Pepenasi de iulie-august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Pica, merci de sfat, asa ma gindisem si eu, mai ales ca ea cam cere lapte dupa fructe si mananca la cel putin 4 ore distanta. Pt ca oricum cu timpul va avea trei mese diversificate, printre care si o gustare de dupa-amiaza, asa ca in functie de cum o dori vom adopta o metoda sau alta.

Mai ales ca ea mananca foarte bine masa de prinz, indiferent ce contine, legume sau fructe, dar cert e ca in jur de 12-13-14 mananca foarte bine, ii e o foame de tre sa te feresti

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_teo

pai il vrem atunci pe care ni-l dati..adica care ne peteste
voi pe care vreti?

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Eu il ofer pe Luca pentru Irda ca mi se pare ca se potriveste cu fata ei, asa ca il mai am pe Davidu pentru cea zvarluga ca el!
Banu, eu am vorbit cu dr. Stanciu despre constipatie cand era Luca mic si mi-a spus ca ceaiul de chimen si anason, precum si celelalte produse anticolici functioneaza pe principiul ca linistesc musculatura intestinala pentru ca bb sa nu mai aiba dureri, dar incetinesc tranzitul si astfel dau constipatie. M-a certat cand i-am spus ca ii dau copilului ceai de chimen cu anason si mi-a spus ca numai de musetel sa ii dau. Asa ca te sfatuiesc sa treci si tu la el. Cand am alaptat pe David eram super constipata si am baut numai ceai de soc. Pe langa efectul usor laxativ, are si efectul de a mari productia de lapte. Copilul nu a patit nimic din cauza acestui ceai si iesea bine afara. Abia dupa ce l-am trecut numai pe formula am intampinat probleme. Ariadna are mare dreptate! Supozitorul pus la urgenta nu ii va face rau. Plus ca nu mai este chiar asa mult pana la diversificare, timpul trece repede, o sa imi dai dreptate!
Michellab, ma bucur ca sunteti bine si sa ma scuzi ca uitasem cum te cheama, na neuron scurt, dar ma intrebam ce faceti.
Fimoza Si eu am avut probleme cu Luca si a fost decalotat fortat, dar manual, fara andreaua de rigoare. Nici nu vreti sa stiti ce se stransese acolo si cum mirosea! A avut jena cam tot asa, o zi doua. Plus ca refuza sa faca kk deoarece il durea la scremut. Dupa baie mi-a zis sa trag putza si sa bag crema multa cam o saptamana, sa nu se lipeasca la loc si sa fac asta chiar daca doare, dar nu in prima zi ci incepand cu a doua. La David am vazut ca era partial lipita pielea preputului de caputz, desi se decalota usor si incet incet am mai dezlipit eu cate o bucatica. Acum mai e lipita doar putin, dar nu deranjeaza si nu se vede sa se fi strans ceva secretie acolo.
Marina, super, felicitari pentru mica vedeta! Sa nu ne uitati daca ajungeti la Hollywood!

Ooka, poti sa schimbi ordinea pur si simplu, sa bagi legumele intai si fructele la ora 17. Eu asa aveam orar la Luca si i-a mers super!
Eu sunt zombie ca nu s-a culcat mai devreme de 1,30 noaptea din cauza de dintisor si s-a mai sculat si la 3 sa manance, dupa ce ca nu se mai trezea noaptea. Asa ca sper sa iasa mai repede, l-am trimis pe tati dupa calgel sau ce-o gasi!
Va pupa mama!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza
Vazut poze minunate cu Nancy cu ochisorii ei hipnotizanti,Cu bulinoasa mica pe care imi vine s-o manc ce dulce e,Maya dragalasa,Raluca domnisoara in toata regula,Ana Sofia no comment,Erika e copia surorii mai mari,si cam atat azi. la toti!

Ooka a mea papa legume la 13 si la 17.

Si...m-a lasat neuronu ,desi mai aveam de zic chestii.Revin cand imi amintesc.

Si mai vroiam sa zic ca pe mine toata ma inmoaie cand vad ca ma pomeneste cineva pe forum ...deh,asa sunt eu...mai sensibiloasa din fire

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Didi noi mancam la 2-3 noapte si urmatoarea masa este la 6-7

eu nu stiu ce sa mai fac ca buburuza ziua nu prea vrea sa doarma,la primele semne de oboseala o iau o culc dar nu doarme decat 20/30 min sau 1 h maxim; bebelusi vostri cat dorm ziua?

iar noaptea adoarme de la 21.00-21.30 ne trezim la 2-3 papam si mai dormim pana la 6-7 unde iar papam si mai dormim pana la 8.00-8.30

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ankut baga acolo si mai completeaza la actele alea, dar gandestete bine cam cind ati vrea sa plecati ca acusi cu recesiunea asta e cam imputita treaba. La barbati-miu la serviciu au dat 600 de persoane afara, si astea 600 au fost toate din afara tarii...Culmea in Romania inca au posturi deschise de angajare...Chiar avem un prieten, coleg cu sotul de serviciu care a renuntat sa plece in Canada din cauza ca a facut un sondaj, iar sansele de angajare acolo erau reduse (precizez totusi ca aici cistiga amindoi peste media bunului simt). O si inca o , de la una bucata Anca care nu a putut sa se adapteze dupa mai bine de 1 an in francezia si a refuzat categoric sa se duca sa lucreze acolo, asta fiind chiar dupa ce mi-am dat licenta. Totusi te sustin in realizarea telurilor tale.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

kamelya, Sofia doarme seara de la 21 pana dimineata la 8-9 fara intrerupere dar dupa asta s-a zis cu somnul! mai atipeste uneori dupa masa de fructe dimineata cam juma de ora si daca am noroc si pe la 14 tot cam juma de ora. se ma iintampla uneori sa bage un somnic scurt si seara inainte de baita...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multe lunite sarbatoritilor zilei: Matei si Xenia! Sa cresteti mari si pe tine Mateias, abia astept sa te pupicesc in primavara!:)

Ma scuzati cu omleta, nu vrusai sa arunc bomba si sa fug. Eu fac asa: calesc ceapa taiata marunt, ardei, roshii, ciuperci, morcovi(si ele taiate marunt) intr-o tigaie de teflon cu putin unt. Apoi intr-un vas de pamant pun 5-6 oua, le bat cu sare, piper si putin lapte si adaug legumele calite. Bag oala in cuptor cam pe 150 grade si mai amestec din cand in cand, ca sa nu se lipeasca. La sfarsit adaug un cubulet de unt si niste verdeata tocata marunt si voila!

Programul nostru de masa e cam asa: 7-lapte, 10-lapte, 13-legume+lapte, 16-lapte, 19-lapte, 22-lapte. De saptamana viitoare va avea la ora 10 si piure de fructe dar si lapte. Incet incet o sa renunte ea, atunci cand se va simti pregatita! Eu nu pot sa-i dau la 4 ore, pt ca se face vanata de plans...ei ii e foame la 3 ore fix si basta! Ah, citeam de mango...eu i-l voi da fara retineri...ok, ea va avea 7 luni dar e chiar foarte putin alergen si extrem de bine tolerat de copii.

Mada ce face Juliuta? Cum a trecut noaptea de dupa vaccin?

Turtu ufff, sper sa va acomodati repede si sa-si revina Mara la programul initial! Cam cand veniti in Ro? Ne zici si noua din vreme? Ca sa putem cat mai multe si sa gasim o zi comuna

Bey fetele disparute, helllouuuu. Vad ca Lori scrie (cand aflati daca ii trebuie operatie puiului?), Boti a scris (succes la asamblat computadoare), Irda a scris (sanatate muulta iubita), Siby a scris (frumoasa descoperire, saru'mana; voi ok?) Michellab(bine ca sunteti ok). Dar Biri,Ana, Diana, Nati, Moni, Dara, Laremi, Cuscri,Rontzy, Carisma, Irinuca, etc pe unde umblati???

O zi frumoasa si un weekend pe masura!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Sunisor am trecut noaptea cu greva foamei (normal!) si un pic de febra, acum e subfebrila, dar vesela, a papat un pic la 7...vedem cum trece si ziua asta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Neatza fetelor!

Vad ca sunteti adancite indiversificare . Si noi mancam cu maaare placere mar copt; morcovelul e insa tare yacss.

Mai, mai e vre-un bebel care inca mananca si noaptea? Aida mananca la 12 noaptea, la 7 dimineata si uneori si la 4 noaptea. Si vreau sa zic ca ii foame, adica nu trece cu ceai su vrajeli de-astea.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Al meu mananca sanatos de 2 ori. Eu sunt chiauna, nu am mai dormit mai mult de 3 ore de vreo 6 luni (nici ultima luna de sarcina nu puteam dormi).

Ca tot veni vorba de plecari, eu vreau in Austria sau Elevetia ... nu stiu nici o limba, iar sotul meu nu prea e de urnit, am zis ca dupa ce trece recesiunea poate icnercam.
pica in ce domeniu mai sunt posturi libere? Ca peste tot aud numai de restructurari, bani neluati. Si al meu sot lucreaza la o companie internationala, la ei pe international au facut super restructurari, pe Romania, le-a zis sa nu isi faca probleme. Desi are un salariu El e pe vanzari si in mod normal, la sf anului primeau bonusul pt targetul realizat, doar ca anul asta le-a zis sa isi puna pofta in cui ca e recesiune, asa ca .. eu sunt ff suparata si i-am zis sa isi mai caute si in alat parte, el tot mai asteapta sa vada ce se mai inatmpla(sunt niste restructurari acum la ei). Hai ca mi-am zis si eu oful.

Mai nou domnisoara se scoala pe la 3-4 si vrea cu noi in pat. Si daca ar dormi si ea ca omul, dar nu .. e cu capul pe ta-su, cu picioarele in fundul meu (e super naspa sa simti ca te zgarma ceva in fund cand dormi mai bine). Si intre timp se mai scoala si Dav de 2 ori sa manance (si ma tine cam 15 min de fiecare data).
Sunt cam chiauna cu somnul ... dar ma gandesc ca or creste ei mari ...

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Si noi va spunem "Buna dimineata"!!!

ooka eu ii dau piureul de legume in jur de ora 15.. dar nu e batut in cuie. Si a mea se trezeste la fel, pe la 8,30-9, se joaca vreo ora jumate dupa care ii dau din nou lapte(130ml) si abia pe la 12 ii dau piureul de fructe cu branzica(cam 100ml- de fapt nu prea sunt sigura.. am o lingura din aia cu borcanas atasat in cap- o mananca pe toata, cum avea Pica in fotografii, nu stiu daca stii despre ce vorbesc, si nu am avut pana acum curiozitatea sa o masor sa vad cat are). Doar ca asta nu ii tine prea mult de foame... pt ca Maya doar atat mananca, nu ii mai pot da completare lapte ca nu mai bea. Apoi astept cel mult 2-2ore jumate sii dau piureul de legume ca normal, i se face foame. Si la asta tot asa mancam.... fara completare lapte. A mea cu laptele are probleme... e dusmanul ei declarat!!!Ea mai bea lapte decat de 3 ori pe zi, si nu cantitati cum spuneti voi pe aic. In principiu bea cam 130 ml la 2 mese si in jur de 200 ml la culcare. Plus ca mai are in jur de 6 seara o masa de piure de cereale facute cu 120 ml de lapte.

Didi, Maya mananca ultima masa in jude 22-23 nopatea si apoi mai mananca la 5 dimineata.Si-a scos singura masa de la 2 noaptea.

Mitzi , grea noapte ai avut!!!Eu inca nu am probleme de genul asta, nu se intrevad dintii, desi doctora spune ca ar avea gingiile inflamate.

Kameleya, a mea doarme cam 3 in 3 reprize. Prima de pe la 10- o jumatate de ora.... adoua dupa 13- asta e repriza de somn cea mai lunga de vreo 2-3 ore si apoi mai doarme seara intre 18-19 tot o jumatate de ora. Deci 2 reprize a cate o jumatate de ora fiecare si una a 2-3 ore... asta e somnul de pranz. Atat!!

Sun si eu ma gandeam sa ii dau mago dupa 6 luni... oricum dupa ce ii bag si banana. Las fructele exotice mai la sfarsit. Sun e foarte bine ca mananca la 3 ore, mie pediatra mi-a zis ca cel mai bine e sa aiba minim 3 ore intre mese. Ma gandesc ca celor care sunt alaptati sigur li se face foame mai repede decat cei care sunt alaptati cu formula.Maya de la 3 luni nu mai mananca la 3 ore... si nici atunci nu respecta intru totul programul de masa la 3 ore.. avea cateodata si 5-6 ore.

Ok... cam gata!!! Revin!!!Noi azi ne pregatim de prima zi de carnita!!!

Mergi la inceput