Pepenasi de iulie-august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
gallyb spune:
OOKA pt constipatie e buna para si sucul dee morcov.
Noua ne iese si al doilea incisiv de jos.![]()
Xenia (9.07.2008)
truli-luli spune:
LA MULTI ANI ILEANA ! sa ai parte de o aniversare minunata si de un an cu bucurii, impliniri, sperante, seninatate si liniste in suflet. Sa fii sanatoasa si sa ii ai pe cei dragi aproape.

poze Ana si Victor
varsta Anei
truli-luli spune:
Ooka pt constipatie merge si sucul de caise sau de pere. Se gasesc la sticluta de la Hipp. Astea au functionat cand am avut probleme cu Ana. La Victor a mers dovlecelul.
poze Ana si Victor
varsta Anei
ariadnabr spune:
LA MULTI ANI frumoasa mea sociopata! Sa-ti dea Domnul tot ce e mai bun si sa ti se implineasca toate dorintele! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
violeta29 spune:
Neata! Multumim pentru felicitarile la adresa dintisorului!
SURSULA, da mai, imagineaza-ti ca peste tot pe net am citit ca in general primul dinte iese pe la 5 luni, na ca la noi a iesit la patru si-un pic, sincer daca era dupa mine as fi preferat sa iasa pe la un an asa, sau ma rog, cand nu mai alaptam![]()
DYANIRA, Kaufland nu aveti, ca acolo am mai vazut ca au cartof dulce
DANA , eu inca nu am luat adeverintele alea tipizate de la directia de munca, atunci cerusem la munca o adev cu veniturile ca sa stiu daca solicit 85 la suta sau nu , ca salariul meu nu e chiar asa de mareAcum astept sa-mi trimita si aia de la casa de pensii apoi ma duc sa iau si tipizatele.
SUN, neaparat sa povestesti.Te mai strez eu cu intrebari oricum cand om incepe diversificarea![]()
CAMY, inca o data multa bafta la proiectul bebe, te asteptam cu vbesti bune!
IOANA , ce frumos ai povestit d4e copii tai, m-ai emotionat
DIARUX, eu zic ca nu gresesti tu nicaieri, pur si simplu se simte el mai in siguranta cand e la tzitzi. Uite Alexandra uneori noaptea , e suficient sa-i apropiii tzitzi de nasuc si adoarme la loc. Poate ma verifica sa vada daca mai sunt sau nu acolo
Acum m-am obisnuit cu trezirile ei dese , dar ca sa-mi fie mai usor am decis sa o iau cu mine in pat, si mi-a fost mult mai bine.Poate am gresit facand asta, dar asa am simtit eu ca trebuie sa fac
GALLYB, felicitari pte dintisorul nr 2
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Didi81 spune:
Ileanna, la multi ani scumpa! 
Camy, super veste! Asteptam sa ne mai tii la curent 
Sunt 4 nopt de cand nu am mai mancat si la 4
. Mananca 100 ml la 12 noaptea si 230 ml la 6 dimineata ![]()
Si am avut succes la piureul de mar copt cu dovlecel si mar copt cu dovlecel si avocado
. La noi deocamdata toate sunt pe baza de mar copt ca altfel nu se poate
. Se pare ca le-a tolerat bine pana acum.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Gini75 spune:
Ooka, eu ii dau para (cruda) si functioneaza.
Ioana, ce frumos scrii tu acolo!
Moni_or, nu mai treci pe la noi?
flo1980 spune:
Hellooo
Ileana
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie!
si sarbatoritilor de azi Alexandru, Clara, Mara,
Bey, ieri nu a mers net-ul deloc, am sunat la astia degeaba, nu au raspuns, imi zicea IP invalid
, cand m-am uitat scria 000 la toate chestiile alea pe acolo.....Azi vad ca merge, cred ca a fost defectiune de la ei
A mai patit cineva?
Marina, pica multam muult de raspunsuri, deja zace in el otetul ![]()
Pica si eu am chiuveta de la franke, cica anticalcar, dar are cateva pete de calcar si nu ies cu nika...dau cu otet si las cateva ore ca la termos?
dyanira bun venit pe la pepenashi! Eu infasor merele (de orice fel, mai bune is ionatanele coapte, dar pt. bebe s-ar putea sa fie oleaca acrisoare le amesteci cu cereale sau banana) spalate in folie de aluminiu si le pun intr-un castronel, sau craticioara, depinde de cantitate si la bag la cuptor, pana se inmoaie si lasa miros de copt, mai incerci apasand usor pe el...
Iriss27 exista, de la ETI (firma turceasca) sunt rotunzi, fara gluten, sfaramiciosi si cu aroma de portocala. Am folosit la Alex, ii gaseam in piata la magazinele cu produse pentru copii gen cereale, lapte, accesorii pentru papa...Acum la David nu am ami cautat, ca ies rar si am inlocuit cu cereale, mi-e asa ....sa dau fructe goale, si asa mananca la 2 ore...
Ioana foarte frumos ai povestit de fratiori! 
Diarux foarte tare poezia!!!
Vio felicitari pentru 
Camy sa aveti spor si sa fie cu rezultat!!!
Gally felicitari si voua pentru
Tecky sanatate va doresc! Eu am folosit la 3 luni Ambroxol, 5 ml de 2 ori/zi. De fiecare data m-am speriat cu haraitul, dar erau doar mucisori ce nu pot iesi, iar de la respiratie dateau zgomotul...
Am descoperit magazinul minune si mi-am facut stok ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ariadnabr spune:
Intr-un final s-a lamurit si greva foamei...ii iese primul dinte! ![]()
Se vede clar prin gingie, iese rapid, cred ca maine va fi deja afara!
Pana la urma ieri a bagat 640 ml de lichide din care vreo 480 de lapte, restul apa, dar pentru ca s-a smecherit madam, m-am smecherit si io 
si solidele de ieri au fost si cu lapte praf. Asa ca in final...a bagat cam 640 ml de lapte ![]()
si vreo 240gr de papa solida. Acuma, io nu stiu daca e bine sau rau, bagati si voi o parere please 
Sper sa ne mai linistim si noi, ca are dreptate capri
sunt mega stresata de mancatu' fetii...
Multumesc frumos pentru sfaturi si vorbele bune! 
si multumesc in special sunisorului si lui diarux care au reusit ieri dimineata sa ma calmeze 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Nati spune:
Salutare fetele,
ileanna, La Multi Ani! fericire si sanatate maxima iti doresc alaturi de familie!
maitreyi, ma intrebai cum mai doarme Matei, ...ei bine la fel, pe la 4-5 dimineata adoarme si pe la 11-12 la amiaza se trezeste.
Numai ca de 3 zile nu stiu ce are, am nervii pe bigudiuri deja, is zombii.
Nu adoarme nici la 8 dimineata, hranit schimbat pampersul, doarme vreo juma de ora se trezeste in urlete, il adorm iar, iar se trezeste urland.
Asa ca il duc la parter in tarc, dau caldura mai mare si eu in dormitor la somn, am baby monitor si il ascult sa vad daca plange, si culmea adoarme imediat in tarc.
Eu ce sa inteleg ca nu-i place patul lui din dormitorul nostru?
Is rupta de oboseala dupa 15-17 ore in picioare treaza.
Eu trag speranta ca e de la luna plina.
Off tare e greu cand nu poate spune ce vrea.
Diversificarea la noi este cosmar, nu vrea sa manace nimic la lingurita, efectiv se stramba, atata icneste pana vomita.
Am incercat toate variantele si combinatiile posibile, nimic, vede lingurinta si deja inclesteaza gura, daca reusesc sa-i bag in gura vomita.
Cred ca are sa-i creasca par la putza si el tot cu sticla de lapte dupa el
.
Deci.....noi incepem sa mancam la lingura la majorat, servim tortul direct
.
Rad dar nu e rasul meu.
Am fugit sa-i dau sa pape laptic.
Sanatate maxima va dorim!
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze