Pepenasi de iulie-august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Flo lasi otetul pe chiuveta functie de pata, adica daca stratul de piatra este gros, lasi mai mult, daca este subtire lasi mai putin. Poti sa incerci Cillit Bang Spray cu capac portocaliu.Eu cu ala iau piatra de pe robinetii de la baie. Lasi sa actioneze citeva minute si stergi / freci, fuctie de necesitati. La mine chiuveta nu este anticalcar, ci este lucioasa si se vad si urmele de la o farfurie lasata la scurs...dar, de, daca vrea cucoana design in casa...plateste acu'

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ILEANNA, mamica frumoasa si nebuna, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa-ti fie viata luminata de iubirea lui Vladut, a sotului tau si a celor dragi tie!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

I-a placuuuut marul, abia am reusit sa ma sustrag dupa 100 gr, ca ea ar fi mancat si castronul. A baut si lapte dupa, totul ok. Eu am pus marul intreg la copt, in vas de yena cu putina apa, la 150 grade. Si s-a copt frumos, l-am desfacut in doua, am scos partea cu seminte, coaja s-a dus singura....si rezultatul e un deliciu, para chuparse los dedos.:)

Pt constipatie merge para foarte bine, apoi pruna, morcov crud, dovlecel.

Gally felicitari pt dintisorul nr2!

Ioana ce frumos ai descris relatia dintre copiii tai! Copii pe care nu ni i-ai aratat si noua! Poate pui pozici!

Ruxi las' ca viu singura, nu mai nenoroci pe nimeni!:)) Ah, eu nu cred ca gresesti nicaieri, sincer!

Mada mie mi se pare foarte in regula cat/ce a mancat! Hai, cheer up, lasa copilu sa se "dintzeasca" si o sa-si reintre in drepturi! Pupam motzul grevist!

Sor'mea ti-am zis ca te iubesc? Hmm, da da!

Nati uof!Ai incercat sa iei biberon d'ala cu lingurita atasata? Poate asa vrea. Oricum, te pup tare sa ai putere si pe Mateias sa se linisteasca!

Anna daaa, poze poze cu Ioana cea scumpa! Auzi? Tu-i dai apa? Ma gandesc ca poate atunci cand incepe sa se contorsioneze, ai putea sa-i dai putina apa, s-o lasi cateva minute si sa incercati iar. Poate ii e sete sau poate e genul care mananca "pe bucati". Zic si eu.

Imi place tare cu diversificarea asta. Sunt ei copiii mofturosi dar si mamicile ingenioase tare! Poate scriem un manual despre "tehnici de hranire/pacalire a pepenasilor":).

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nu pot sa pun poze pe picasa, nu merge, probabil ca iar o fi ocupat prea mult spatiu...am sa mai incerc mai tarziu...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

PICA nu stiu ce s cu dilemele astea pe tine...dar mie imi esti draga rau cu tot cu postarile tale si cu un Sebi frumos si vanjos, asa ca te rog sa-ti continui stilul...imi amintesc bine ca am preluat informatii utile din postarile tale si ca atunci cand povestesti despre iesirile cu Sebi sau despre orice legat de copilul tau, eu una mai prind putin curaj si imi zic: uite domle, daca Pica il lasa pe Sebi in picioarele goale sau iese cu masina si traverseaza Bucurestiul ala..eu de ce nu as putea...asa ca pt mine chiar esti o sursa de inspiratie

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PICO - sa nu care cumva sa indraznesti sa dispari ca vin peste tine la Domnestii aia ai vostri si o sa te pun sa imi pregatesti o pulpana de-aia legata cu sfoara si sa te vaz eu daca mai ai ierburi verzi prin curte pe vremea asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

ILEANA,multe impliniri si bucurii si tot ce iti doresti
sarbatoritilor de astazi
Pica,ce ai patit?S-a intamplat ceva?
Multumim fetele pt aprecieri la pozele lui Casian.Parca s-a mai linistit dupa wk asta.
Biscuiti si eu i-am dat ETI pt bebelusi,ii plac foarte mult si sunt sfaramiciosi si se topesc usor(trebuie atentie insa at cand raman bucatele mici).Eu ii mai dau sa roada si cate o coaja de paine,pt ca il tine ocupat(aia are si gust spre deosebire de jucarii ).Nu ii dau regulat si nu vad ce i-ar face rau,mno parerea mea.
Camy sa va dea DD un bb cat mai curand
Bb2 diferenta dintre ai mei de 6 ani mi se pare mare,dar nu a vrut sa iasa mai devreme. 3 ani ar fi fost ideal.Oricum sunt scumpi si dulci,doar sunt ai mei

toata lumea

Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dyanira eu spal merele, le tai in jumate si le curat de seminte apoi le pun la cuptor pe o folie de aluminiu si in 2 min maxim se transforma in pireu. cu o lingura le iau pur si simplu de pe coaja ca deja e dezlipita. nici nu mai pun la blender ca e gata de mancat. eu ii fac din golden si botul iepurelui, ionatan mai rar ca e mai acrisor

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

VIO noi il mai luam in patut dimineatza. nu pare sa fie neaparat incantat. ne-am ferit sa il tinem noaptea. au fost cred ca doua cazuri cand am facut-o, avea colici. dar de atunci...nu...
fiecare face cum crede ca e mai bine pentru shtrumf, asa ca...nu vred ca e un lucru rau ca il iei cu tine in pat.Ma refeream ca gresesc in sensul in care poate are altceva si io il pun la san ca asta cred ca e problema. ce e drept, se si linisteste imediat si adoarme la loc... vreo ora jumate.

FLOms

IRLANDEZIIIIIIIII-OOOOOOOna ca imi venea sa te sun aseara ca iar ii indesam bibe si ma gandeam la tine.da m-am oprit la timp. nush ce o sa ma fac, da deocamdata...ma trezesc noptile. a ta nu papa deloc, al meu ar papa, da nu praf.Pai de ce sa fii numai tu nebuna de cap? lasa sa fiu si io.

NATI am ras putin de chinurile tale, stii tu, razi cand vezi ca altuia ii merge mai rau ca tie..glumesc Lasa ca e bine si la majorat. noi nu avem probleme cu linguritza. i-a placut de foarte mic cand ii dadeam sab simplex cu ea. asa ca..acum nu sunt probleme. chiar papa bine.daca incerci sa ii dai cu linguritza ceva ce ii place? adik lapte de exemplu...zic si io.

PICA de obicei te apuca asa..din senin???da la doctor de cap ai fost???ce-ai fata? pai daca nu ar fi ca tine sa ne mai scrie si de lucruri usoare cu cupilu...noi nu am mai avea nicio speranta ca ne va fi bine candva. adika...na. dinti nu ne-au iesit si nici nu ne ies curand, dar faptul ca multe mamici zic ca au deja,,,ma gandeac ca nu mai e mult si trece si asta ...Ma rog, nu cred ca ai inteles argumentu', ca io nu am inteles ce am zis, dar...
Si daca nu erai tu, io de unde stiam sa imi iau lingura de aia dishteapta. na.daca mai vorbesti prostii...te bantui pe mess.

SUNULETZ deci unde sa te astept????
ce inventive sunt unele mamici, intr-adevar!!! io sunt varza la capitolul asta. inca nu ma dumiresc, nu stiu ce sa mai fac next. lasa ca o scot io la capat cu voi.mie imi trebuie scris asa alb pe negru ca la tampiti sa am ce citi cand vreau sa fac o treaba noua.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sun am incercat varianta cu setea, dar cu ceai,nu cu apa. De fapt nu i-am dat niciodata apa pana acum, o sa incerc si varianta asta. Pt sete a baut ceai, in care de curand ii pun si cateva picaturi de lamaie. Iar in timpul mesei, atunci cand nu mai vrea cu nici un chip sa primeasca lingurita, deschide gurita la bibele cu ceai, dar dupa ce bea, tot nu accepta lingurita. Asa ca...nu e de sete...pur si simplu nu vrea...uite mai inainte i-am dat piersica si a papat cam 20 de lingurite, adica in jur de 20 g cred. Asta-i masa de copil de 6 luni?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput