Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
babytza spune:
Andy multumim mult ca ne ti la curent cu vesti depre Aly
Multa sanatate si sa vina cat mai repede cu puiutul acasa 
Pentru noi au fost o mare si placuta surpriza ursitoarele
Au fost cadou de la nasi. Momentul a fost superb , si va fi o amintire tare placuta pentru David cand va fi mare. Si invitatii au fost placut impresionati, nu se asteptau la asta. A fost minunat.
Cuscra stai linistita ca are mami grija sa il invete pe David bunele maniere . Nu vreau coada la usa ( poate el o sa vrea, nu se stie) nu vreau sa planga fetele dupa el. Vreau sa isi gaseasca adevarata dragoste , asa cum l-am gasit eu pe taticul lui si sa fie fericit !!!
Bitza laptele este bun timp de o ora dupa ce te-ai muls. La frigider 48 ore, iar la congelator pana la 3 luni sau chiar 6 spun unii. Dar imi permit sa iti dau un sfat : cumpara o gentuta termoizolanta si cand vine sotul la tine pune de acasa cutiute cu gheata. Asa lapticul e la rece pana acasa si nu mai ai unstres. Desi la frigul de afara poate numai ai nevoie de gentutza. Daca ai nevoie, am eu eu una si am si sticlutele de plastic cu apa care se pun la congelator. In gentuta mea intra cam 2 bibe. 
Le:dar cred ca pana ajunge prin posta te externezi....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
andy.p spune:
denisa
mamica si puiutzul.
danadumitru vazut poze de frumoase![]()
nerantula
frumosul Gruia.
bitza nu mai plange mamico
,trec ele si astea
CAt vei lipsi?Multa sanatate.
Kllemi majoritatea isi mananca manutzele,n-ai ce face![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
piolica spune:
salut!
La multi ani sarbatoritelor de azi!
putin mai devreme vroiam sa intreb de nerantula, july, si andy_galro, dar vad ca toate au scris azi.
si mai vroiam sa intreb si de ratonelu si de Eva. stiti pe unde se ascund? 
bitza, ai grija de tine. 
vad ca vorbeati de vaccine, nici Elsa nu a facut rotarix, o sa-l intreb si eu pe pediatru daca e cazul sa-l faca, mai ales ca nu am de gind sa o dau la cresa prea curind. (de fapt nici nu pot, aici sint liste de asteptare de 1 an)
Mamica fericita de bebelina Elsa
EvaF spune:
Buna si de la noi, greu sa tin pasul cu voi, citit pe diagonala cu viteza luminii, dar promit ca am acoperit punctele esentiale care ma intereseaza, de fapt.
Termin si eu azi, un mesaj inceput ieri si salvat in drafts. Noroc cu tools-urile astea!
Noi suntem iar fan tzatza nocturna, se trezeste Luca ba la 05.30 am ba la 03.30, unde saptamana trecuta nu s-a trezit deloc, ma joaca si el ce sa faca...asa ca mi-a venit lapte ca la balamuc iar, ma dor sanii, in fine, balamuc. Sigur nu il intzarc la 6 luni in acest ritm, merg pana la 1 an, sper pana atunci incet incet sa scada productia de la sine, odata cu diversificarea (pe care o voi incepe la 6 luni sau chiar 6 1/2).
Cuscra, eu ti-am urat cele bune prin alte mijloace, acu' te pup doar, pe tine si pe nora-mea!
Ce se rostogoleste ea a acolo, m-a terminat!!!
Am vazut si rostogol de Claudinna, bravos puisor!!! 
AlexaM, vazut un ma-ma dulce de tot!!!
fff fain, banuiesc ce emotie mare ai avut! Si mie mi s-a parut odata ca a scos fi-miu un sunet similar, s-a produs o sg data si eram prea naucita de acest moment, nici acum nu stiu ce sunete au fost exact ca mi s-au taiat picioarele efectiv. Nu s-a mai repetat de atunci.
Ania
, iti mai zic si pe aceasta cale La Multi Ani, sa fii sanatoasa si sa ai un an de exceptie!!! Pupici live when I see u!
Boo, si mie imi cade ca la balamuc. La sfatul Claudinnei
am trecut de pe Elevit pe Supradyn Forte, 12 vitamine efervescente, e mai bine dar nu genial. Asa ca iau in continuare Supradyn dar drajeuri. Alea efervescente sunt ok pt ca au un procent ridicat de biotina, dar nu poti lua nonstop, fac o pauzadedoua trei saptamani.
Oricum se va regla povestea cu parul, dar cica dureaza cateva luni, asa a fost si la mama, trebuie sa accept situatia!
Mie mi-a crescut iar parul dar nu il mai tund, vine vara si imi place sa ma prinda cu parul lung!
Despre Rotarix, babymom
amintea ce am zis eu, asa este am ales sa nu il fac pt ca eu voi alapta pana la 1 an, asa intentionez si sper sa ma auda Dumnezeu, deci fi-miu va fi protejat cata vreme alaptez, si apoi nu il dau la cresa decat de la doi ani incolo, eventual, asa ca nu intra in comunitate cata vreme se produc unele probleme mai grave datorate rotavirus. Sta cu mine acasa!
Dupa aceasta varsta este marisor, organismul lui e puternic. Plus ca nu are frati care sa aduca virusi acasa. Ma rog, este o alegere proprie si in cunostinta de cauza a riscurilor, pe care le asumam si mergem cu Dumnezeu inainte! Trebuie sa se intareasca sistemul imunitar cu ceva, asta este limpede! Insa, nu faceti ca mine!!! Faceti ca voi, fiecare in parte sa ia decizii stiind bine ce face, nu din alte ratiuni! Eu refuz sa inoculez in copilul meu acest vaccin si basta!!! In aceasi timp imi cunosc f bine motivele, fiecare are alta situatie, alapteaza ori ba, are alti copii ori ba care intra in contact cu bebe, incepe serviciul mai devreme, habar n-am, eu fac cum imi dicteaza constiinta!
Parerea mea negativa despre Rotarix ca si tip de vaccin am expus-o acum ceva vreme cu lux de amanunte, nu o voi relua sa starnesc vreo rumoare.![]()
Doctorita lui Luca m-a sfatuit sa il fac, zice ca acum un an ar fi zis "nu" acum e pro, a vazut cazuri dure prin spitale. Noi nu il facem, insa maine vine sa ne faca vaccinul de 4 luni. Va fi ok de data asta fata de data trecuta (in sensul ca imi propun sa nu plang!!!
) pt ca facem numai Pentaxim, fara Euvax B, deci este o singura inoculare. La a doua intzepatura a fost mai greu data trecuta
, ca la prima fi-miu a fost f viteaz. Vaccinul l-am achizitionat cu usurinta! Asa ca maine ooooffff ne intzepam!
Legat de ce s-a discutat cu diversificarea, revin cu un post mai lung, ca m-am intins ca un carnat in acest post! Si eu studiez intens problema si am gasit o formula super la o prietena mult mai experimentata decat mine in aceasta privinta!!! Astept sa vad ce schema imi da si doctorita pediatru si ce mai discutam maine, insa in linii mari incep asa:
1 legume
2. fructe(pe la 8 luni, piure)
3. carne (mai tarziu)
4. ou, branza, iaurt
Este cea mai de bun simt schema posibila, care coincide cu tot ce am citit in materie, mi-a explicat mai detaliat ca habar n-am daca sunt la primul bebe cum se prepara X si Y pt copii, si vazand ce mandrete fata mare si frumoasa are azi, o cred din tot sufletul!
Daca vreti sa vedeti ce puslamale ne-am facut si cu ce priviri si zambete ii sucim mintile lui mami, ne gasiti AICI
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
_giulianna_ spune:
M-am intors si eu de la directia de munca. A mers totul farte repede, nici nu ma asteptam. Gata, am scapat de-o grija. 
Mai stau putin si il scot pe Edi la o mica plimbarica, mergem sa-i luam cadou lui tati, maine e ziua lui.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
EvaF spune:

Razvan de claudinna

Alexia de Laura

Karina de nikoloci

Cat despre desenele animate de azi,no comment!
Ma bucur ca Sebi de Aly e mai bine!
LE: Bitza, acum am citit!Multa sanatate si sa te intorci repede acasa la Lucas! 
Piolica
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
preety spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi 
Azi am fost si noi la eco de parti moi ptr galma de la cap... si concluzia este ca nu se stie ce este, dar se spera sa nu fie meningiom 

. Trebuie urmarita ecografic in continuare si daca mai creste, vazuta de un neurochirurg si eventual intervenit asupra ei.
Acu nu stiu ce sa fac: astept sa vad cum evolueaza... ma duc la alta eco... 

Mamica fericita de Sorina Gabriela
gaia.nevia spune:
Dragi mamici,
Am depus dosarul pentru CIC!
A durat fix 5 minute si nu era nimeni la ghiseul cu pricina.
Daca mi-a primit actele, inseamna ca erau si bine, nu? Te da inapoi daca sunt gresite, sper... 
Mi-a luat hartoagele, s-a uitat pe ele, mi-a dat un nr de inregistrare si mi-a zis ca bani, la sfarsitul lui martie.

Ma asteptam la acest termen, dar tot parca m-a naucit realitatea... pana in martie, din 17 decembrie sa nu intre niciun leu in contul meu, se usuca sarmanul de el...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
gaia.nevia spune:
Eva, trimite-ma si pe mine te rog la link cu ce spuneai tu despre Rotarix.
Ma gandeam sa il fac lui Radu, lapte san canci, Teo mai intra in contact cu alti copii si avem multi prieteni cu copilasi de varsta lui Teo, si animale, pe la care mergem in vizite...
O sa vorbesc cu pediatra, dar sa verific si io ce se spune, nah...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Dragi mamici, Am depus dosarul pentru CIC! A durat fix 5 minute si nu era nimeni la ghiseul cu pricina. ![]() Daca mi-a primit actele, inseamna ca erau si bine, nu? Te da inapoi daca sunt gresite, sper... ![]() Mi-a luat hartoagele, s-a uitat pe ele, mi-a dat un nr de inregistrare si mi-a zis ca bani, la sfarsitul lui martie. ![]() ![]() ![]() Ma asteptam la acest termen, dar tot parca m-a naucit realitatea... pana in martie, din 17 decembrie sa nu intre niciun leu in contul meu, se usuca sarmanul de el... Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Banii la sfarsitul lui martie?!? Pffffff

La mine a durat cam 10 min ca n-am avut cererea scrisa si a trebuit sa o completez acolo. Chiar nu ma asteptam, credeam ca o sa stau cu orele.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac