar asta nu stiu exact cand se intampla.
stii ca e nevoie si de lumanare...
a, mai tr si o fasha, ca o inmoaie preotul in apa si-l stropeste pe bebe cu ea...
eu asha am vazut si asha am facut...am fost de 2 ori moasha, o data nasha si o data mama...:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
am fost la ctrl de 5 luni
bilantz f fericit...stabilit meniu pt urmatoarea luna...revin cu detalii
poze noi cu bebelushull
claudinna spune:
| citat din mesajul lui preety Claudinna o sa ma ierti, dar nu imi apare asa ceva... ![]() |
tu spuneai cu tot oful si eu, nu si nu....a gasit gaia.nevia motivul...
poze noi cu bebelushull
Muuh spune:
Pentru botez trebuie sa cumperi:
panza de mir, fasa (ceri fix asa la magazinele cu lucruri de copii gen Piciul ca stiu ei ce sa iti dea), prosop si eventual paturica daca vrei sa il invelesti cu ea (eu am avut la ambii copii si Alexei o foloseste si acum stie ca e patura de la nasa), un set complet nou de haine cu care il imbraca nasa cand se termina botezul. Iti trebuie o sticla de ulei (eu am dus uleiul cu care il dau deobicei pe corp si a fost in regula nu a zis preotul nimic), sapun si prosop mic pentru preot. Lumanare si marturii (noi am avut cruciulite de pus in piept)
Optional: lant cu cruce (la Alexei m-au intrebat de ce nu am la Dimitri mi-au zis sa nu aduc).
Eu mi-am luat si pijama pentru seara de dupa baia de mir.
Sa ai la tine: bani (intreaba inainte ca la unele biserici este si 600 RON, certificatul de nastere al copilului, pampers)
La baia de mir noi am pus: trandafiri, grau, ban de argint si putina miere.
kid2003 spune:
Am trimis si eu lista cu diversificarea pe care am primit-o de la dr (a mea si a Irinei- Musettepink) pe e-mail-ul comun...informativ asa, am zis ca strangem listele, le comparam si decidem in cunostinta de cauza ![]()

daca asculta cineva la usa la mine, zice ca omor cupilul
catrinutza - mamicutza ... de