Pepenasi de iulie-august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Si noi va spunem "Buna dimineata"!!!

ooka eu ii dau piureul de legume in jur de ora 15.. dar nu e batut in cuie. Si a mea se trezeste la fel, pe la 8,30-9, se joaca vreo ora jumate dupa care ii dau din nou lapte(130ml) si abia pe la 12 ii dau piureul de fructe cu branzica(cam 100ml- de fapt nu prea sunt sigura.. am o lingura din aia cu borcanas atasat in cap- o mananca pe toata, cum avea Pica in fotografii, nu stiu daca stii despre ce vorbesc, si nu am avut pana acum curiozitatea sa o masor sa vad cat are). Doar ca asta nu ii tine prea mult de foame... pt ca Maya doar atat mananca, nu ii mai pot da completare lapte ca nu mai bea. Apoi astept cel mult 2-2ore jumate sii dau piureul de legume ca normal, i se face foame. Si la asta tot asa mancam.... fara completare lapte. A mea cu laptele are probleme... e dusmanul ei declarat!!!Ea mai bea lapte decat de 3 ori pe zi, si nu cantitati cum spuneti voi pe aic. In principiu bea cam 130 ml la 2 mese si in jur de 200 ml la culcare. Plus ca mai are in jur de 6 seara o masa de piure de cereale facute cu 120 ml de lapte.

Didi, Maya mananca ultima masa in jude 22-23 nopatea si apoi mai mananca la 5 dimineata.Si-a scos singura masa de la 2 noaptea.

Mitzi , grea noapte ai avut!!!Eu inca nu am probleme de genul asta, nu se intrevad dintii, desi doctora spune ca ar avea gingiile inflamate.

Kameleya, a mea doarme cam 3 in 3 reprize. Prima de pe la 10- o jumatate de ora.... adoua dupa 13- asta e repriza de somn cea mai lunga de vreo 2-3 ore si apoi mai doarme seara intre 18-19 tot o jumatate de ora. Deci 2 reprize a cate o jumatate de ora fiecare si una a 2-3 ore... asta e somnul de pranz. Atat!!

Sun si eu ma gandeam sa ii dau mago dupa 6 luni... oricum dupa ce ii bag si banana. Las fructele mai la sfarsit. Sun e foarte bine ca mananca la 3 ore, mie pediatra mi-a zis ca cel mai bine e sa aiba minim 3 ore intre mese. Ma gandesc ca celor care sunt alaptati sigur li se face foame mai repede decat cei care sunt alaptati cu formula.Maya de la 3 luni nu mai mananca la 3 ore... si nici atunci nu respecta intru totul programul de masa la 3 ore.. avea cateodata si 5-6 ore.

Ok... cam gata!!! Revin!!!Noi azi ne pregatim de prima zi de carnita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata si noi.

La multi ani pepenasi de ziua 9!

Trezit noaptea si noi,pana acum 2 sapt se trezea tot la 2 ore.De cand papa cerealele seara la 7,8 se trezeste la 12 si apoi la 4.In rest se foieste uneori sa-i schimb pozitia de somn fiind obisnuita de mica cand pe stanga camd pe dreapta dar mai nou se intoarce ea ,asa ca nu mai e nevoie sa o fac eu.

Cam atat de la noi acum.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare fetele,

Noi suntem bine, prin zona, Matei e cam bolnavior, are un nas infundat si respira cam greu.
5ml de sirop de 3 ori pe zi, si cam atat.
Avem doi dinti si o mare maraiala.
In rest nimic.

narcisa, imi pare rau pt Paka, te pup!

Sanatate maxima va dorim!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

KAMELYA si noi dormim ziua in trei reprize a cate 30 min-o ora, rar doarme 2 ore ziua.Mi s-a intamplat chiar sa doarma doar 15 min si apoi sa fie fresh. Noaptea dormim de la 21 la 9 cu 4-5 pauze de tzitzi

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Marina,estrella, vio merci credeam ca numai bburuza mea doarme asa putin; si noi avem 3-4 reprize a cate 20/30/45 min sau cate 1 h rar doarme 2-3 h legate;doar daca suntem plecati prin vizita cand ne intoarcem doarme cate 2-3 h legate.

eu banana i-am dat mai intai 1-2 lingurite sa vad daca face o alergie ceva si dupa i-am dat pireu de mar cu banana;mai astept sa faca fix 6 luni si voi incerca si 1-2 lingurite de mango

a adormit ma duc sa -mi continui treaba

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!
S-a intamplat o minune noaptea trecuta!!!! Ioana a dormit fara intreruperi de la 1 la 8 dimineata!!! Nici nu a mai mancat! Evident ca pana la 1 a fost frichineala obisnuita, cu maraieli din ora in ora sau chiar mai frecvent... dar dupa, nu stiu cum, dar a dormit si ea bine in sfarsit, dupa mai mult de 2 luni de agitatie nocturna!!! S-a rasturnat pe burtica si asa a dormit...eu insa tot nu pot spune ca m-am odihnit, ca din obisnuinta tot ma trezeam si ma uitam la ceas si ma minunam cum de nu se trezeste?Pe la 3 jumate s-a auzit un mieunat din dormitor si mi-am zis ca gata, vrea sa pape. M-am dus eu la bucatarie, am facut lapticul, dar cand am ajuns la ea am gasit-o dormind profund, fara nici un gand de trezire, asa ca am lasat-o asa...Sper din tot sufletul s-o tina cat mai mult asa...oricum ieri a fost o zi mai buna su u mancatul, ca aici e alta problema Cand va aud ca bebeii vostri papa 100-200 de piure eu ma crucesc, ca daca Ioana pap 50 e minune mare!!! De obicei linge vreo 2 lingurite si gata, strange buzele de nu-i chip sa mai intre ceva in gurita! Dar ieri a papat jumatate de borcanel (de 125) cu caisa, si dupa amiaza tot cam asa de morvov cu putin dovlecel cu cartof pe care din cate am vazut eu nu prea le vroia...mai bun e morcovul, dar nu atat de bun incat sa deschida frumos gurita si sa pape si ea ca alti copii! Nuu, eu trebuie sa fac fel de fel de artificii, sa fac ca toate animalele pamantului, sa ma maimutaresc, sa-i asez lingurita cu scobitura spre buze si asa linge continutul, ca nu prea vrea s-o primeasca in gurita...Uite asa ma razboiesc eu zi de zi...

Azi vreau sa merg la dr pt conntrolul de 6 luni, sper sa fie dr la cabinet, o sa sun inainte. Si sa ma lmuresc si cu petele aspre care nu-i mai trec de vreo cateva saptamani, ca am incercat tot felul de creme si degeaba, cel putin e una care parca s-a marit

Marimar crad ca nici daca vroiam nu prea aveam cum sa ne intalnim ca am stat 3 zile (de fapt cam 2 jumate, ca am ajuns pe 2 ian pe la pranz) si programul a fost foarte incarcat,ca am vrut sa profitam la maxim si sa vedem cat mai mult! Am vizitat Schonbrunnul evident, muzeul de istorie, ne-am plimbat prin oras de am inghetat si ne dureau picioarele ingrozitor, pe ring, prin piata Sf Stefan la catedrala, pe la magazinele din centru, am fost o zi la SCS unde am stat o gramada de timp, vreo 7 ore cred...am fost la Prater si ne-am dat in roata...asa ca au fost super pline zilele. Mi-a placut foarte tare, a meritat tot drumul lung si greu cu masina,de am zis ca nu mai plec nicaieri decat cu avionul...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor!
pepenasi si la multi ani pentru cei sarbatoriti azi.
Noi papam asa:ora7-730 lapte 180ml la 11-1130 lapte la3-330 pireu de legume sau fructe si seara la 19-1930 lapte ci cereale iar la 2 noptea lapte.El se mai trezeste si noaptea sa pape.
KAMELYA nici Serban nu doarme ziua mai mult de 30 min asa sunt ei mai activi.
Fetelor am o intrebare la voi cum faceti pireul de fructe?.Ca eu nu mai vreau sa ii dau la borcanel.
Sper ca nu am uitat nimic.
Mai intram mai tirziu acum am de spalat facut mincare si curat asa ca pe caii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Mai fetelor mie nu-mi vine sa cred ca Ralu a inceput sa doarma toata noaptea.
Diarux mersi mult pt complimente,ma bucur mult ca ai analizat indeaproape pozele noastre.
Kamelya Ralu doarme de 3-4 ori ziua cate 15-20 de minute.
SUN ce bine suna reteta de omleta,o sa-i fac si eu sotului ca eu sunt la regim.
Chiar fetelor care sunteti la regim,cum merge?Eu am slabit 2 kg intr-o saptamana.
Anna felicitari pt noaptea fara treziri a Ioanei.Si eu ma trezesc noaptea sa o verific pe Ralu si o gasesc dormind pe burtica.Mi-e cam teama sa nu se sufoce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

