Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Claudinna nu vad asa ceva........

unde e randul pe care ai scris tu, in dreapta de tot, scrie edit delete
apesi pe edit si poti sa modifici

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Nerantula, mi se rupe sufletul cand aud ca il deranjeaza...pupici sa treaca
babytza, chiar ca mananca bine! sa o tineti tot asha!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Miruna, pe botosul Dimitri, ce amarat era el la botez, si nimeni nu-l intelegea!
Kllemi, bine ai revenit!
Babytza, esti superba! Am vazut pozele de la botez, arati extraordinar! Mai pune asa poze, sa ma motivezi si pe mine sa mai slabesc! Sa va traiasca micul si dragalasul crestin!
Cristineescu, multumim de raspuns! Din pacate in familia mea numai eu alaptez, deci nu prea are cum sa ma ajute tati, care e putin opusul lui jobless zilele astea, a inceput anul in forta. Mai sta mama uneori cu Gruia, dar la cate fitze are piciul, nu prea se descurca sa treceti mai repede de puseu!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Sabinel, ce face norutza mea la radio? Vad ca sunteti foarte ocupate, ne e dor de voi!
Felicic, ca te-ai gandit la noi cat eram la munte! Am ras cu lacrimi si i-am citit si sotului pataniile voastre cu iepurasul fosforescent, sunteti mortali!
Irina, formularul de adeverinta l-a luat sotul de la biroul acela unde se depune dosarul (nu stiu unde este)

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Claudinna o sa ma ierti, dar nu imi apare asa ceva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui preety

Claudinna o sa ma ierti, dar nu imi apare asa ceva...

mai, sper ca vb de acelasi lucru...adica de datele din tabelul de pe grup??
daca nu eusesti, spune-mi mie ce vrei sa modofici

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Daca te loghezi cu userul personal de yahoo, nu ai drept de edit/delete nici la date nici la structura tabelului.Poti doar sa adaugi intrari noi.
Nu stiu daca se poate da treptul de edit la membri, sau trebuie sa intre cu parola de admin.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

multumesc mult fetelor pt.primirea calduroasa

ALEXA, cat este de scump ala micu, deja sunt topita dupa el, dabea astept sa mi se intample si mie

Am si eu o intrebare la voi....nu stiu daca si voua vi se intampla, dar bb-lusul meu nu doarme decat o jumatate de ora (cand i se face somn) dupa o jum. de ora se trezeste de parca zici ca a dormit vre-o 5 ore, se intinde, n-ai treaba cu ea, dar inainte plinge cate alte o jum. de ora pina o ia somnul (acum o adormit la mine in brate, nu a-ti vrea sa vede-ti cum scriu cu stanga, imi este frica sa o pun in patutul ei cae trezeste imediat) vreau sa stiu, de ce se intampla chestia asta??? am inteles ca este vb. despre niste puseuri, dar parca la noi nu mai trece........offfffff

gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Daca te loghezi cu userul personal de yahoo, nu ai drept de edit/delete nici la date nici la structura tabelului.Poti doar sa adaugi intrari noi.
Nu stiu daca se poate da treptul de edit la membri, sau trebuie sa intre cu parola de admin.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Edit: gata, am dat drepturi pt membri grupului sa isi poata si edita datele.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

multumesc mult fetelor pt.primirea calduroasa

ALEXA, cat este de scump ala micu, deja sunt topita dupa el, dabea astept sa mi se intample si mie

Am si eu o intrebare la voi....nu stiu daca si voua vi se intampla, dar bb-lusul meu nu doarme decat o jumatate de ora (cand i se face somn) dupa o jum. de ora se trezeste de parca zici ca a dormit vre-o 5 ore, se intinde, n-ai treaba cu ea, dar inainte plinge cate alte o jum. de ora pina o ia somnul (acum o adormit la mine in brate, nu a-ti vrea sa vede-ti cum scriu cu stanga, imi este frica sa o pun in patutul ei cae trezeste imediat) vreau sa stiu, de ce se intampla chestia asta??? am inteles ca este vb. despre niste puseuri, dar parca la noi nu mai trece........offfffff

gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA

Mersi... pe mine ma termina...

La fel e de vreo luna si Matei. Tot cate o juma de ora doarme ziua. Cu exceptia perioadei dintre masa de pranz si cea de la 5-6 cand doarme vreo 2 ore.
Nu stiu daca trece sau asta e de acum inainte. E vesel...ok dar nu doarme mai mult...
Atat timp cat creste ok eu zic ca nu's probleme.

Multa sanatate!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput