Pepenasi de iulie-august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
Ileana LA MULTI ANI!!...sa fii sanatoasa, iubita, sa traiesti muuuuuuuulti ani fericiti alaturi de familia ta!!! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
ileanna spune:
Va multumesc din suflet, sunt asa de fericita si norocoasa sa va am.
Intru mai tarziu sa va zic mai pe larg
.
Acu ma duc sa bag 1 ora de somn ca dupa aia iau bona si ma duc la apt nou sa scot celofanu' (ca transpira parchetul) si sa pun hartie pe jos
. Bona vine sa ma ajute iar la Vladutz vine alta tanti. O sa fie cupilu' asta ... cupilu' cartierului
.
Si va iubeeeeesc 
a.cicel spune:
Ileanna 
la fii iubita, iar Vladut sa iti aduca numai bucurii.
sarbatoritilor de azi.
Eu sunt pe fuga, ca daca stau mult la calculatore imi piere cheful de invatat, asa ca va
si trec inapoi cu nasul in carti.
dana81 spune:
LA MULTI ANI ILE, SA FII SANATOASA IUBITA SI FERICITA!!!!!PUPICI MULTI
CAMY abia astept sa ne dai vestea cea mare

SUN succes cu marul, la noi a fost un esec total si crud si copt si fiert, azi incercam para...am citit pe net ca eram tare nelamurita ca si marul e alergen, si din pacate Clara chiar se pateaza de la el.
VIO da, dormea Clara, dar nu era ceva f important, vroiam sa stiu daca ti-au completat adev de venituri care nu continea nici o data despre persoana care o solicita.Felicitari pt primul coltisor

Deci a fost luna plina....ca mi-s chiauna, Clara iar a papat fff des si s-a foit in noaptea asta
Fug la o cafelutza, si apoi vin sa citesc din urma!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
gallyb spune:
La multe lunite pt Clara, Mara Alexandrina, Alexandru.

LA MULTI ANI ILEANNA! SA FII SANATOASA SI INCONJURATA NUMAI DE BUCURII!
CAMY ma bucur ca sunteti optimisti, fie ca Domnul sa va binecuvinteze cu un bebelus anul acesta.
Xenia (9.07.2008)
diarux spune:
SOCIOPATA din vecini,
nu vrea sa plece-n straini.
O casutza mare-si face,
sa traiasc-acolo-n pace.
Cu Vladutz e ocupata
cum n-a crezut niciodata.
Tot ne zice ca e grasa,
ca shuncile i se lasa.
Ma rog, s-o lasam asa,
sa n-o suparam cumva.
Astazi e aniversata
si trebuie...periata.
LA MULTI ANI , mai VASILICA!!!
Poate dai si o berica.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ooka spune:
Neata
La multi ani! sarbatoritilor zilei, sa fie sanatosi!
La multi ani Ileanna, sa fii sanatoasa, fericita si sa iti fie bebe bine! sa ai o zi frumoasa azi..
Fetelor ce se da la bebe pt a nu mai fi constipat? ma refer la legume si fructe..
Ii dau pruna coapta amestecata cu niste suc de porto iar la prinz dovlecel fiert, ce alta leguma/fructa as mai putea sa ii dau?
sa aveti o saptamana grandioasa![]()
mami de Sofi
ioana spune:
Al doilea copil:
Intre copiii mei este o diferenta de aproape 7 ani (6 ani si 10 luni, mai exact). Pe primul l-am facut la 26 de ani, pe al doilea la 33. Acum, Tudor este in clasa I iar eu stau acasa cu fetita.
Pentru mine, este diferenta ideala de varsta. Tudor nu a fost nici o clipa gelos pe surioara lui, dimpotriva; si acum ar vrea sa-i cuparam fetitei tot ce vede el prin magazine, chiar daca ii explic ca ea nu are nevoie de atatea lucruri, intelege ca trebuie sa stau cu ea si se joaca linistit in camera lui etc.
Cand am venit de la maternitate i-am adus o trusa mare de traforaj drept cadou din partea Ilincai. Nu i-am impus niciodata sa o iubeasca, sa stea cu ea, sa aiba grija etc. L-am lasat sa evolueze natural, sa se apropie in ritmul lui de sora-sa. Abia acum, la 6 luni, pot spune ca a inceput sa o iubeasca, sa ii caute compania, cand vine acasa de la scoala se spala pe maini si se duce imediat sa vada ce face Ilinca, cand pleaca dimineata trece si pe la ea prin camera sa o vada cum doarme (daca doarme...). O pupa, incearca sa o ia in brate (cam greu, la cele 9 kg ale dmnisoarei).
Din partea ei, e o dragoste totala si necondtionata. Rade cand il vede, vrea sa-l atinga, sa-l traga de par, sa-i mangaie si sa-i guste fata...Ma uitam aseara la ei: baiatul citea cu voce tare din abecedar iar Ilinca il urmarea foarte atenta, se uita cand la carte, cand la frate-su...
Cred ca e bine ca fiecare copil sa aiba parte de anii lui de iubire inimpartita cu alti frati, de toata atentia parintilor. Asta daca este posibil, bineinteles, sunt cazuri in care parintii trebuie sa ia o hotarare rapida (din cauza varstei): il facem pe no. 2 acum sau deloc. Eu am avut noroc ca l-am facut pe primul de tanara.
Am invatat foarte mult din cresterea baiatului si incercam sa nu mai facem aceleasi greseli a doua oara. Nu-mi mai fac atatea griji, nu mai sunt stresata (de ce face asa, de ce nu face altfel etc.), nu-mi pasa ce zice lumea din jur, acum stiu ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare.
In concluzie, parca te bucuri deplin la al doilea copil, esti mult mai relaxat si, de aceea, pare mult mai usor sa-l cresti pe nr. 2.
Toate cele bune,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
ioana spune:
LA MULTI ANI, ILEANNA!
Ca tot veni vorba de amenajari: ei, spatiul este o problema si la noi. Avem 2 dormitoare si o camera de zi. Un dormitor e al baiatului, al doilea il impartim noi cu fetita. Situatia asta poate fi prelungita un an-doi, dar va trebui sa ne mutam la 4 camere. Data fiind diferenta de varsta si de sex, ei doi nu vor putea imparti niciodata aceeasi camera, cum se intampla in cazul fratilor mai apropiati ca varsta.
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
diarux spune:
CAPRI 

VIO ca se regleaza lapticul dupa bebe, e clar,decat ca ma trezeste noaptea de ma stoarce. nu sunt buyna de nimic. si ma gadesc c anici pentru el nu e comod tare sa faca asta.ziua mai mereg, da noaptea....se trezeste urland si nu merge nimic. am zis ca poate nu e de foame, poate ma reped io sa ii dau tzitzi. dar nu merge nik, nici suzy, nici in brate, nimic. daca il pun la tzitzi, suge cam 10 min, poate 15 si adoarme. il pun sa ragaie, de multe ori nu iese nik si il pun in pat unde se trezeste, dar daca ii pun suzy adoarme.deci...unde gresesc???
SURSU 
KIMMY, MARINA zombie ziceti? de doua ori pe noapte??? sa va trimit o poza cu mine????

DYANIRA eu ii dau mar golden, unul dimineatza la ora 9 , crud, dat printr-un stocator manual, cu tot cu pulpa, si cu o lingura doua de cereale. dar real nu aveti acolo la timisoara? poate gasesti acolo cartof de ala dulce. zic si io. pupam ca intre tizi.
SUNULEEETZ vii la bacau? pe cine trebuie sa mai nenorocesc ca sa vii|????![]()
CAMY 
IOANA sa-ti traiasca minunile!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story