Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

va multumesc pentru incurajari, stiu ca aveti dreptate, dar imi e greu sa nu pun la suflet cand ea ma intreaba daca MIkul face cutare si cutare si apoi imi zice putin ingrijoarata ca al ei facea marea cu sarea la 4 luni

aseara in timp ce dormea l-am intors pe burta si el ridica capul si evident am crezut ca s-a trezit (/chiar ma bucuram ca ii dau papa si ma culc), de unde, el dormea dus, dar stia el ca treuie sa tina capul in sus, ne-am amuzat, incercs a il invat si pe el cu statul pe burta

luminita si gemanuti scumpi si obositi

fetelor, ma bucur tare ca va am pe voi, sunteti un adevarat sprijin

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinutza

Fetelor...azi am fost la faimoasa agentie...m-am mirat ce repede am scapat...mai mult mi-a luat sa gasesc un xerox...
Cineva intreba de statie de metrou aproape de Hambarului ...pai Iancului e cea mai aproape...oricum mai trebuie sa iei un mijloc de transport...eu te sfatuiesc sa cobori la Muncii si sa il iei pe 104 care te duce pana acolo...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Multumesc frumos! Am reusit sa ajung.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Giuliana tu aveai deja depus dosarul sau acum ai depus pt prima data?
Cele care aveti deja depus dosarul si ati fost sa-l reactualizati pt cei 85 % in Hambarului,ce acte ati dus,va rog?????????

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Aveam deja depus dosarul din Decembrie.

Acum am dus asa:
-copie buletin mama
-copie certificat de nastere bebe
-adeverinta de la munca incluzand cele 12 luni anterioare nasterii (atentie trebuie sa fie de fapt 13 luni, exemplu eu: am nascut pe 17 august si am avut adeverinta august 2007-august2008, cica trebuie sa fie si zilele din luna in care s-a nascut bebe, eu intelesesem ca nu dar bine ca astia de la Resurse Umane de la serv sunt mai destepti )
-cerere completata de mana in care soliciti recalcularea cu 85%
-extras de cont daca vrei ca banii sa-ti fie virati in cont de card

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Giulianna , cu placere...calc meu a luat-o razna rau de tot...cand am postat nu imi arata decat pana la pagina la care tu intrebai cum sa ajungi...e dus rau...asa stapana, asa calculator...

Mey fetelor...mai e vreun bobocel care mananca 6-7-8 mese pe zi? bobocel care se scoala de 2 ori pe noapte cel putin? ca io is zombi rau...in sera asta ii bag cereale la laptic, poate-poate ...
Ca mai citesc eu din urma, dar din pacate pe sarite ca am "paznici" si "stapani" care stau cu ochii pe mine...

Cat despre comparatii intre plozi, am renuntat de mult ca ma imbolnaveam de nervii capului...cand ma gandesc, de ex., ca la varsta asta fi-mea se intorcea de pe spate pe burta cu viteza luminii, ca era pozitia ei favorita de somn, iar goaga asta mica abia da din picioare si nici macar nu se "plimba" in jurul axei sale...no ce sa zic?! cand imi zicea lumea ca nu seamana doi copii unul cu altul chiar de-s din aceeasi familie, ziceam ca-s bancuri...sunt exact opusul unul altuia...asa ca de acum ma gandesc cum era Maria si iau in calcul inversul pt Raresica...e si asta o treaba buna, nu?

Fug, ca stapanul iar ma cheama la masa...am pierdut sirul...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Giuliana tu aveai deja depus dosarul sau acum ai depus pt prima data?
Cele care aveti deja depus dosarul si ati fost sa-l reactualizati pt cei 85 % in Hambarului,ce acte ati dus,va rog?????????

Aveam deja depus dosarul din Decembrie.

Acum am dus asa:
-copie buletin mama
-copie certificat de nastere bebe
-adeverinta de la munca incluzand cele 12 luni anterioare nasterii (atentie trebuie sa fie de fapt 13 luni, exemplu eu: am nascut pe 17 august si am avut adeverinta august 2007-august2008, cica trebuie sa fie si zilele din luna in care s-a nascut bebe, eu intelesesem ca nu dar bine ca astia de la Resurse Umane de la serv sunt mai destepti )
-cerere completata de mana in care soliciti recalcularea cu 85%
-extras de cont daca vrei ca banii sa-ti fie virati in cont de card

Filmulete cu bebe Edi

Multumesc mult!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

cd: nu pune la suflet, multe mamici mandre de odraslele lor au tendita sa exagereze si sa incurce anumite perioade. 4 luni la cumnata ta inseamna spre 5luni sau dinspre 3 luni? ca este o mare diferenta....

claudina: felicitari pentru progrese de barbatel

apropo, copilul meu stie ca eu sunt mami, cine-i tati, pe d-na Vio nu o recunoste daca isi pune caciula in cap, pune buza si trebuie femeia sa-si scoata jobenul daca vrea discutii cu fi-miu pe afara si mai stie de ...cuc Il schimb si ma joc cu el, il pup pe acolo si il intreb de cuc Si atunci: cine-i cu gura pana la urechi cand ii cant "Cucule, pasare sura, cuc"?

aspirat nasuc (am inceput sa-i pun apa de mare), i-am dat si Eurespal si cu,de la mine putere, i-am dat si Nurofen sirop ca dr. mi-a zis sa nu-i dau nik cu paracetamol daca nu are febra
(de una sunt sigura, nu-mi va prescrie cu usurinta antibiotic si asta imi convine)

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

cd: nu pune la suflet, multe mamici mandre de odraslele lor au tendita sa exagereze si sa incurce anumite perioade. 4 luni la cumnata ta inseamna spre 5luni sau dinspre 3 luni? ca este o mare diferenta....

claudina: felicitari pentru progrese de barbatel

apropo, copilul meu stie ca eu sunt mami, cine-i tati, pe d-na Vio nu o recunoste daca isi pune caciula in cap, pune buza si trebuie femeia sa-si scoata jobenul daca vrea discutii cu fi-miu pe afara si mai stie de ...cuc Il schimb si ma joc cu el, il pup pe acolo si il intreb de cuc Si atunci: cine-i cu gura pana la urechi cand ii cant "Cucule, pasare sura, cuc"?

aspirat nasuc (am inceput sa-i pun apa de mare), i-am dat si Eurespal si cu,de la mine putere, i-am dat si Nurofen sirop ca dr. mi-a zis sa nu-i dau nik cu paracetamol daca nu are febra
(de una sunt sigura, nu-mi va prescrie cu usurinta antibiotic si asta imi convine)

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Si noi stim de "cuc" si ne amuza f tare cand vb despre el
Santate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

stati cuminti sa fac capitol

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi:

Florinache de Claudinna
Alexia de Laurici
Alexandra de Symonne
Karina de Nikolici
Ania de Nausica

Filmulete cu bebe Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Capitolul 35

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput