Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
CD27 spune:
kllemi bine ai revenit
,la fel ace si piciul meu, doarme un pic si zici ca a dormit 3 ore, oarte putin doarme ziua, jumatate de ora apoi zupp agitatie, plsns, ras, refuza bibe, tipa la tv, daca il iau in brate mai doarme 1o min....nu stiu de ce face asa sau daca e rau, m-am obisnuit
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
tzitziri spune:
Am modificat si eu in listuta ca pana la urma cica nu a fost Rotavirus....ori am inceput eu sa inteleg aiurea....ceea ce se poate,ori era dr agitata si haituita de altii cand am vb la telefon si undeva s-a inteles gresit.....bine macar ca nu a fost...cred ca bine![]()
Am modificat si in listuta diagnosticul si se poate sa fie doar carnea aia de porc de duminica
LE:Laura, eu nu am uitat de paranoia...deci ce mai ai in program?Asa ca de ziua ta?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
Slava Domnului ca nu a fost uratul virus rau.
A facut cineva vaccinul rotarix (sau cum se cheama... impotriva rotavirusului?)
Se baga cineva sa povesteasca cum decurge actiunea la botez, sa stiu si eu cum ma organizez cu hainele, paturicile, prosoapele.... Nu mai tin minte nimic de la Teo. Neuronul, saracu, unul era si l-am dat la baietzi.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
bitza2008 spune:
Multumesc tuturor pt raspuns...ma pun pe baut ceai!!!Eu beam doar 2 cani/zi

Claudinna 
Nerantula imi permit si eu sa-ti recomand un unguent :"Epitelin" se gaseste doar in farmacii si e din categ "ieftin si f bun" are efecte "miraculoase".Sper sa-ti foloseasca
sa treaca
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
kllemi spune:
uuuffffff..... am crezut ca numai noi suntem anormali....
CD27 exact asa se intampla si la mine....
ALEXA tu deja ai trecut la seniori daca iti doarme 2 ore, la mine nu doarme deloc....
Am crezut ca stiti de ce se intampla toate astea......offffff
gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA
Nerantula spune:
Si eu am una bucata bebe care doarme intre 40 min si o ora de vreo 3 ori pe zi si cam 3 ore cand iesim afara (nu stam 3 ore afara, dar cand ne intoarcem il mai tin imbracat intr-o camera cu geamul deschis). Inainte de a adormi ziua intotdeauna plange o perioada, insa il pun in patut si adoarme in max 10 minute de matzaiala/plans. Nici daca l-as adormi in brate n-ar fi mai linistit, asa ca prefer direct in patut.
Bitza, multumesc de sfatul cu crema, o sa o iau maine de la farmacie!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
CD27 spune:
kllemi, dar noaptea doarme? al meu doarme de la 12 noaptea pana pe la 3 cand se trezeste rade...
, apoi se culca, chiar daca nu se trezeste sa rada, pe la 4 tot incepe foiala si am depistat ca totul inceteza cand il punem cu noi in pat
, dar trezirea cea mare e la 7 - 7.30, cand papa, joc si apoi somn pana la 12.30 (si eu tzop dorm langa el ca o sharla pana la pranz ca stiu ce ma asteapta toata ziua)
gaia.nevia habar n-am ce si cum cu botezul
, noi facem in februarie, nu stiu ce trebuie sa cumpere si cine
n-am vorbit nimic cu nasii, sorry nu sunt de ajutor
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 kllemi, dar noaptea doarme? al meu doarme de la 12 noaptea pana pe la 3 cand se trezeste rade... , apoi se culca, chiar daca nu se trezeste sa rada, pe la 4 tot incepe foiala si am depistat ca totul inceteza cand il punem cu noi in pat , dar trezirea cea mare e la 7 - 7.30, cand papa, joc si apoi somn pana la 12.30 (si eu tzop dorm langa el ca o sharla pana la pranz ca stiu ce ma asteapta toata ziua)gaia.nevia habar n-am ce si cum cu botezul ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
mai sa sti ca noaptea a inceput sa doarma de pe la 11-12, de multe ori pina la 6 dim. ne trezim mai stam o ora dupa care mai dormim pina pe la 10-11 dupa care gata pina seara la revedere....
gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA
sabinel spune:
na seara! n-am apucat sa citesc tot din urma ca aveti motoare la degete.
ada eu stiam ca la botez nasii se ocupa de tot nu trebuie sa cumperi tu ceva. daca-i pomana, pai sa fie pana la capat.
nerantula am citit despre gruia, oooof, nu stiu ce sa zic despre iritatii si DA. amalia a avut o perioada bubite si iritatii pe fata si pe piept, dar am depistat cauza. foloseam ca tampita johnsons. de cand am trecut la nivea nu mai avem probleme. sper sa-i fie bine micutului meu ginere cu ochisori albastri
. munca n-am inceput-o, a ramas ca de la 15 ianuarie, dar stau in dubii, parca n-as vrea totusi. ma mai gandesc.
am vazut-o pe carla de anca rostogolindu-se, o gura plina de picioare la boo si un dulce ma-ma la alexa.
cat de putin ne trebuie sa fim fericite, nu?
babytza absolut superba la botezul lui david, iar david un scump.
la multe lunite sarbatoritilor, la multi ani sarbatoritelor!
si-am plecat ca am de recuperat. pupici!
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
felicic76 spune:
pupam boboceii si mamicile!
Vlad a descoperit tzipatul
si tzipa frate, nu se incurca, zici ca-i pasare de prada
tzitziri: parca David tzipa ca un uliu, nu? A trecut?
sau nu mai scap?
daca asculta cineva la usa la mine, zice ca omor cupilul
culmea este ca nu tzipa de nemultumire, ci doar ca sa se auda
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei