Pepenasi de iulie-august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
irolf1 spune:
Ileana asta cu muzica nu pot sa o pun pe seama gradinitei, ca el avea chestia asta si acsa, adica daca ii cantam ceva la fel zicea. Ma gandeam ca daca merge la gradi se schimba ceva, dar deocamdata nimic. Muzica ii place, recunoaste melodiile din desene, fara sa vada imaginile. Chiar azi, el era in alta camera decat unde era tv-ul, incepuse filmul ala "Cars" si doar a auzit melodia si a tipat "a inceput Carsuri" (adaptare pt masini
). Sotul chiar zicea in gluma ca poate nu-i place cand se canta fals si daia il dor urechile
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
maitreyi spune:
flori muzica acasa asculta?
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ileanna spune:
irolf e chiar f interesant.
Deci inteleg ca muzica ii place, dar nu cand o canta cineva live langa el ...
Pe el l-ai pus sa cante???
Caprioara spune:
Flo, am cumparat broccoli crud de la Carrefour si l-am facut la steamer. Dar data viitoare voi lua congelat.
Dara,
.
Fug ca plaaaange.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux ANKA moamaaa, aveam deptate! cat de documentata esti fata! bine ca stiu pe cien sa stresez de acu. sar'na mult de info. oricum io am incredere mai muare in leutz decat in euro...da na...ignoranta. de credit si daca am vea nu putem sa ne atingem. anul trecut in vara la 66000 euro imprimutati ne cereau 15 mil roni pe luna. aacum, cu salarii oleak mai mari, nu ne mai daudecat maxim 25000 de euro, daca nu e trecut cupilu in cartea de munca, asa ca...non e possibile! ![]() ![]() ![]() [/blue] Ruxandra, binecuvantata si Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story |
RUX - Nu sunt fata documentata, doar imi place Excelul! Io zic sa incepi sa urmaresti Money Channel... Unii zic ca leul o sa ajunga 5-6 lei in max 2 ani.... Asa ca... in orice pot sa am incredere, numa' in leu nu!
Daca ai in banca 3 lulele, zau ca e mai mare stresul. Iti mai ia si 16% impozit din dobanda

Daca ai mai multe mii, poate merita sa faci mutarea...
ILE - pai am zis, eu calculez in CAD... Si carevasazcia, in urma cu niste zile, aveam mai multi CAD, asta ziceam cu devalorizarea...
Ia uite nene, aveam cos valutar si sa mor daca stiam

"M-am ras" de nu am mai putut cu statul cu 5 soacre... Ei... cam asa simt si eu... decat asa credit pe vremurile astea, mai bine as sta la cucurigu la mine aici, presupunand ca nu as avea planul cu actele....
Gata nene cu discutiile despre criza ca ma deprimez
Ceva discutii despre gaze si kk??
maitreyi spune:
pusei poze ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
irolf1 spune:
Mai muzica o asculta fara probleme. Daca ii cant sau il pun pe el e o adevarata tragedie. Chiar mai devreme am incercat din nou cu-n cantecel si a inceput sa tipe ca sa tac, sa nu mai cant ca el nu vrea. Apoi am zis sa incerc asa mai incet, mai mult soptit si a fost multumit "da, asa mai incet, e bine" 

nu stiu ce sa mai cred.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
ileanna spune:
anka acuma am priceput. Zic io ... Adicatelea tu ai lei da' te raportezi la CAD sau EUR?
In fine, toti e neshte hoti, hai s-o lasam balta.
irolf poate nu e vb de cantat ci de ... zgomot. Tu la ce volum ii pui muzica? Daca e galagie ce face? Daca tzipi tu sau fratzii lui? E chiar ciudat, zau asa. Poate are dreptate sotul tau. Adu si tu o prietena care canta misto, cu voce si ureche si toate alea - sa vezi ce face
.
Bai m-am uitat pe HBO la "Zborul 93", despre 11 sept. Is cam messed up ... Na, am mai vazut io filme dupa evenimente reale. Dar pe asta l-am trait cumva. Ca toata planeta de altfel ...
mcoca spune:
Sunny mama, la tine imi e speranta, ca in rest nu m-a bagat nimeni in seama
. Deci ai mei il au pe www.cucina.ro/Aparat_de_gatit_TEFAL_Vitamine_Plus_VC_4003-587-pd.ashx" target="_blank">asta. E tare diferit al tau? Daca nu, poti sa-mi scanezi cand ai tu timp cartea????? pls, pls
merci 
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Iar vine luna plina!!
Nu stiu daca de la asta, dar de 2-3 zile Miruna nu mai doarme ca lumea deloc!! Adica doarme legat 4 ore de la 22 la 2, dar dupa aia se trezeste din ora in ora!!
Am zis la inceput ca nu mai am lapte destul (ca noaptea papam san) dar i-am facut lapte praf, a papat 50-60 ml dupa care a adormit si s-a trezit iar dupa o ora. Degeaba am incercat sa scutur sticla sa se trezeasca si sa mai suga, a scos-o din gura, si-a bagat degetul si a adormit dusa...
Ce poate fi?? Cum sa o fac sa manance mai mult??
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!
Felicitari pepenasilor care dorm toata noaptea!!
CE POT SA-I DAU CONTRA DIAREEI?? Ca tot face scaune moi...Nu dese sau unul dupa altul, mai degraba, o data pe zi...
Ralu multa sanatate!! 
Ruxi si noi papam tot mar crud, de la inceput a papat numai asa. Noi il amestecam cu para (cruda), banana si/sau caisa (nu totdeauna toate deodata). Cateodata pun si cereale in pireu, sa-l ingros, atunci pun si suc de mandarine, ca nu mai e asa acid, parca.
ooka parca tu intrebai - si noi papam tarziu legumele, asa, pe la 16-17...si seara pe la 20-21 cerealele. Fructele le papam pe la 12...deh, noi nu suntem matinale...si ne lalaim muuult.
ella cum e puiutul? Sper sa scada febra! 
ankuta nici noi nu ne omoram cu laptele! Cea mai mare cantitate bauta e 160 si asta a fost o singura data. In rest cam 80-90, rar 120.
Marina am vazut poze cu "tarancuta" frumusica foc!! E intr-adevar dulce!! 
Capri felicitari pt. brocolli! Super metoda, bravo!
the_andreea hang in there! O fi de la luna plina?
maitreyi sper la alergat dupa acte, sper sa terminati repede! Sa va fie de bine shoppingul si sa le folositi sanatoase!
Nati muuulta sanatate "urlatorului" international! 
Flori spor la invatat! Ciudata problema cu muzica...oare nu se rusineaza cand aude pe cineva cantand? Poate i se pare prostesc...nu stiu ce sa zic, da' eu ma mai rusinam asa, cand cineva canta sau zicea poezii, ma foiam si-mi faceam de lucru sa nu par ca-s impresionata sau ca ma emotioneaza...nu stiu cum sa ma exprim, ca e un sentiment ciudat, nu stiu daca "rusinat" e cuvantul potrivit...
In capul meu suna mai bine...
Sun
super bancu'!!
Eu va urez o noapte buna si linistita. Pe maine!! 
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika