Pepenasi de iulie-august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata fetelor!Azi am pus si eu la copt mar si nebuna cum sunt am pu si para sa fie au un gust bun dar sa vad ce zice Serban cind se scoala.Pe mine az9noapte nu m-a lasat sa dorm asa ca azi de dimineata la lucru le-am zis la fete ca daca sparg o vena am scuze.
ANKAKLAURA MULTUMIM.Toti copii sunt frumosi si fiecare are ceva special cu care ne acapareaza.
PICA nu trebuie sa scri despre copilul tau doar sa scrii
Iar acum va stresez din nou cum faceti pireul din sfecla rosiepui la fiert si apoi la blendar il mai amestecati cu ceva ca am cumparat dar il tin in frigider ca nu stiu cum se prepara.
Azi iar sunt sefa de bucatarie,mie nu imi place sa gatesc curateni ada spalatul da dar gatitul never

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Pica eu cand te-am vazut in poze (cand erai cu parul mai lung) am zis ca ai 18 ani, mi-a placut muuult de tine! Si cand te-am vazut in carne si oase am zis ca esti cea mai descurcareatza mamica pe care am vazut-o vreodata!!!

Lasa ca poate la primavara/vara te invadam la Domnesti! apropo care de jos, de sus

Apropo mi-a venit CM vineri seara...pot zice ca nu am avut dureri mari (discrete in vreo 3 reprize, ca niste contractii) si nici cantitati industriale deci, poate ma mai reglez si io sau nu?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

din gama...ce mai fac cupiii de maame trasnite si demente (ca ce nu fac v-am tot zis):
- ne tragem de pantaloni la greu si ne scremem de innebuneste mami
- ne lasa mami pe burta und egangurim cu nasu in patrura sau in perna dupa caz, si mami se gandeste ca pana la urma poate se sufoca cuipilu si isi face mila si il intoarce, ca e prea lenes sa se intoarca singur.
- mami face ca toata orataniile si noi radem de ne stricam
-tragem toata jucariile din patut de nu stie mami unde sa le mai piteasca
- cand avem chef stam pe burta lu' mami si o muscam cu forta de barbie de are semne.
- de asemnea am supt-o de o mana de are si acum semn, da zic ca o bate tati.
-maraim pana ni se da atemntie, daca nu ni se da, aplicam plan B care insemana urlete grave, la nevoie si cu lacrimi.
-papam marul cu cereale tot, si am mai papa daca ne-ar mai da mami.
- radem cand vine tati acasa sau mami dupa ce a fost plecata ceva timp (deci e bine si fara ea)
dam din maini oarac suntem centrala de furnizat energie eoliana.
-mai si tzipam din cand in cand uimiti de ce se intampla in jurul nostru.
- nu ne place in fund, dar la tati pe burta in funduletz e super
- il scuipam pe tati care ne invarte desupra capului.
dormim cate 10 minute si dupa aia suntem fresh vreo 3 ore de isi smulge mami paru din cap sau de pe unde il mai are (dupa care zice ca ii cade de la sarcina)
si ar mai fi da...ne oprim aici...for now

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Sun, am sa merg la cumparaturi si sa-i cumpar ce zici tu, nu am idee cum ar arata, da ma ghidez eu,.....daca nu, o palnie si ii torn pe gat.

AnnaBaby, bravo si pt cele 10 lingurite, tot e bine decat un mare 0 ca la noi.
Matei daca reuseste sa inghita juma de lingurita e bine, da o vomita si pe aia.
La mai multe lingurite!

ankalaura, am sa incerc si cu seringa, doamne ajuta sa reusesc.

diarux, crede-ma ca la penultimul tau mesaj chiar mi-a tresarit inima, imi zic in barba , uite domle ca mai e cineva cu cupil plangacios la somn.
Somn linistit la baiet ii doresc!

camy, succes la noul proiect, fie ca Maica Domnului sa-ti vegheze sarcina si sa rezulte un bebe sanatos si mancacios.
Eu am o problema cu mancarea.
Te pup!

Si ca sa am toti nervii de pe lume pe capul meu, m-a pus naiba sa ma urc pe cantar si sa realizez ca am pus 2kg, mama lui de tort de amandina, ca numai el e vinovat.

Merg sa-mi fac niste plancita cu branza,marar si ceapa verde, is verde de nervi, daca-i bal, bal sa fie.

Sanatate maxima va dorim!

Mami de Mateiwww.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

daca e racita (are mucisori si stranuta) putem sa iesim afara, sau se agraveaza?
ma gandeam sa profitam si noi de vreme .... daca putem

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

si acu de ce s ama apuc????
1. dezastrul din bucatarie??bvasa d espalat, pe jos de spalat...
2. calcat rufe de 2 saptamani spalate (ale lui andrei, normal)
3. facut planul de lucru pentru lucrarea mea de gradul I care trebuie prezentat (planul)la colocviul de la sfarsitul lunii
4. facut patul si aranjat prin camera
5. gatit ceva felul doi pentru una bucata barbat flamand care vine de la munca
6. pregatot niste fise de lucru pt o pregtire care vine la 5
7. stat pe net sau pe mess dupa caz??

io as incepe cu ultima varianta

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

A dat cineva copilului cereale "Noapte buna" de la Nestle? Vreau si eu sa incerc, poate asa se linisteste noaptea...cica sunt special facute pt perioada asta de diverificare cand organismul bebelui e asaltat de alimente noi din cauza carora ar putea avea probleme cu burtica, cu stomacelul, asa ca cerealele astea cica ii calmeaza si le dau un somn usor si relaxant...sau sunt doar povesti...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

SFECLA - parca MONI intreba daca dupa sfecla se poate ca pipi sa se transforme in ROZ??
Ei bine, zau ca ieri m-am speriat de-adevaratelea, noroc ca nu era fie-mea protagonista ci eu, ca daca ii gaseam ei pampersul rosu lesinam de-a dreptul!
Chestiunea ciudata e ca mananc sfecla de cand ma stiu si acuma e prima data cand am inrosit "tualeta' fratilor, da' m-am lamurit ca de putut se poate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Multumesc fetelor!

Voi avea neaparat un bb2 sanatos...si mancacios!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

NATI asta cu tresaritul de inima era de ...bine?

ANNABABY parca esti io. n-am idee cum e cu nestle, da mi-ai adus aminte sa intreb ceva. milupa cereale poate provoca alergie?inca incerc sa ma edific cu neshte bubitze din jurul gurii care apar si dispar repede.

aaa...si avem muci uscati, ce remediu exista pentru asta?

ar trebui sa ies putin afara cu el...of...

Mergi la inceput