Pepenasi de iulie-august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

capri, felicitari. ce am mai ras

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

is franta...procuri, acte, semneaza da' n-ai cu cine, fugi la banca, fugi la notar, etc, etc. speram ca saptamana viitoare sa semnam odata

am fost la cumparaturi pt bebe de hainute da' nu prea mi-a placut ce mai aveau la noi la Z asaca am intrat la fox si i-am luat multe lucrusoare si m-a costat pana in 2 milioane (2x pantaloni, 1 bluza, 2 veste, 1 flanea) si mi-am luat si mie 2 bluze dintrecare una era redusa de la 1 milion jumate la 300 de mii partea buna e careducerile din fox sunt de 80% la bebei fata de 50 la Z

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Ce va fac eu voua de va prind, din cauza voastra m-a umflat rasul si am trezit urlatorul.
flo 1980, cupilul asta e foarte international, e japonez, american si roman.
I-am facut pasaport american, are pasaport japonez, mai ramane certificatul roman.
Tasu e nascut crescut in Hawaii, dar are si cetatenie japoneza,asa ca saracu cupil o sa aiba vreo 3 cetatenii pana la 18 ani.
ankalaura si Sun au dreptate, e hawaian si japonez.
Oricum sotul e fericit de numa ca incepe sa semene si cu mine urlatorul.

Sanatate maxima va dorim!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Pai Kimmy atunci . Te strig la catalog

Didi la noi masa de la 3 - 4 dimineata este regula.

Nati pupam Mateiul bolnavior.

Unde-i BUJOOOOO????

kamelya de o bucata de vreme si Vladutzu a inceput cu dormit cate o juma de ora si atat (dupa fiecare masa). Foarte rar mai baga cate 1 ora. In schimb am inceput sa reusesc sa il culc mai devreme seara (8 - 9). Cat o tzine si minunea asta ... (ca taaaare bine mai e).

andreea o fi inceput copilul cu anxietatea aia ... nu'sh care ca is 2: una cu strainii si alta sa nu dispara ma-sa din raza vizuala

Suzeta - care mai ai bb-ei care au refuzat suzeta? Vladutz a inceput sa o ia acuma la 6 luni

Ruxi, amore mio.
Daca incerci sa il flamanzesti si ii dai laptele tau muls si amestecat cu lapte praf? In proportii mari laptele tau si apoi din ce in ce mai mici???
E musai sa meri la sv???
Economiile ... nu stiu ce sa-ti zic ca desi lucrez la banca, nu am minte de speculant. In prima faza as zice ca nu mai ai ce face decat sa le tzii in lei ca ai scapat momentu' si cine naiba stia ca o sa iasa asa un cosmar??? In a doua faza ... who knows, poate vom cunoaste o prabusire a leului cum nu ne imaginam nici macar in cosmare. A fost o greseala sa le tii in lei atata timp cat ce vrei tu sa cumperi este dintotdeauna cuantificat in valuta. Da' acuma nu mai conteaza. Singurul lucru bun in toata ecuatia asta este ca scade si pretul caselor si cred ca la asa ceva nu mai spera nimeni. Iar acuma ... te cred si io ca nu mai pui mana pe credit. Credit imobiliar cre' k e acuma asha ... rara avis. Si pot lua numa' aia care nu au nevoie . Mai stai si tu sa treaca furtuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Seara buna! N-am mai apucat de mult sa arunc un ochi pe aici. Cica am inceput sa invat Duminica am primul examen si am un chef... Azi-noapte aveam de gand sa iau serios cursurile in mana, da fimea a zis sa nu ma obosesc si a a facut febra asa ca am pazit-o toata noaptea. Cel mai nasol e ca nu tuseste sau altceva. Nu e mai agitata sau maraita, e vioaie si nu da semne ca ar supara-o ceva. Sper sa nu fie vb de infectie urinara ca tare mi-e frica. Mananca la fel, chiar mai bine ca a incput sa se obisnuiasca cu lingurita. Poate de la dinti?

Altefel, am trecut, zic eu bine, peste prima saptamana de gradinita. Sa vedem acum daca luni o sa mai vrea sa mearga.

M-am laudat ca pun poze le-am luat, le-am micsorat, dar n-am mai ajuns sa le incarc asa ca sper intr-o pauza de invatat sa le pun.

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nati

Ce va fac eu voua de va prind, din cauza voastra m-a umflat rasul si am trezit urlatorul.
flo 1980, cupilul asta e foarte international, e japonez, american si roman.
I-am facut pasaport american, are pasaport japonez, mai ramane certificatul roman.
Tasu e nascut crescut in Hawaii, dar are si cetatenie japoneza,asa ca saracu cupil o sa aiba vreo 3 cetatenii pana la 18 ani.
ankalaura si Sun au dreptate, e hawaian si japonez.
Oricum sotul e fericit de numa ca incepe sa semene si cu mine urlatorul.
Sanatate maxima va dorim!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Am intelessss , saionara asta e tot chineza???

Deci vazui bine ca a inceput sa-ti samene cel mai tare pepenash, cel cu tripla cetatenie!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABY cu frigul asta nici eu nu am curaj sa il scot. mergem la pediatru sapt viitoare.

KAMELYA, TECKY, DIDI, ANKUTAsunteti niste scumpe, ms mult de sfaturi.ce ma mai felicit ca am dat de forumul asta!!!

ELLA sper ca sunteti mai bine

SUN razi tu razi, harap-alb...da..scroafa-i moarta-n papusoi! pai decat sa am pitici io, mai bine stres voi!nu pare echitabil???

MINA banuiesc ca urmeaza sa puna prospaturi (la poze ma refer)

CAPRI de retinut cu deshtu'.

ANKA moamaaa, aveam deptate! cat de documentata esti fata! bine ca stiu pe cien sa stresez de acu. sar'na mult de info. oricum io am incredere mai muare in leutz decat in euro...da na...ignoranta. de credit si daca am vea nu putem sa ne atingem. anul trecut in vara la 66000 euro imprimutati ne cereau 15 mil roni pe luna. aacum, cu salarii oleak mai mari, nu ne mai daudecat maxim 25000 de euro, daca nu e trecut cupilu in cartea de munca, asa ca...non e possibile!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

nati pupam flacaul international nu ne-ai zis...s-a mai reglat cu somnul?ca parca era la un momentdat pe alt fus orar decat voi.

ile cum adica buei isi iau numa' aia care nu au nevoie? noi luam si avem si nevoie

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Asa-i bre, d(t)ulceanu meu e si hawaiian. Ce baiat multi-lateral-dezvoltat buuueii! Care-l vrea de ginere mai intai trece pe la mine pt aprobare si apoi la ma-sa!

Onuschi sa va fie de bine vaccinul si sa nu aveti nikaaaa!

Gally moooaaaa cate ii bagi in piureul de fructe!:) Super tare!

Ana-Maria pare rau pt finuta. Asa a patit si a mea si iaca, acum asteptam din zi in zi sa apara minunea roz pe lume! Sa purtati sanatoase achizitiile si sa va mutati repedeee!

Capri super tare! E bine si-asa, cu metode originale!:)

Noi am mancat astazi cartof dulce + fasole verde. O reusita totala si asta. E legumicolitza fi-mea! Cand o asez in scaun deschide o guroaaaicaaa si pleoscaie ca porcu' mistret. Si pt ca eu nu ma misc suficient de repede, baga mana in castron si mananca si singura, ii mai da si frigiderului sa se faca si el maaare:), mai baga capul si-n castron si tot asa. Cupil hotarat de la bun inceput asta!

Cica "banc de actualitate si de rasu-plansu":):

Doi brokeri:
- Pe mine ma omoara criza asta, nu mai am somn... Tu cum ai dormit azi noapte?
- Ca un prunc: am plans toata noaptea si m-am si kkt pe mine de vreo doua ori...

Azi mananca fulga mici!:) Si cartofi prajiti, nu cumva sa scada sunca de pe mine, ca mi-e frig!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Asha.
Ank io nu pricepe ce vrei tu sa zici cu devalorizarea
Bancherite mai avem la noi la club sa stii: pe ooka si Anna.

Depozitele la banci nu prea is menite ca sa te imbogatesti, ci ca sa tii banii in siguranta si ca sa te feresti macar de inflatie. Castigul e relativ putin. Daca vrei sa te imbogatesti te bagi pe investitii, afaceri sau speculatii. Numai ca acolo tb sa iti asumi risc pe masura.

Iara camataria cu acte ... Ce sa zic io ... lucrez la banca si detest aceasta ocupatie, am mai zis. Dar in alta ordine de idei, dobanda = pretul banilor (pana la urma e ceva ce cumperi ca orice altceva, doar nu vrei pe gratis) si masura riscului pe care si-l asuma banca (risc care este f f real dupa cum se vede). Acuma ca in RO bancile iau pielea de pe oameni comparativ cu afara ... DA. Dar zi-mi si mie orice alt bun pe care il cumperi la pretul din afara. CE anume gasim noi care sa nu fie mai scump ca afara? Mancare? Haine si jucarii copii? Benzina?? Cred ca singurul lucru care e mai ieftin ca afara de vin expatzii aici pt el - sunt serviciile stomatologice (drept urmare frate-meu e in State).

Pt economii dintotdeauna varianta cea mai safe este cosul valutar: 1/3 in lei, 1/3/ in euro si 1/3 in usd. Si atunci oricare fluctueaza, alta se apreciaza si tanda pe manda face ca tu iti pastrezi valoarea. ORICE alta metoda poate fi la mintea oricui dar se cheama speculatie. Si o alta regula de baza este ca speculezi numai daca ai un capital pe care ITI PERMITI sa il pierzi. Pentru ca in speculatii este posibil orice. Nici macar brokerii sau dealer-ii de valoare nu ar zice altceva ... cred.

Mergi la inceput