Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babymom, am si eu o intrebare te rog legata de Rotarix.Deci el se face doar pana la 6 luni si se presupune ca bebe e alimentat exclusiv natural pana atunci.Dar dupa 6 luni bebe trece pe alte alimente...are vreo legatura faptul cu 6 luni de alaptat si Rotarixul pana la 6 luni?Pentru ca daca Rotavirusul se ia la 1 an de exemplu, alimentatia strict naturala pana la 6 luni mai face fata?Adica il 'protejeaza' termen lung?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ce mai pupa Amalia rata aia!!dulce rau!

mie mi-a schiombat cineva copilul...ca dou de 5 luni...a dormit de la 22.30 pana la 8.20 dimineata, fara sa ne deranjeze, fara sa ceara de mancare...m-am trezit pe la 1...sa-i dau sa manance si el el nimic!
binainteles ca a dormit ca pasha in sacul de dormit si a facut precum acele ceasornicului...s-a trezit cumva in diagonala...

dr ne-a dat ceva pt iritatia de pe fatza, nu am apucat sa ma uit pe reteta...a zis ca a crescut ac la carte, ca arata ca un copil de 8-9 luni, ca e f vioi...in fine, numai de bine. cu alimentatia mi-a zis ca am procedat f bine pana acum, ca sa-i dau mar cu bisuit(voi zice pas pt moment la biscuit, dar nu tr sa stie ea...) si de azi incepem cu supica de orice legume, numai zeama. dupa cateva zile incepem cu introducerea legumelor pasate, cate unul, mai multe zile, apoi urmatorul...si asha mai departe...
a zis sa-i dau si cateva lingurite de portocala sau mandarina pe zi, pt vitamina C

La multi ani pt bebe nascutzi in zi de 14!!!
si pt cei nascuti in zi de 13, ca ieri m-a cam luat valul!!
sa cresteti mari si sanatoshi!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Giulianna, uite www.flickr.com/photos/30462666@N03/3195240856/in/set-72157611264244741/" target="_blank">aici suportul pentru baita. pe Edisor!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Imi place, pare sa stea confortabil, o sa-i comand si eu lui Edi. Aaaaa da' cel mai mult imi place cum ai pus ratusca exact acolo unde trebuie Avem si noi ratuste la fel, la set mai sunt si unele mici nu?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!

Am completata si eu tabelul cu datele noastre.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Fetele care ati fost la directia de munca...ce statie de metrou e cea mai aproape de Hambarului?
Pls help, tre' sa ma duc azi

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza fetele,

Ajutati-ma si pe mine va rog cu leagea asta noua. In primul rand daca o are cineva si mi-o poate trimite si mie pe mail

Si doi, cum se calculeaza? Se ia in calcul si medicalele la veniturile nete realizate? Ca de ex daca eu nasc in sept eu din 25 august anul trecut pana in 29 decembrie am fost in prenatal. Se pune la socoteala? Sau imi ia in calcul salariu din ian pana in august sa zicem si imparte la 12????
Ancuta tu ar trebui sa sti cel mai bine ca tu ai fost in medical multe luni inainte sa nasti... Mercic

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata gagici

Monicule, habar nu am ce sa-ti zic. Am fost in medical non stop si parca am luat 85% din salariu. Acum cu legea asta noua nu stiu cum se calculeaza daca ai fost in prenatal. Deh, neuronul meu de atunci era gravid tare si pe deasupra si contractat. burtica!!!

Nerantula, imi pare tare rau de Gruia, sper sa-i treaca iritatia. piticul mic si scump.

Sabinel, e mortala Amalia cum papa ea rata

Danadumitru, ai o frumusete de fata

Kid, multumim pentru lista, foarte utila. Ma iau dupa ea si ii pregatesc supica de morcovi.

Boo, e mortal Alex cu gurita plina de degetele. Iar al tau sot ce sa mai zic ... b e s t i a l

Am facut si noi bilantul de 5 luni, 64 cm si 6.710 g. Suntem mititele . Mi-a prescris doctorita Picovit pentru pofta de mancare, a mai dat cineva puilor asa ceva? Ce-mi recomandati?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Buna dimineata!
Multumim de urari si de aprecieri!

claudinna felicitari pentru voinicul sanatos si somnoros! sa treaca si iritatia!

Nerantula noi nu am avut probleme cu iritatiile, dar va tinem pumnii sa treaca repede si Gruia sa nu mai aiba decat motive de veselie!

Sabinel tare lupta cu rata! bine ca am invins!

danadumitru sunteti niste frumoase!

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Moni ai un link pe PM.

Si noi suntem mititei, la bilantul de 4 luni de ieri, 63 cm si 6.110g. Dar suntem in grafic, cu lapte de la mama si cate o completare rarut, asa ca inca nu fac paranoia.
Sa nu dati cu oua, dar eu am incercat saptamana trecuta sa ii dau suc de mar. Ii placea foarte tare, in schimb mi-a facut mari mofturi la laptic, iar luatul in greutate a fost ca si inexistent. Ca urmare, am hotarat sa revenim la forma initiala inca vreo luna-doua, cat se va putea. Diversificarea mai poate sa astepte.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Simo, sarumana

Anca, nu ai trecut de la 1 pe banii din legea noua? N-ai depus actele?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput