Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Buna dimineata!
Doamne, de cand nu am mai scris! De citit, am citit zilnic, insa cand era momentul sa scriu intervenea altceva - de obicei Tudor cel dragalas. Asa ca acum o sa scriu un cearceaf!
Noi suntem bine, dormim noaptea fara treziri de pe la 11.00 pana pe la 5-6.00. mancam tot san, doar uneori - cam o data la 3-4 zile - mai e nevoie si de completare seara, dar numai 40-50 ml.
Intre timp, ne-am crestinat si noi, pe 27 decembrie, o sa adaug si poze ceva mai incolo.
Arsura nu s-a vindecat cum as fi vrut , mai sunt semne destul de vizibile, mai ales cand i se face frig se vad mai tare, dar il tratam in continuare cu o crema de cicatrici.
Problema cu kk s-a rezolvat la noi de cand stam intr-un leagan tip scoica, asa ca facem cel putin o data pe zi. Bine, nu il tin foarte mult acolo, maxim jumatate de ora, ca apoi adoarme si il transfer in patut.

Cosmy si babytza multumim de urari.

Intre timp, am admirat o multime de poze si filmulete cu copiii cei mai frumosi din lume si cu mamicile lor.Luca de Eva, Edi de giulianna, micul crestin al mamicii sexy babytza, sunt doar cateva nume care imi vin acum pe moment. A, si bineinteles rostogolirea de domnisoara finuta a Carlei, cum se tine ea de esarfa!
Mai revin!

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Trebuie sa felicit o mamica foarte curajoasa, adica pe Luminita! Te admir foarte mult pentru cat esti de activa, optimista si zambitoare! Sigur e de doua ori mai frumos, dar si mai greu cu doua minuni in acelasi timp.

Cosmy am citit de raceala piticei, tinem pumnii sa treaca cat mai repede. Si tu sa incerci sa te odihnesti, ca sigur nu ai putut dormi toata noaptea veghind-o.

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

danadumitru eu zic sa n-o folosesti la bebe, nu atit pt. ca are antibiotic, ci pt. ca are cortizon si inca in doza destul de mare. Daca bebe are o ciupercuta i-ar fi de folos un antifungic pe care Pimafucortul nu il are. Daca te hotarasti totusi sa o dai, cu siguranta vei observa rezultate din cauza efectului cortizonului, dar cauza, adica ciuperca va reapare dupa intreruperea tratamentului. Eu ti-as recomanda mai de graba Nidoflorul, pt. ca are si antifungic.

Mama lui Dragos(04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Si urez bun-venit mamicilor care ni s-au alaturat intre timp - gaia, luminita, babymom, kllemi

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Help! - din nou strig dupa ajutor: cum fac sa introduc datele antropometrice ale lui bebe?

Mama lui Dragos(04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Daca ai ID de yahoo, trebuie sa te invite cineva la grup. Sau te poti loga pe linkul trimis de tzitziri, cu parola si userul comune.
Sau dai datele pe post si le bag eu

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

gaia.nevia, sigur ca se poate reface tabelul cum era, insa m-am gandit ca asha e mai descurcat si daca te intereseaza o perioada de viata, o poti gasi f usor.
era ok sa fie toate datele intr-un tabel, insa se incarca ff mult si pe de alta parte yahoo nu ne da voie decat la 10 coloane.
eu o sa fac la loc tabelul facut de tzitziri si astept comentarii.

cat despre folosirea id-ului comun, da, acum si mie mi se pare o idee mai buna!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Claudinna, era doar o intrebare. Daca mamicilor li se pare mai usor asa, lasa-l asa. Am intrat si eu si m-am jucat nitel, sortare, etc.
Singura complicatie e ca trebuie sa facem 3 tabele pana la un an.
Pe de alta parte, daca alta mamica va avea nevoie mai tarziu, se poate sa n-o intereseze mai mult de 1 trimestru odata, ea aflandu-se in acea etapa.

Scuze ca m-am bagat, oi fi muncit si tu azi noapte (ca si io am balaurit prin baza de date pe la 2) si vin io cu logica bazelor de date
si lasa-l cum e mai usor pt toata lumea, cum zice si tzitziri... io sunt deformata (daca numa camioane si ore de livrare vad si dupa 6luni, nah...)

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

... io sunt deformata (daca numa camioane si ore de livrare vad si dupa 6luni, nah...)

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Ada, same in here . Sa nu-mi spui ca te ocupi si tu de achizitii?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

pe aproape...
eu faceam suport logistic pentru big accounts si distributor.
ce mi-au auzit mie urechile cand intarzia vreo livrare...
apoi m-am mutat in planning (productie) dar am pastrat un ochi ca de, dupa ce am inteles unde si cum se duce marfa de o bag eu in productie altfel ma organizez.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput