Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Eva, nu-i mimic, am crezut ca e vreun topic separat sau alt site.
Stiu ca a fost un subiect de ex anti Hexa de la Infanrix... ma rog ca noi kiar pe ala l-am facut.

Am cautat pe net si nu prea imi place ce scrie la review... spune ca e activ si periculos in fecale, pentru persoane cu cancer, trapii post cancer, sisteme imunitare deficitare, etc. Asa ca nu ma risc... la mine sora-mea inca face terapie, nu spune acolo la ce distanta in timp inainte/dupa...mama abia ce si-a revenit dupa operatie... nu stiu ce sa mai zic.
Si zic ca fac la unu si poate ma trezesc cu alalalt copil bolnav?! ma cam bulversa informatia, bietul meu neuron.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

faptul ca in anii '90 dupa tot ce s-a intamplat in State cu Rotateq cum e la ei l-au scos de pe piata si l-au reintrodus tocmai in 2006 cica "imbunatatit" m-a facut sa ma gandesc de "tz" ori inainte sa il fac. Ma rog, sunt enorm de multe lucruri de spus, e un vaccin nou si nu risc, nu suntem cobai. Daca vrei mai multe detalii zi-mi si cand am timp iti dau PM. OK?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

ne inscriem in clubul 'tipatorilor' dar eu il numesc pitigoi, il apucase noaptea trecuta cand s-a trezit la 2

cum sarbatoreste nora mea?

si nu va mai spun cate chestii facea nepotul meu la 4 luni si Robert nu le face cred ca ma dau pierduta cand ma mai cauta cumnata
scuzati of topicul dar m-a terminat psihic aseara

Edit: bitza tinem pumnii

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

nu mai compara, fiecare copil e unic. nu ramane niciunul fara sa evolueze

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Claudinna ce dragutz, de abia astept sa intinda si Mara mainile spre mine sa o iau in brate

Nerantula sper sa mearga tratamentul respectiv, la noi a dat rezultate foarte bune musetelul+bicarbonat dupa cum am zis la un moment dat, acum il folosesc preventiv ca solutie de clatire o data pe saptamana si insist la pliuri. N-am mai avut probleme de atunci. Oricum sa stii ca Serban al meu facea frectvent iritatii la gat si dupa urechiuse si pana n-am inceput sa sterg foarte bine locurile respective dupa baie ( tati il tinea cu capul pe spate si eu stergeam, nu reuseam altfel sa o fac bine) si de 2-3 ori/zi cand era mai cald nu am scapat. micul Gruia.

Gaia.nevia si mie imi plac produsele cocodrillo, am folosit mult la Serban cel putin au haine dragute, de calitate ft buna si nu sunt exagerat de scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

ochiul meu chiombaliu abia acum a focusat! asa ca La Multi Ani domnule sotz de CosmyB!!!!

Mai Claudinna, Razvanel incepe sa se sparga in figuri, bag seama!
Sa pupe mama pe el de baiat descurcaret!

Fi-miu are "realizarea" de a nu se rostogoli, si ma bucur ca as sta cu stres cand il mai pun in patul nostru si mai are una: cand strig Luca intoarce capul! Cu atat ne laudam! alte realizari: se trezeste noaptea, spre deosebire de alti bebei de pe aici care dorm bine merci, mananca tzatza din ora in ora ziua fatza de ai vostri care au program beton, din astea....mai zic? noroc ca rade toata ziua, chiar si in hohote, si ma topeste instant!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Fetelor...azi am fost la faimoasa agentie...m-am mirat ce repede am scapat...mai mult mi-a luat sa gasesc un xerox...
Cineva intreba de statie de metrou aproape de Hambarului ...pai Iancului e cea mai aproape...oricum mai trebuie sa iei un mijloc de transport...eu te sfatuiesc sa cobori la Muncii si sa il iei pe 104 care te duce pana acolo...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Giuliana tu aveai deja depus dosarul sau acum ai depus pt prima data?
Cele care aveti deja depus dosarul si ati fost sa-l reactualizati pt cei 85 % in Hambarului,ce acte ati dus,va rog?????????

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Fetele.... sunt varza..... azi am avut o zi plina....... au fost maica-mea si soacra-mea la mineeeeeeeeeeee........ amandoua in acelasi timp................ neanuntateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... abia acum 15 min au plecat..... bebeii sunt agitati, nu au dormit toata ziua.... ... si normal ca nu au dormit la cat s-au zgaiat astea doua la ei.... n-am citit nimic din urma... sper sa recuperez maine, ca acum iar ma duc sa legan copii plangaciosi......... mititeii, sper sa uite repede ziua de azi....... v-am pupat!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

si nu va mai spun cate chestii facea nepotul meu la 4 luni si Robert nu le face cred ca ma dau pierduta cand ma mai cauta cumnata
scuzati of topicul dar m-a terminat psihic aseara

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mami lasa supararea ca fiecare copil e unic. Nici Mara nu face multe lucruri ( gangureste, tipa, face abdomene si cam atat ) in schimb e foarte curioasa si prezenta...Iar Serban facea la varsta ei si mai putine. La 1 an nu se ridica singur in picioare, mergea greoi tinut de maini ( a inceput sa mearga la 1 an si 3 luni ) iar acum la 3 ani e destul de destupat pentru varsta lui cica, asta mi-au zis educatoarele de la gradinita la care este acum precum si directoarea de la gradinita la care vreau sa-l mut. Cea din urma chiar s-a mirat cand i-am zis ca are 3 ani si 3 luni, ea zicea ca i-ar fi dat 4... Iar mie una nu mi se pare ca e asa de dezvoltat dar daca zic ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eu sunt cam capie azi dar vreau sa le spun La multi ani si multa sanatate si gangureli sarbatoritilor de azi:Florin Razvan,Alexia Maria, Alexandra , Karina Alessia si Ania

Bitza, insanatosire grabnica si sa pui pompa in functiune ca sa ramana lapticul

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Giulianna, uite www.flickr.com/photos/30462666@N03/3195240856/in/set-72157611264244741/" target="_blank">aici suportul pentru baita. pe Edisor!
Anis, multumesc, insa mai astept putin si cu Elidel-ul ..
Luminita , ma faci sa trag sperante ca bb2 pot fi, de fapt, bb2-3!
Apropos de bb2, ma inscriu si eu pentru 2010, dar intai trebuie sa-mi tratez musafirii (Mr. H) si nu pot face asta cat alaptez. Oricum, trebuie sa rezolv repede, ca sunt inscrisa si eu in clubul maturelor odiseei, cu dn 26.06.1974

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

serios ca esti rac???? eu sunt pe 23 iunie, numai ca 84. moaaamaa! ce coincidenta!

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

eu rac, pe 24 iunie.......

m-am mai linistit si incep sa va citesc

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput