Pepenasi de iulie-august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

THE_ANDREEA nu pleca fataaaaaa, asa am zis si noi (io cu SOR#MIA) ca ne facem abonament pe ceva ca sa mergem la d..q, da ne astepti si mergem impreuna!

FLO ms

NATI Ce treaba e acolo la voi fratele meeeu!!! si sunteti si poligloti, I presume!

ILE de muls nu ma pot mulge, am tot incercat, nu merge, plus ca nu cred ca mai e mare lucru. ce ami e, acoate el singur,.
da e musai sa ma intorc, mai mult pierd dsaca stau acasa...m-am inscris la gradul 1 si treb sa ma intorc, ca s anu mai pierd doi ani pana schimb grila de salarizare. dupa gradul 1 se simte in invatamant. sau ma rog, se simtea, ca acum nu mai stiu ce au facut astia si cu asta, lua-i-ar...mama lu' proces verbal!cu banii...asta e...ce s afacem..ma gandesc ca am agonisit atata vreme ca sa pierdem acuma o gramada...nu avem si noi un broker mama lui, sa ne coordoneze finantele

SUNULEEEE mishto bancu!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am vazut iar pozici

casian si surioara lui doi blonzi intr-un moment tandru intre frati

denisa si bianca tot 2 blondute ce colecei nostimi are denisa pe burtica e buna de papat

bulinuta julia are un costumas superb

david si yvonne de iris

erika si eliza ce bine seamana bebe cu tine

david andrei trecand de la mirare la zambet la ras

cei 3 muschetari ai lui mitzi ce echipa faina fac ei

sofia care e un copilas asa de dulce si finut foarte feminina

xenia cu un mega tort

raluca cu un super treining

david de rontzy foarte incantat de scaunel

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ia bagati un help va rog aici: MARIA-SA FII #MIU TUSESTE, CE II DAU? cred ca e urmarea lu'rosu' in gat. Ia SUNULETZ dear, baga tema petru acasa aici.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

maitreyi nu pot decat sa presupun ca nu atzi vrut o suma prea mare sau ca atzi avut contributie proprie mai mare de 50%.
In rest, zilelea astea e greu pt oricine sa ia altceva decat credit de consum. Ori poate gresesc pt ca is acasa de ceva vreme shi ce mai stiu stiu din presa de pe net .

Shi din fuga mea proprie shi personala de a ma mai baga la credit (desi impreuna cu barbate-meu si cu o mega contributie proprie am fi reusit), finalizata cu decizia de a vinde casa soacra-mii si de a ne muta cu totii ca sa platim integral apt nou. In cond de criza si pta credite blocata + dobanzi sarite in aer + EUR in urcare clara ... io m-am kkt pe mine in 5 min shi am zis ca ma mut cu 5 soacre da' nu ma mai bag la credit.

Sa nu uitam ca yo shi barbac-mio suntem cuplul perfect de criza: yo la banca, el in industria automotive .

Mergi la inceput

Ahh, am uitat.

ella uite instructiunile mele pt febra (febra se cheama peste 38, mai jos este subfebra):
- sosete ude, jumate cu apa jumate cu otet, la temp camerei, schimbate la 10 - 15 min.
- medicamentele care deja s-au mentionat
- la peste 38.5 impachetari ude la 36 de grade, de la brau in jos sau de la gat in jos. Se schimba la 10 - 15 min.
- de la 39 de grade dusuri / bai cu apa la 36 grade. Cate 5 min si se repeta la nevoie.
- peste 39 - pot aparea convulsii febrile => salvare sau spital.

Sanatate si sa scada febra!!!!!
Fetele tzi-au zis: HIDRATARE MASIVA SI OBLIGATORIE. Cand Vladutz a avut febra i-am pus glucoza pura in ceai. Dr-a a zis: orice compromis pt hidratare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

ELLA cum m-ai sunteti? A scazut febra?

SUN pun multe in pireul de fructe. Am incercat cate un fruct + branzica si nu prea mananca, dar la o combinatie asa ii place. Uneori renunt la un fruct si pun suc de morcov, uneori in loc de portocala pun apa plata. Branzica mancam in fiecare zi, din 100 ml de lapte, daca ii pun mai mult nu-i place.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Am pus niste poze. Eu am uitat sa spun, dar mi-a amintit Maitrey...multumim.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Hai ca daca tot am putin timp, ca mandra doarme si alex se joaca iar chef de invatat acu; ioc, sa va intreb si io ceva ca ma roade. V-am zis ca merge si Alex la gradi, bun, dar are o problema atunci cand au ed. muzicala isi pune mainile la urechi si zice "ma dor urechile" si nu vrea sub nicio forma sa cante, dar nu accepta nici sa cante altcineva. Fetele cu copilasi mai mari sau cine se pricepe despre ce o fi vorba? Un sfat, ceva!

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Si am mai uitat ceva.

pica cand poti tu atuncea e bine. Calu' de dar nu se cauta la dinti . Si daca nu poti ... "stiu ce ai facut asta vara" ... si am shi tel tau .

Fetelor sa va zic: m-a sunat pica si m-a dascalit in ale santierului (e doxa fata) shi p'orma evident ca am sunat shi io la barbac-mio si l-am dascalit shi io repetand ca un papagal ce imi zisese pica si dandu-mi evident maaare maaaare importanta. Adica dom'le ... uite cate rezolv yo cu forumu' meu de mamici nah!!! Ciuda tzie .

Pana acu' am asha:
- Capri mi-a gasit vaccin cand nu mai erea pic in Bucuresti
- michella mi-a trimis pernutze antiregurgitare tocma din Belgia
- pica baga stiinta in mine sa nu chice casa pe mine cand m-oi muta.
- shi nu mai zic cate am aflat de pe aici ...
Bai io va iubesc ...

Mergi la inceput

Pai irolf puiul ce altceva mai zice??
Din cate ai vazut tu pana acum - ii place muzica?
Poate e o problema cu ceva ce se intampla acolo la gradi ....

Mergi la inceput