Pepenasi de iulie-august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
Ralu79 spune:
Helloooo
Ileanna- La multi ani, un an plin de raspunsuri, un apartament gata cat mai repede si o convietuire cat mai pasnica cu soacra.Muuuuulta, muuulta fericire iti doresc! 

Ariadnabr, Vio, Gally- felicitari pt. dintisor
Sun, Dia-filipas, Cristina- multumesc pt. urarile de sanatate, de atunci e tot mai rau, dar tre' sa fie asa inainte sa fie bine, nu?
Cu mancarea- si la noi e cu cantec- am luat si vitamine, am luat si nu's ce alte prostii, doar-doar i se face si copilului pofta de mancare. Deocamdata manacanca aprox 250g solid pe zi (impartit in 3 mese) si lapte nu stiu cat bea. Ce ma ingrijoreaza e ca se satura de cele mai multe ori cu 80g de legume sau fructe. E normal asa? Si-a scos o masa din cele de ziua, dar la cele de noapte nu renunta neam. Eu sunt ultra fresh dimineata daca s-a trezit doar de 2 ori, dar de cele mai multe ori nu am norocul asta. Ei, dar trece si perioada asta si sunt convinsa ca o sa-mi lipseasca tare.
Camy- iti tin pumnii sa fie totul asa cum va doriti.
Sun- ce e cu angoasa de 26 de saptamani? E anxietatea de separare sau alta dracie? Si cum se manifesta?
Narcisa- inca un
sa treaca durerea.
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
Ralu79 spune:
Ruxi- ce m-ai distrat cu mucii uscati
Da cu mucii uzi stii ce sa faci?daca da- baga ser, uzi mucii si mai departe stii tu![]()

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
the_andreea spune:
1.Mai e vreun bb care nu bea nici ceai nici apa pe timpul zilei?Alimentat artificial.Al meu nu vrea nimic.Cocheteaza cu canuta de apa,ii place sa roada "chestia" aia de tetina
din silicon,dar cand simte ca-i apa o scuipa.Nici din biberon nu vrea nimic in afara de lapte.Iar cantitatea de lapte pe care o bea acum in tp zilei e cam 550 ml/zi.
2.Mai e vreun bb care se leagana ca sa adoarma?Am si eu un pitic (din cauza Ankai
nu te supara),nu-mi place chestia asta,dar nu stiu ce sa-i fac.Am mai intrebat o data dar poate de data asta ma ajuta cineva,please. 
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
flo1980 spune:
Diarux si lui David ii mai apar, eu cred ca-s de la bale si bagat prin gura tot ce prinde...
Si eu am intins o patura pe jos in sufragerie, am pus si paturica de joaca da' e neincapatoare, jucarii de jur imprejur si ziua buna! Pai ce sa-i fac, mai am si treaba, se plictiseste....
La muci uscati ser fiziologic + aspirat!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralu79 Ruxi- ce m-ai distrat cu mucii uscati ![]() Ralu mamica iubitei Miruna Elena |
daca te-am distrat...e super!
ma gandeam ca-s prea uscati,de aia. Cred ca mai are si in ...gat.. (daca intelegi ce zic) ca parca se cam ineaca.na ca l-am adormit.
apropo..am citit undeva nu ma intrebati unde ca nu mai stiu...Deci unde se pare ca e.."greseala" mea...Bebe e invatat sa adoarma cu tzitzi. si noaptea, de fecare data cand se termina o faza de somn (ca dorm in etape) se trezeste si nu poate adormi decat tot cu tzitzi. sa fie asta si la mine oare? acuma eu il pun la san inainte de somn, dar nu il adorm si il strecor repede in pat "sa nu ma vada". il pun pe umar intai sa dea aerul afara, deci se trezeste evident, si apoi il pun in patutz cu suzy repede in guritza.
hm...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
flo1980 spune:
Andreea nici al meu nu bea apa sau ceai, dar eu ii mai dau san dimineata si seara iar ziua asa sa adoarma...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
AnnaBaby spune:
Diarux aceeasi problema o am eu cu Ioana, doar ca la noi ea adoarme in brate leganata, si nu cu tzitzi. Adica atunci cand trece dintr-o faza a somnului in alta are nevoie sa fie cineva langa ea s-o legene putin in brate.
Asta-i concluzia la care am ajuns eu, de se tot trezeste asa de des noaptea. Dar sincera sa fiu nu stiu cum as putea s-o dezvat...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
narcisa.s spune:
Back...
Ileanna iubita, la multi ani sa-ti dea Dumnezeu.Sa ai liniste si pace in casa si in suflet, sa fii tu si cei dragi sanatosi si sa-ti vezi stranepotii sanatosi
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
diarux spune:
FLOms. mie imi ies si acum bubite de astea rosii de la apa cel mai des, la dus. da lui...i-au iesit aseara in jurul gurii si azi dimineatza. aseara m-am gandit ca e pe fond nervos ca l-am fortat sa bea din bibe. acu poate de la cereale. sau de la mar? o fi alergic? sa mai vedem si maine.
THE_ANDREEA nu stiu ce sa zic cu legantul. andrei nu suporta sa fie leganat. adik nu inceteaza sa planga daca il legan. dimpotriva.asa ca...nu practicam. poate nu am inte;les io intrebarea...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Nati spune:
diarux, era de bine![]()
the_andreea,bebele tau mananca bine, zic eu pt varsta lui.
Matei la 7 luni si nu trece de 480ml zi lapte, iar apa, ce e aia apa?
, nu vrea apa, nu vrea ceai.
Si e pe formula de la 3 luni.
So, nu e singurul bebe care nu vrea apa sau ceai.
Eu ii pun o lingura doua de lapte si mai multa apa,doar asa il pacalesc sa bea lichide mai multe.
Iar cu leganatul nu stiu, nu se leagana sa adoarma, noi urlam pana adormim, asta asa a fost de cand s-a nascut, numai odata a adormit imediat cum l-am pus in pat, ziua aia ramane in amintire la loc de cinste
.
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze