Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

DespreRotarix: Se face pina la 6 luni, de preferat la 4, dar parerea mea e ( si luati-o doar ca parere, nu ca indicatie medicala ) ca la un sugar alimentat exclusiv natural, care nu intra in contact cu alti copii/colectivitate vaccinarea nu are sens, fiind doar un moft destul de costisitor dealtfel ( cred ca ma linseaza cei de la Glaxo daca afla ce cred !!!). Mi s-a parut de foarte mult bun-simt ce spunea in acest sens EvaF parca.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Gaia multumesc! Gasiram problema (de ce nu puteam edita)

Botez: la intrarea in biserica (hol) stau nasii cu finii si cu bebe. Nasu tine lumanarea, nasa tine bebele si preotul le citeste ceva. Apoi nasa recita (citeste) crezul.
Se intra in biserica, moment in care preotul incepe sa zica ce e de facut (si cand sa dezbraci bebe, si cand sa ia nasa bebe in brate, si cand sa-l imbraci). Ideea e sa ai pregatite panza de mir sub care pui un prosop si o paturica, fasa (cu care preotul stropeste bebele), uleiul, vinul, prosopul, sapunul pe care le pui pe masa unde slujeste preotul imediat ce intrati in biserica, si hainele cu care il imbraci apoi pe bebe, ca sa o faci repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Alexa,nu-mi vine sa cred,asa devreme spune ,,ma-ma,,SuperbIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Andy,Symonne, la multi ani!!!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Hello!!!!!!!

Andy multa sanatate si copii cuminti!!!!!!!!

laureta ma bucur ca ai mai intrat,ce ar fi sa o faci mai des!cum fuse vaccinul?

Anis
merci de pontul cu lepicol,o sa-l incerc si pe asta,sa inteleg ca se poate lua si cand alaptezi da?

Kristin sa va traiasc micutul crestin! si felicitari pt nasit,a 4 a oara,wow!Super!

AlexaM f f f frumos filmuletul si matei e un scump cum zice el mama.......super!!!!!!!!

boo
f tare poza cu piciorusele,sunt gustoase?si eu abia astept momentul acesta,mi se par atat de haiosi,abia astept...

Noi suntem bine dupa vaccin,nici o reactie decat o foame de lup.Nu am mai apucat sa intru aseara,mi s-a pus pata pe brad sa-l strangem si cine aduna ace din covor la ora 10 noaptea,nici baita nu am mai facut ca eram terminata de cat a trebuit sa fac curat dupa bradul uscat.....la anul il fac de plastic!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

da se poate lua..eu cu mijlocia l-am luat 6luni si alaptam.SA nu te astepti sa aibe efect din prima, dupa 3-5z..are succes

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Eu reusesc sa citesc aproape tot, dar nu mai apuc sa scriu ... si daca apuc sa scriu, am uitat ce voiam sa spun, legat de postarile voastre

Dar de cateva zile tot voiam sa intreb de Boo si de scumpul de Alex, acum vad ca au aparut si am sarit, bineinteles, imediat pe poze cu care m-am delectat! Cred ca v-ati distrat grozav la munte, cum i-a placut lui Alex?
Am mai remarcat ca Ramo (300) nu mai e o prezenta asa activa, eu am ramas agatata la o ultima postare a ei in legatura cu un test ... daca e pozitiv, atunci o inteleg ca lipseste

Mi-au placut fantastic rostogolirile Carlei si ale lui Razvanel , iar la MA-MA-ul lui Matei mi-au dat, pur si simplu, lacrimile de emotie!

Sunt o tacuta, dar infocata admiratoare a Luminitei, mama de gemanusi , eu chiar nu stiu cum reusesti, dar ma gandesc ca si fericirea e la dublu, asa ca te si invidiez putin, si eu mi-am dorit gemeni, insa n-am nici o sansa, nu am antecedente in familie.

Multumesc fetelor pentru ideea si realizarea bazei de date, este foarte utila, intr-adevar!

Noi suntem foarte maraiti zilele astea, sper sa treaca, pentru ca imi pierd rabdarea , nimic nu ii convine, nici macar in brate. Iritatia de la gat e la fel de serioasa, nu trece cu nimic (fara cortizon), ieri s-a dus un strat de pielicica . Poimaine vine doctorita pentru vaccinul de 4 luni, sa vedem ce zice si fac ce zice ea, ca nu mai rezist. Aseara, dupa baita, i-am dat cu Mustela Stelatopia si au inceput niste urlete ingrozitoare, cred ca l-a usturat pana la suflet, a si facut pipi saracutul instantaneu

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

pentru iritatii foloseste elidel...e super bun..stiu ca s-a mai discutat ca e controversat bla bla..eu il folosesc de 1 an..nimik efecte secundare doar ca nu las copilul sa se chinuie...apropo n medicamente sunt discutate.

Mergi la inceput

daca va zic programul lui Iris ma injrurati..asa de super e.Meritam si eu zic, dupa ce primele doua m-au chinuit pana la 1 an si ceva cu n treziri noaptea.Deh' acum am si experienta.\De 1 luna doarme toata noaptea...
De exemplu, acum am alaptat-o si am pus-o in patut,nu doarmea..ii dau drumul la carusel si adoarme singura, la primii copii ma invarteam prin casa sa ii adorm si rau faceam...ce bine era daca stiam ce stiu acum de la primul copil..as fi facut 100..glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Giulianna, uite www.flickr.com/photos/30462666@N03/3195240856/in/set-72157611264244741/" target="_blank">aici suportul pentru baita. pe Edisor!
Anis, multumesc, insa mai astept putin si cu Elidel-ul ..
Luminita , ma faci sa trag sperante ca bb2 pot fi, de fapt, bb2-3!
Apropos de bb2, ma inscriu si eu pentru 2010, dar intai trebuie sa-mi tratez musafirii (Mr. H) si nu pot face asta cat alaptez. Oricum, trebuie sa rezolv repede, ca sunt inscrisa si eu in clubul maturelor odiseei, cu dn 26.06.1974

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula imi pare tare rau de problema puiutului...Sper sa gasiti cat mai repede crema minune care sa il faca bine pe micutul Gruia

Ada vad ca ti-au raspuns fetele despre botez

Babymom vecinii ce au zis de inundatie ??? Sper ca sunteti bine

Catrinuta bine ai venit !!!!! Foarte frumos i-ai descris acolo pe micutii tai zbuciumati

Beeeeeeeeeeeey unde e poza aia cu gura plina de picioare ca nu o gasesc ???? A lui Boo.

Felicia si David tipa de cateva zile si cred ca ii place foarte tare sa se auda ca numai asta face Ma uit mereu la el ca nu imi dau seama cand e nervos si cand se joaca

Eu mi-am facut un cont separat ca sa pot pune mai multe poze , nu din alte motive. La noi in contul comun pe webshots nu prea mai e loc si am zis sa nu umplu eu putinul loc ramas cu zeci de poze si filmari

www.youtube.com/watch?v=kYh4ZQQiulc" target="_blank">Ursitoare botez aici

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

La final de zi vrem sa uram si noi tuturor sarbatoritilor de astazi si sa va traiasca bebelusii, mamacilor!!!!

cristineescu multumim pt informatie, la noi o sa fie cam dificil cu schimbatul saltelutei, dar sper sa reusim ca sotul ajunge destul de des in Buc. si poate rezolvam si noi ca trebuie sa arunc cu ea de pamant ca sa cante. dulce
gaia.neva noi am renuntat la ideea de a nu face rotarixu in momentul in care ne-a spus doctorita ca doar ce internase un bebe de 1 luna in spital cu o forma foarte urata de rotavirus. Iar ca reactii, nimic , totul a fost k.

In rest astazi, am fost si la homeopat cu ciupercuta de sub barbita si ne-a recomandat permanganat de potasiu( cica ar usca locul) iar pt constipatie ne-a dat bonisan( 20 picaturi de 3 ori pe zi ).

aaaa..!!!! si am pus si noi cateva pozici sa-mi vedeti sufletelul.

Dana si Riana Maria- 05.10.2008

http://community.webshots.com/album/569609482mxsAeK

Mergi la inceput