Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
babytza spune:
Dana e foarte frumoasa Riana
Sa iti traiasca mandretea de fata 
Si noi facem Rotarix la 4 luni ca la 3 ne-a prins craciunul si nu s-a putut. Il vom face pe 27 ian impreuna cu vaccinul de 4 luni.
Vazut poza cu gura plina de picioare !!! E mortala !!!!! Ca sa nu zic si de cea cu tati si cu puiul 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
danadumitruTi-am vazut printesa si e frumusica foc mai ales in rochita de botez! Super dulce! iar tu... sper sa nu te superi, dar nu ma pot abtine, ai o dantura de star hollywoodian!
simodina spune:
Am admirat bebeii gimnasti ( carla si razvanel ), oratorul sef ( Matei) si proaspat botezatii ( Dimitri si Davidutzu).
Si nu in ultimul rand i-am facut galerie sotului lui Boo, poate-poate il intrece pe Alexandru - mortala poza!
Nerantula imi pare rau pentru Gruia, e super nasoala zona aceea ca nu prea se aeriseste din cauza de pozitie/ gusa etc. Sper sa aiba doctorita ta o solutie rapida si mai ales sa-ti spuna cum poti suprima din fasa astfel de alergii.
baietel mititel!
Am completat si noi la listuta sa fim in rand cu lumea.
Mai voiam sa zic una-doua lucruri dar am uitat.
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danadumitru aaaa..!!!! si am pus si noi cateva pozici sa-mi vedeti sufletelul. Dana si Riana Maria- 05.10.2008http://community.webshots.com/album/569609482mxsAeK |
Am vazut si fata dar si mama - sunteti doua frumoase

LE: Si acum vad ca Riana e nascuta in aceeasi zi cu mine, doar cu vreo 33 de ani mai tarziu
sabinel spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Giulianna, uite www.flickr.com/photos/30462666@N03/3195240856/in/set-72157611264244741/" target="_blank">aici suportul pentru baita. pe Edisor! Anis, multumesc, insa mai astept putin si cu Elidel-ul .. Luminita , ma faci sa trag sperante ca bb2 pot fi, de fapt, bb2-3! Apropos de bb2, ma inscriu si eu pentru 2010, dar intai trebuie sa-mi tratez musafirii (Mr. H) si nu pot face asta cat alaptez. Oricum, trebuie sa rezolv repede, ca sunt inscrisa si eu in clubul maturelor odiseei, cu dn 26.06.1974 www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
serios ca esti rac???? eu sunt pe 23 iunie, numai ca 84. moaaamaa! ce coincidenta!
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
babytza spune:
Florin de Claudinna 
Alexia de Andy 
Alexandra de Symone 
Karina de Nikolici 
Ania de Nausica 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
Luminita, Kid, Preety, Claudinna, Miruna (fara ordine
) multumesc mult pentru instructia cu botezul.
Miruna, noroc ca zisesi de certificat de nastere, ca pe ala chiar nu puteam sa il cumpar din drum...
Am cumparat "trusou de botez" de la Cocodrillo din Uimirea. Contine un costum bleu grosutz bine: hainuta, pantaloni, botosi si caciulita cu urechi din acelasi material, un body haios cu guler de camasa
, un papion (ma indoiesc ca o sa-l infigem sub gusa lu fi-miu) o paturica si un prosop. Total 380ron, facut in tara la Arad, super calitate dupa parerea mea si destul de finutz ca model.
Prosopul si paturica mi s-au parut subtiri, asa ca am mai cautat (si gasit) un prosop mai gros (dublu) si o paturica groasa, de zici ca-i plapuma cu pene a bunicii, tot bleu. Are fermoar de jur imprejur, si inca un fermoar unde vine capul, deci ca o gluga si mai e si "eleganta" pe deasupra, cu ceva broderie. Daca sunt 14 grade in biserica si cred ca tot supravietuim in aia. Doar sa reuseasca nasa care e cam cat copii mei impreuna sa tina tot balotul in bratze....
Bagat totul la spalat, ca de...
Mai am de cumparat crasma, fasa, ulei, prosop preot, sapun. Lumanare botez si marturiile... sper ca am acoperit tot si sa nu uit Doamne fereste de certificat...
Va pup si inca odata merci mult.
O sa intrebam si noi pediatra de Rotarix, mai ales ca ziceti ca e buvabil, nu injectabil. Sa facem poate la 3 luni si la 5 rapel.
Cu Teo am avut in vara o situatie urata de tot la burtica, prima de altfel, l-a tinut vreo 2 saptamani, a trecut cu biseptol, 7 zile.
Nu cred ca fost rotavirus, dar a fost suficient de naspa ca sa nu vreau sa stiu cum e ala...
De Prevenar se stie ceva? Am auzit ca e nou. Nu stie nimeni de reactii adverse, etc...
Am facut si un tabel cu vaccinarile, daca aveti chef sa bagati si acolo date. Ca tot intreaba mamicile voi ce vaccin ati facut la 2 luni, la 4 luni, etc. (nu dati... numai daca aveti chef scrieti)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
sabinel spune:
amalia la 4 luni fara 3 zile ![]()
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
danadumitru spune:
multumim pt aprecieri!
gata am reusit sa grupez pozele un pic, ca erau cam amestecate.
uffff.... nu am somn la ora asta si parca vad ca Riana se va trezi cand voi fi eu chioara de somn
si sa vezi atunci!!! ar fi vremea sa ma bag si eu pat
tuturor
claudinna spune:
| citat din mesajul lui kid2003 Am trimis si eu lista cu diversificarea pe care am primit-o de la dr (a mea si a Irinei- Musettepink) pe e-mail-ul comun...informativ asa, am zis ca strangem listele, le comparam si decidem in cunostinta de cauza |
multumim!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)