Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

eu nu ma pricep la tabele, asa ca o sa pun aici datele noastre, astazi, dupa ce cantarim copilul de 4 luni.

gaia apropo de forumul lansat de tine, cu mama de mai multe ori. Am citit intr-o zi parerile mamicilor si programul lor, si vreau sa iti spun ca m-am cam speriat. Eu faceam pe viteaza, avand un copil cuminte, ca mai vreau unul. si repede! Ei bine, acum am inceput sa ma gandesc mai bine la problema. Adica, de obicei, diminetile vreau inca un bebe, serile si noptile nu vreau, si tot asa!

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Dupa multe incercari am reusit si eu sa uploadez filmuletul cu primul MAMA al lui Matei. De fapt e al 3lea sau al 4lea...pana a luat sotul camera...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Si eu sunt buyer la o tipografie asa ca imi suna foarte cunoscut ce ai scris tu mai sus.

Anyway, acum nu mai fac nimic, desi m-au chemat la serviciu am hotarat sa raman acasa pentru cel putin 1 an. M-am oferit sa lucrez de acasa dar inca nu mi-au spus nimic concret.

Alexa, m-am topiiiiiiiit

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Cucu, remember me ? Am revenit dupa o pauza lunga. Am fost la munte si acolo n-am avut net. Asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat in ultima vreme. Am citit doar cateva pagini in urma si am vazut cateva poze

La noi mari schimbari nu sunt, doar ca de vreo 10 zile Alex a inceput sa se trezeasca noaptea ceea ce nu mai facea de la 2 luni. A inceput cu treziri la 3 sau 4 dupa care se trezea la 5.30 si mai adormea dupa ce manca. Azi nu stiu ce a patit dar sper sa-l tina, s-a trezit iar la 8 jumate. Asa ca banuiesc ca ceva o fi avut el, poate puseul din perioada asta.
In rest nu ne mai ajung degetele de la maini, le sugem si pe alea de la picioare asa

Spuneti-mi si mie despre ce tabel vorbiti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fac capitol??
am refacut tabelul facut de tzitziri, asha ca fetelor, dati-va cu parerea!

pe prima pagina a scris date despre tabel

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mai bine asa! Iata datele:
la nastere: G=3000g., L=51cm.
la 1 luna: G=4220g., L=53cm.
la 2 luni: G=5020g., L=58cm.
la 3 luni: G=5720g., L=61cm.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

AlexaM super super puiutul tau! sa il pupe MAMA pe el!

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Alexa super tare !!!!

Alex inca nu face nimic, nici nu se intoarce, nici nu se suceste .. se invarte doar in jurul axului ca sa zic asa , face turul patului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Fetelor, stiti ce vreau sa va impartasesc: acum citeva momente, in timp ce alaptam ma gindeam ce greu mi-a fost cu primul copil in primele 3 luni - cosmar care nu se mai sfirsea cu treziri nocturne din ora in ora. Si ce e mai rau - nimeni nu m-a avertizat ca e "doar o etapa" ,eu credeam ca o sa fie pe veci asa! Iar acum, deja mi se pare ca au trecut prea repede primele 3 luni! Mi-e dor de bebelusul meu nou-nascut! Si stiti ceva?! Mi-e dor de inca o burtica si inca un bebe!!! Am innebunit?

Mama luiDragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Alexa, super tare Matei. As fi vrut sa nu se mai termine filmuletul. Ne-ai tinut in suspans dar a meritat.

Boo, vauzt poza cu gura plina de ... picioruse. E dulce foc

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput