Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
bitza2008 spune:
CosmyB daca iau tratament si nu pot folosi lapticul ma voi mulge macar sa nu-l pierd si Lucas va bea lapte praf...ca vreau cu tot dinadinsul sa alaptez pana la 6 luni.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
claudinna spune:
eu cand il spal pe razvan pe cap si pe spate, il tin asha, in genunchi...bine, nu se sprijina pe genunchii lui, il tin eu bine, dar ma ajuta si el, ca e destul de greu. facem operatiunea repede si apoi il asez in cadita si continuam cu fatza. am cadita cu forme turnate de la neonato. la un capat are un spatar asemanator cu suportul aratat de Nerantula...numai ca nu are manerele alea ca de fotoliu si la celalalt capat are un loc pt cand va sta in funduletz
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CD27 spune:
La Multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Florin de Claudinna
Alexia de Andy
Alexandra de Symone
Karina de Nikolici
Ania de Nausica

Sunt cam franta, piciul a sarit peste aie aseara dupa care s=-a trezit la ora 2 noaptea cu mare kk in chiloti, incalzit apa, spalat, mancat, pe la 3.30 m-am culcat dupa care a inceput foiala
Acum se uita hipnotizat la Tanar si nelinistit![]()
Dupa o lunga si deprimanta discutie cu cumnata aseara, la telefon, cred ca n-o sa mai trec la diversificare ever (treuie sa gatesc din zori si pana seara 7 mii de feluri de mancare, dupa care trenuie s amasor pana si banana, cati ml mananca
) mai bine ma impusc
Dar acum totul pare floare la ureche dupa ce am primit un mail de la banca ca a fost o tentativa de frauda pe cardul meu
, acum l-au blocat dar eu nu mai pot verfica daca lipsesc banii pentru ca e cardul blocat
, mda....scuze celor care lucrati la banca dar...duduia de astazi era mai mult decat varza si nu e prima data cand intalnesc astfel de creaturi la banca cu leu
Am primit si meniul pentru botez, mi se pare cam piperat si nu extraordinar, aprox 1.7 mil de persoana cu bauturi, nu se poate pe 14 februarie cand vreau eu, se poate pe 15 adica duminica, si baita nu stiu cand am putea sa o mai facem
, o s amai incercam la un restaurant, daca nu gasim poate reusesc sa schimb aici unele chestii in meniu, gen 20 portii gin tonic
gaia.nevia, elicitari pentru achizitii, ai cumparat trusoul de la Unirea? sau ce e Uimirea?![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Nerantula spune:
Felicic, pupam falcosul si pe mami prinsa in hartoage contabilicesti
. Exact aceeasi ratiune o am si eu in legatura cu parul, un fir lung se inghite mult mai greu decat unul scurt, chiar daca infund toaleta cu ce scos din perie la fiecare pieptanat!
Imi pare rau de muculeti, foloseste intens batista bebelusului si sa dea DD sa scapati repede!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
gaia.nevia spune:
da, la Unirea la et3 la Coccodrillo (pe etaj cu Altex). Patura si prosopul cele groase le-am luat de alaturi de la alt magazin cu turcisme multe. nu le mergea cardul...
avea si roz si albe si bleu, seturile de botez, si marimi diferite (56, 62, 68, 72 si cam atat)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
CD27 spune:
ne inscriem in clubul 'tipatorilor' dar eu il numesc pitigoi
, il apucase noaptea trecuta cand s-a trezit la 2![]()
cum sarbatoreste nora mea?

si nu va mai spun cate chestii facea nepotul meu la 4 luni si Robert nu le face
cred ca ma dau pierduta cand ma mai cauta cumnata
scuzati of topicul dar m-a terminat psihic aseara
Edit: bitza tinem pumnii 

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 ne inscriem in clubul 'tipatorilor' dar eu il numesc pitigoi cum sarbatoreste nora mea? ![]() ![]() si nu va mai spun cate chestii facea nepotul meu la 4 luni si Robert nu le face ![]() cred ca ma dau pierduta cand ma mai cauta cumnatascuzati of topicul dar m-a terminat psihic aseara ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Hey cuscra ...nora-ta se sarbatoreste prin miorlaieturi
Mey si las-l pe nepotu tau ca fiecrae copil se dezv in ritmul lui daaa?Ginere-miu sigur e un copil plin de personalitate..cand va vrea el le va face pe toate si mai bine ca oricine

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
EvaF spune:
Claudinna,Giulianna, CosmyB, Nerantula
CosmyB, da stiu ca imi seamana, las lumea sa vorbeasca ca
seamana cu tati, oricum tati se simte tare bine sa auda. Dar seamanabine cu amandoi, are din fiecare ceva, insa cu cat se mareste cu atat mai mult imi seamana. Uite dovada aici, eu mica
are gura mea, sprancene, ochii (desi sunt un verde ca tati lui sunt verde mai inchis decat ochii lui, asa ca tare imi e ca se fac negri ca ai mei
), are zambetul meu, ma rog, are o groaza de la mine!
Gaia Nevia, s-a scris ceva de atunci, mi-ar lua o zi sa gasesc acel post al meu! Sorry
Monique, deci ai betaHCG pozitiv, sa inteleg?![]()
MonycaC, nu mai stim nik de tine...:(((Tot superba esti?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
gaia.nevia spune:
Eva, nu-i mimic, am crezut ca e vreun topic separat sau alt site.
Stiu ca a fost un subiect de ex anti Hexa de la Infanrix... ma rog ca noi kiar pe ala l-am facut.
Am cautat pe net si nu prea imi place ce scrie la review... spune ca e activ si periculos in fecale, pentru persoane cu cancer, trapii post cancer, sisteme imunitare deficitare, etc. Asa ca nu ma risc... la mine sora-mea inca face terapie, nu spune acolo la ce distanta in timp inainte/dupa...mama abia ce si-a revenit dupa operatie... nu stiu ce sa mai zic.
Si zic ca fac la unu si poate ma trezesc cu alalalt copil bolnav?! ma cam bulversa informatia, bietul meu neuron.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
claudinna spune:
sa va mai zic ce face bebe al meu la 5 luni...nu vreau sa para nu stiu cum...dar asha am si eu un fel de jurnal:))
-am renuntzat la suzi de vreo saptamana...adica de ceva mai mult timp nu mai prezinta interes, dar eu tot incercam...
-de vreo cateva zile, daca-i zic "hai la mama!", intinde manutzele spre mine
-da capul pe spate si chiuie, face ca "uluil", cum zicea cineva aici:).
asta e de ceva timp si pare ff fericit si linistit cand face asta...
-casca cu sonor...ma rog, nu e tocmai politicos...
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)