Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Fetelor, stiti ce vreau sa va impartasesc: acum citeva momente, in timp ce alaptam ma gindeam ce greu mi-a fost cu primul copil in primele 3 luni - cosmar care nu se mai sfirsea cu treziri nocturne din ora in ora. Si ce e mai rau - nimeni nu m-a avertizat ca e "doar o etapa" ,eu credeam ca o sa fie pe veci asa! Iar acum, deja mi se pare ca au trecut prea repede primele 3 luni! Mi-e dor de bebelusul meu nou-nascut! Si stiti ceva?! Mi-e dor de inca o burtica si inca un bebe!!! Am innebunit?

Mama luiDragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Babymom, nu ai inebunit, si eu simt exact la fel!
Te-am trecut in tabel cu datele, merci. Da-mi ID de yahoo daca ai, sa iti fac invitatie daca vrei.

simo_ef... tocmai de aceea a aparut topicul, pentru ca exista solutii pentru tot. Cred ca am mai spus pe undeva, ca mi-a mai zis o mamica ca s-a speriat.
Mie cel mai greu mi-a fost si cel mai tare m-am vaitat cand a fost Teo mic.
Si jur ca a fost cel mai cuminte copil, dormea toata noaptea de la 2 luni, nu a fost bolnav, ce sa va zic, am fost binecuvantata cu el.
Si totusi, pentru ca totul era nou si nu stiam nimic, mi-era si frica sa pun mana pe el sa nu-i fac rau... si mi-era FOARTE greu. am facut si depresie, si tot tacamul.
Asa ca topicul are intentia de a pune la un loc solutii, idei, si bucuria de a avea 2 copii sau mai multi si a reusi totusi sa te organizezi, sa dormi, si sa mai si scrii pe forum...
Nu renunta! Mai fa unul!
Pupici

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

capitolul 34

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

gaia.neviaSigur! Id-ul meu e marcu_lavinia

Nu-mi vine sa cred! Dragos doarme de la ora 9:15!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Fetelor, stiti ce vreau sa va impartasesc: acum citeva momente, in timp ce alaptam ma gindeam ce greu mi-a fost cu primul copil in primele 3 luni - cosmar care nu se mai sfirsea cu treziri nocturne din ora in ora. Si ce e mai rau - nimeni nu m-a avertizat ca e "doar o etapa" ,eu credeam ca o sa fie pe veci asa! Iar acum, deja mi se pare ca au trecut prea repede primele 3 luni! Mi-e dor de bebelusul meu nou-nascut! Si stiti ceva?! Mi-e dor de inca o burtica si inca un bebe!!! Am innebunit?

Mama luiDragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

si eu EXACT la fel, la tot ce ai scris!!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

multumesc pt raspunsuri MUUH, dyanira, gaia.nevia! Eu tot cu ea in sus incerc dar nu prea reuseste. Se vede ca nu intra aerul pe acolo, pe la gaurica de la baza, u-s de ce!! Mai perseveram....

luminita si eu zic ca daca nu sunt si alte semne rele, ca cele pe care le-ai enumerat si tu, sa o las in pace deocamdata...

claudinna pupa-l pe razvanel din partea noastra. In fiecare zi, o alta realizare...bravo!!!

ege bine ai venit! Ce fetite frumoase ai!!!

criatinenescu intram si noi in clubul tatici jobless!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput