Pepenasi de iulie-august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
ariadnabr spune:
camy sa-ti dea Domnu' un bb perfect sanatos in burtica cat de curand! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Yael spune:
34x 

si o
!
LaMultiAni Ileanna! Multa, multa sanatate si tot ce-ti doresti!
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
AnnaBaby spune:
Buna dimineata fetelor!
Vreau sa multumesc tuturor pt urarile de ieri, uite ca a trecut jumatate de an si nici nu stiu cand! Acusi se face un an, si tot asa...devin nostalgica...ehh...am petrecut frumos, am avut cativa invitati, niste prieteni, nasii Ioanei, am suflat si in tort, o sa pun poze pe picasa ca sa ne vedeti ![]()
Camy sa dea DD sa ne dai cat mai repede vestea cea buna! 
Nati se pare ca avem cam aceeasi problema, adica Ioana deschide gurita la lingurita, insa nu vrea decat maxim 10 lingurite, dupa care strange buzele de nu mai intra nici aerul, si incepe sa se agite in scaun, da din maini, se arcuieste si nu-i chip sa mai continuam, asa ca renunt...
IlleanaLA MULTI ANI, sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta, sa ai parte de bucurii nemasurate din partea lui Vladut!

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
flo1980 spune:
Ariadna felicitari pentru

Bravo pentru papa! Eu zic ca e o.k.
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Gabriela82 spune:
La multi ani ILEANA! sa ai parte de tot ce-ti doresti.
Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
madalina zicea la un moment dat Boti ca prepara laptele cu apa de vanilie (care nu mai stiu exact cum o prepara), dar daca e de la dintisori poate o sa-si revina cu papatul.
mar copt am pus merele curatate de coaja si samburi in vas de yena cu putina apa si am bagat la cuptor pana s-au inmuiat, apoi la blender, ies de-a dreptul delicioase
eu am cumparat mere romanesti, sunt cele care mai au si bube, sunt mai mici si mai ieftine.
Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
ankalaura spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui morcoveatza pentru toti pepenasii nascuti intr-o zi de 12 si pentru mamica Ileanna Ankalaura 360 lei Rotarix-ul, tu vorbesti serios, pai la noi e 70CAD(165lei)/doza si daca ai asigurare privata iei inapoi 80%,pe bune io ma mir cum reusiti voi sa va descurcati acolo, cand aud preturile ma ia cu frig. Asa ca pune mana si depune actele. Da sa te inarmezi cu multa incapatinare daca vrei sa reusesti ca in primii doi ani, cel putin o data la 2 luni o sa vrei sa-ti faci bagajele si sa te intorci acasa. |
Pai Morcoveatza, tu de ce crezi ca pregatesc eu actele de emigrare catre Canada? Ca m-am saturat sa traiesc in nesimtirea asta din Romania. Cand l-am luat noi, nu se gasea decat la Sensiblu si preturl era mai mare decat in alte farmacii. Acuma vad ca a aparut, si la Helpnet e 324. Deci da, cam 130 de CAD

DYANIRA - poti sa infasori marul in folie metalica si sa il bagi la cuptor. Sau la steamer daca ai unul. Piure se face ... ca piureul... Cele mai potrivite sunt IONATAN si GOLDEN.
SERBANICA - in mod special trebuie sa spun ca m-a dat pe spate fiu-tu cat este de finut! E un frumusel... cum ar spune BUJO... "ca o fata"

CAMY - sa fie intr-un ceas bun si sa dea Doamne Doamne sa aveti un puiut langa voi cat de curand

ANDREEA - spor la invatat!
IOANA - subscriu la parerea ta despre bebedoi. Asa as fi vrut si eu, sa fie Eliza cls I si sa stau si cu ea in astia 2 ani, dar intre timp ne-am decis sa ne luam catrafusele si sa ne caram, Eliza cerea cu insistenta o surioara, dar tot e super si asa... baremi ma inteleg cu ea, mananca singura, se incalta singura, se sterge la fund,... Nu ma vedeam descurcandu-ma cu doi de gat.... care mai de care mai urlator... imbraca-l ep unu transpira alalat, unu in carut unu in marsupiu... OO nene... asa ceva nu era de mine...
Eu am avut-o pe Eliza la 28 si pe Erika tot la 33 ca si tine
Cu camera... eu am impartit-o cu frate-miu (na, alte vremuri, nu te mutai usor in alt apartament...) dar dormitorul era foarte mare, si aveam loc si de paturi separate si de birou... Dormitorul Elizei insa e foarte mic, si ar merge numai paturi suprapuse... noroc ca sunt amandoua fete... Repet insa, sper sa avem bagajele facute pana atunci si sa am mult mai multe optiuni cand o fi cazul sa mutam fata mica de la noi din dormitor.
ARIADNA - si zici ca sunteti dintosi, in sfarsit???
Slava Domnului frateee! Mi se pare ca a mancat ok... A mea bea cam un kil de lapte pe zi, dar numai vreo 100 de solide... Pui si "maturitatea" in plus... Eu zic ca a mancat grozav!

NATI - incearca cu o seringa de Nurofen, la noi asta a mers. Cand s-a obisnuit cu gusturile, a deschis gurita si la lingurita. Inainte insa... frate... incuiase gurita si pusese si lacat!!!
Si lasata special la final, o MARE URARE pentru
ILEANA
LA MULTI ANI DRAGA MEA
SANATATE si FERICIRE iti doresc
APARTAMENT GATA cat mai repede
COPIL SANATOS si VOIOS
si DORINTE IMPLINITE
LA MULTI ANI!
pica1 spune:
Na ca am si eu o dilema....Am intrat pe forumul asta cind eram insarcinata si m-a obligat doctorul sa stau in pat, drept urmare trebuia sa fac ceva...si v-am gasit pe voi, o mana de mame si viitoare mame care mai de care cu idei cu necunoscute cu probleme sau cu bucurii. Tema generala a discutiei: copiii. Bun, zis si facut...drogul e in sange...citesc, citesc si iar citesc...ma delectez cu poze, care mai de care mai artistice, mai nastrujnice ... incidente, certuri, suparari...impacari si bucurii. Iata pe scurt o mica descriere a ceea ce se petrece aici din punctul meu de vedere...si bineinteles totul pe aceiasi tema copiii.
Si ca sa revin la dilema mea...nu stiu ce draci caut aici, dat fiind faptul ca nu prea va dau informatii utile legate de copiii si asta pentru ca stiu ca fiecare copil e diferit si sa zic totul e "personalizat" la varsta asta si mi-ar fi teama sa nu gresesc si sa creez discutii inutile si desarte pe care eu personal nu le pun la inima, dar altii le pun...si deasemeni, nu prea am ce informatii sa dau din experienta mea caci: copilul meu doarme noaptea, maninca si pietre daca ii dau, adoarme singur, sta singur cu orele, nu prea se imbolnaveste, il scot afara oricand, plec cu el unde am nevoie sa ajung. Nu vreau sa zic nici pe departe ca am un copil perfect sau ca totul este ca la carte, dar pina acum am reusit sa rezolv necunoscutele cu calm si tarie, fara sa disper sau ma nelinistesc.
M-am uitat in urma si am vazut ca eu ce scriu aici este despre mine si ce fac eu sau despre alte lucruri...nu despre copil...drept urmare: Ce caut eu aici?
SEBASTIAN (31.07.08)
M&M spune:
Sun, nu intru eu in butoiul cu melancolie!!!
Sper ca Theei i-a placut marul copt!!! Mihaita e innebunit dupa mar copt, dar mar crud eu inca nu am curaj sa ii dau,,,![]()
Camy, sa dea DD sa va vedeti visul implinit anul acesta!!!
Ma bucur tare mult ca ai luat aceasta decizie!!
Ileanna, spor la treburi!!!
Vio, felicitari pentru pirmul dintisor!!!
Ana,ce mai face Maria?? MAi are obrajorii uscati???Lui Mihaita i-a recomandat pediatra pentru obrajori uscati LIPOBASE REPAIR!!! AM gasit crema la Sensiblu, 25 de lei si deja a inceput sa dea rezultate desi il dau doar de 2 zile cu aceasta crema
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Na ca am si eu o dilema....Am intrat pe forumul asta cind eram insarcinata si m-a obligat doctorul sa stau in pat, drept urmare trebuia sa fac ceva...si v-am gasit pe voi, o mana de mame si viitoare mame care mai de care cu idei cu necunoscute cu probleme sau cu bucurii. Tema generala a discutiei: copiii. Bun, zis si facut...drogul e in sange...citesc, citesc si iar citesc...ma delectez cu poze, care mai de care mai artistice, mai nastrujnice ... incidente, certuri, suparari...impacari si bucurii. Iata pe scurt o mica descriere a ceea ce se petrece aici din punctul meu de vedere...si bineinteles totul pe aceiasi tema copiii. Si ca sa revin la dilema mea...nu stiu ce draci caut aici, dat fiind faptul ca nu prea va dau informatii utile legate de copiii si asta pentru ca stiu ca fiecare copil e diferit si sa zic totul e "personalizat" la varsta asta si mi-ar fi teama sa nu gresesc si sa creez discutii inutile si desarte pe care eu personal nu le pun la inima, dar altii le pun...si deasemeni, nu prea am ce informatii sa dau din experienta mea caci: copilul meu doarme noaptea, maninca si pietre daca ii dau, adoarme singur, sta singur cu orele, nu prea se imbolnaveste, il scot afara oricand, plec cu el unde am nevoie sa ajung. Nu vreau sa zic nici pe departe ca am un copil perfect sau ca totul este ca la carte, dar pina acum am reusit sa rezolv necunoscutele cu calm si tarie, fara sa disper sau ma nelinistesc. M-am uitat in urma si am vazut ca eu ce scriu aici este despre mine si ce fac eu sau despre alte lucruri...nu despre copil...drept urmare: Ce caut eu aici? SEBASTIAN (31.07.08) |
ca sa ne dai informatii despre cum se hranesc bebeii care dorm tarziu si cum trebuie sa stea un bebelus drept cand sta in fund (asa cum sta Sebi in poza, asa trebuie sa stea)
mami de Sofi