kamelya, nici Aida nu doarme ziua mai mult de 30 min - o ora maxim, in 3 reprize. Seara se culca pe la 22.30, se mai trezeste noaptea sa manance dar adoarme la loc (de obicei ) si defiitiv se trezeste pe la 8.30-9 diminetata.

Sun, si noi suntem cu masa tot la aprox 3 ore, dar mai haotic , uneori ajunge si pe la 4-5 ore dar mai rar.

Nati, Mateiasul sa se faca bine.

Vad ca unii pepenasi au inceput sa adoarma singuri seara; noi suntem invers - pana acum adormea singura dar mai recent nu mai adoarme decat leganata. Si e cam asa: o punem in patutul ei cand se apropie ora de culcare, dar ea e super fresh, misuna pe acolo, cum ne vede rade in hohote, daca nu o bagam in seama ori rade de una singura ori se enerveaza.
Alaltaieri am zis sa vedem cat poate sa rada pana oboseste si ne-am apucat sa ii cantam in struna: ne-am strambat la ea, am smotocit-o... era de coma cat a putut sa rada, dar tot nu dadea semne sa adoarma daca o lasam singura. Ei bine, cum am luat-o in brate si am leganat-o a adormit instantaneu .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Buna fetele!
Gabriela parca intreba de Nidoflor.Si mie mi-a recomandat dr pt Casian,ca face o alergie urata pe obraji de la vantul asta .... care parca nu se mai opreste niciodata aici.L-am dat 2-3 zile si a disparut.Am folosit si Advantam Milk.
Dupa cum v-a spus Anka mie mi-au cerut asa:
-adev cu venitul pe ultimele 12 luni de firma (cica e o cere tip,eu azi primesc pachet de la mama si va spun mai multe dupa amiaza)
-cerere tip (din nou cica) cum ca optez pt cei 85%
-fisa fiscala pt cele 12 luni
-adev de la casa de pensii din sb cum ca firma a virat banii in contul lor
Ceea ce sper eu acum e sa nu-mi ceara sa depun actele aici,ca o iau de la capat si in plus sigur o sa-mi trebuiasca negatie din Piatra.Deci,sper sa se rez sapt viitoare.
Vorbeati de dinti,la Theo v-am mai spus au aparut dupa 1,1 ani si primii 2 au fost cei de jos odata,apoi au venit alti 5 din care un canin sus,vreo 3 masele si unul jos.Abia apoi i-au iesit si cei de sus. total anapoda.Deci se poate.La Casian inca nimic.
Deci eu NU MAI POT.De pe 1 ian urla nonstop,nimic nu-i convine,doar in brate uneori,dar nu e lege.Se oftica de moare daca ma vede plecand din camera,nu mai stiu ce sa mai fac,sunt disperata.Cine vine la mine si aude cum urla copilul si eu sunt atat de indiferenta sigur se gandeste ca sunt nebuna.Dar pe cuvant ca nu mai am nervi.Ma duc in lume.
pt pepenasii nascuti pe 9!

la toata lumea

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput