| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Andreea nici al meu nu bea apa sau ceai, dar eu ii mai dau san dimineata si seara iar ziua asa sa adoarma... _ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! |
multumesc,dar Casian e numai pe lapte praf de la 3 sapt,si stiu ca laptele matern tine loc si de apa
u too.A scazut si cant de lapte de la sarbatori,cand a fost racit,pana at bea cam 700 ml,de asta imi faceam griji acum ca nu are destule lichide.Uff
NATI 
ANDREEA al meu a baut ceai numai cand ii dadeam cu calciu ca altfel era greu sa il conving sa il ia. dar putin de tot. apa nu ii place. dar nici nu am insistat. ii dau san asa ca am zis ca nu o fi bai. inca.
ANNABABY ce ma enerveaza ca ANL -urile astea sunt la enshpe km distanta. am face notpile albe mai placute. si dormeam ziua cu randul
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Anna, parca tu intrebai de laptele de noapte de la Nestle.Eu i-am dat la Anais dar de la Humana.Are usoare urme de cereale de hrisca.Ii place dar nu vad diferenta, ea doarme la fel.Adica de pe la 9 pana pe la 6 jumate.Cu orice lapte i-as da
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com