Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
_giulianna_ spune:
Eva e o dulceata Luca!
Super super frumos! M-a dat gata, cum rade el asa strengareste...
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
onutzu81 spune:
Buna, fetelor!
Reusesc si eu sa intru sa zic cateva vorbe pentru ca de cate ori vroiam sa intru pe forum intervenea altceva si altceva si ramaneam din nou in urma cu cititul si ...
In fine, in primul rand vreau sa va multumesc pentru urarile pentru puiul meu. Sunteti niste dragute (cum va stiam, de fapt
) ca desi absentez de pe forum suntem si noi in listele vostre de sarbatoriti
. Si sa nu uit sa le multumesc celor care mi-au urat de ziua mea
andy.p
, babytza
, julax
.
Radu este un baietel de aur, e cumintel si papacios, nu se mai trezeste noaptea, se joaca singurel cu maimutoaiele. De curand a inceput si sa apuce cu mana stanga ceea ce ma incanta foarte tare. Il are si el prieten pe "degetel" dar cand i se face dor de el vin eu si i-o prezint ca fiind mult mai buna pe prietena "suzi".
A avut o mica raceala chiar in preajma revelionului ceea ce ne-a dat un pic emotii dar a trecut cu paracetamol si mult somnic.A fost prima lui raceala ![]()
Uram "La multe lunite!" micilor sarbatoriti de azi precum si "La multi ani!" pentru mamicile sarbatorite.
Acum ca ne-am facut si noi mai maricei sper sa am mai mult timp si sa mai intru pe forum !
Va pup! 
claudinna spune:
Eva, bine ai revenit! cat despre Luca, are niste ciopanele, numai bune de rontzatit:) si face niste figuri!
despre bani...pana fac recalcularea, cred totusi ca intra cei 600 RON
la noi cica n-au aparut normele...am sunat si la serv..ca dosarul meu e acolo, ei cer bani pt mine...cica ma suna ei cand o fi...
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
bitza, sigur treci cu bine si peste asta! curaj!!!
nu te mai stresa, nu mai plange, sa nu pierzi laptele!
eu cand am greutati ma gandesc ca ma descurc in orice situatie!
sunt coninsa ca esti o persoana puternica si ai sa vezi ca timpul trece repede si te reintorci acasa la bebe
sanatate maxima!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
bitza2008 spune:
Multumesc tuturor de urari si raspunsuri!
Laptele meu scos de la frigider cum se incalzeste??PLS help!!!
Babytza
noroc ca mi-ai amintit sa iau termoizolantele cu mine!!La noie frig si spitalul e aproape de noi n-are timp sa se incalzeasca in masina!!
Of, ce emotii am!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
Nerantula spune:
Salutare si de la noi, din nou! 
Ne-am intors de la dermatolog, prof. Giurcaneanu ... iritatia nu trece pentru ca pielea nu respira acolo (la gat, sub barbie) si se formeaza tot timpul umezeala, transpiratie, etc. Ne-a dat reteta pentru o mixtura, din pacate tot pe baza de cortizon
, care trebuie data de 2-3 ori pe zi, timp de 7 zile
si facut in asa fel, cumva, sa nu se mai suprapuna pielea acolo ... niste fashe din bumbac. Intre 2 aplicari se spala pcu ceai de musetel si bicarbonat. Am dat reteta la preparat, dar sunt tare, tare amarata ca nu putem evita nenorocirea asta de cortizon, insa nici asa nu se mai poate. O sa incerc sa-i fac o poza sa vedeti cum arata necazul ![]()
Dana, sper sa-ti fie de folos ...
Denisa, referitor la suportul de cadita, pe Gruia il spal si pe cap in pozitia asta cu usurinta, insa pentru spalatul pe spate ma ajuta tati. Si noi avem la spate o chica de toata .. jalea, sa zic, ca e chiar sub cheliuta de la frecusul din patut ![]()
Bitza, daca te superi asa rau, ai mult mai multe sanse sa pierzi lapticul! Relaxeaza-te si mulge-te mult si o sa vezi ca nu va fi o mare problema. Si continua cu ceaiuri de lactatie. Poate vine tati in pauza de pranz in vizita cu bebe si mai bagi o alaptare atunci.
Eva, l-am vazut pe zambaret, e un smecheras dulce care te poate topi, te inteleg! 
Laura, Piolica 
Babytza, ma intereseaza si pe mine detalii despre ursitoare (pret, contact, etc). Multumesc! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
babytza spune:
Bitza lapticul il incalzesti la bain-marie. Pupici si multa sanatate 

Te asteptam cu drag sa ne spui cum te simti

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CosmyB. spune:
Eu ar trebui sa fiu la bucatarit, insa s-a luat curentul
si s-a oprit cuptorul si mai aveam si ceva pe foc
sper sa nu tina mult ca altfel servesc musafirii doar cu tort
Fetelor multumim pentru urari!
Denisa
Andy.p
Claudina
Danadumitru
Sabinel e o dulce pitica ta cu ratusca! Si noi avem una care face exact ca a voastra
doar ca arata altfel ![]()
Bitza
curaj mamico! multa sanatate iti dorim! Sa te intorci repede! Despre laptic ti-a raspuns Roxi, insa nu o sa fii sub tratament? Sa nu se secrete in lapte medicamentele..
Aly sa veniti repede acasa! Ma bucur ca e mai bine micutul
Giuliana maine il serbam pe sotul tau odata cu Eminescu
Onutzu bine ca a trecut raceala piticului. 
Despre vaccinul Rotarix si noi am ales sa nu il facem, am aceleasi argumente ca si Eva chiar si pediatra ne-a sfatuit sa nu-l facem! am lucrat cu copii, dar aici nu am auzit pana acum nici un caz de rotavirus, sper sa fie totul ok.
Eva vazut poze cu fotbalistul tau
e un scump leit mami, eu ti-am mai spus ca nu-l vad sa semene cu tati
sa nu se supere tati
Imi place ideea cu legumele primele la diversificare 
Gataaa intre timp a venit si curentul
fug sa termin mancarica.
Pozici
Mami super happy de
Maya
alexa si mami spune:
babytza, minunat momentul cu ursitoarele, m-am cam emotionat
, in locul tau cred ca boceam de...
kid, am salvat si eu listele cu diversificarea
sunt pe placul meu:)
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
felicic76 spune:
buna si de la noi, nu am timp nici sa mor, pentru economisti/contabili luna ianuarie ar trebui sa fie stearsa din calendar

dar nu pot sa nu-i spun 
Aniei de nausica
si s-o fericesti pe mami de fiecare data cand te imbraca ca pe o infanta fondanta![]()

Razvan de claudinna

Alexia de Laura

Karina de nikoloci

vecinico:
fete frumoase si ocupate! Pe la 10.30 erai cumva pe jos, prin Tineretului? Te cunosc dupa carut, mai Leanooooo! sau era altcineva? din goana masinii am vazut un atelaj ca al vostru
moni: am citit intrebarea ta, da" neuronul refuza sa gandeasca acum, asa ca raspund pe laaaaaaarg: orice venit net de natura salariala ( prima de craciun, concediu medical, prenatal, postnatal, indemnizatie de la alt cic, somaj, tooooooot ce a obtinut femeia/barbatul, nu conteaza de unde,venit activ indep si agricole, numa' sa nu fie venit comercial, gen chirie bla,bla)deci: daca nasti in sept 2009, duci adeverinta cu august 2008-aug 2009 
Boo: vazut mancatorii de degete
moama, da' ce placa are piticu'!![]()
si mie imi cade parul, dar nu ma tund, pe considerentul: mai bine vad un fir lung decat unul scurt
in traducere libera: mai degraba ar papaci fi-miu un par scurt decat unul lung (daca si asta se poate numi logica) adevarul ca mie imi cade din radacina, nu se rupe, ca altfel m-as tunde, dar nu, gasesc firul luuuuuuuung. Pun masca de la elseve si kallos, alternez, si parca situatia nu este asa tragica.
vazut rata mancata de Amalia de sabinelul 
pupam si haiduc mult iubit, sa treaca iritatia, si pe mama de Gruia 
kid, andy_galro:

babytza: suuuper ursitoarelea
preety: of, of
bitza: multa sanatate si sa te intorci repede!
despre noi: de aseara suntem prieteni cu Muc cel Mic!
si nu pot sa nu fac o legatura intre o vizita de sambata, cumnata (jurata ca sunt sanatoase tun) si nepoata de 4 ani, care merge la gradi, si aceasta situatie!(fix perioada de incubatie)
Dupa ce ca majoritatea cunostintelor au o parere "foarte buna" acum despre "salbaticia" mea, nah ca am avut dreptate
(eu m-am lipsit vreo 3 zile de serviciile unei fete, cu toate ca avem treaba ca la balamuc,doar ptr ca mi se parea racita/gripata)
Culmea este ca de azi dimineata si eu si tati suntem prieteni cu acelasi Muc
am primit urmatoarele indicatii: Eurespal, aspiratii nazale ori de cate ori este cazul si sa nu intrerupem baia zilnica pe perioada asta
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei