Pepenasi de iulie-august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Sunny mama, la tine imi e speranta, ca in rest nu m-a bagat nimeni in seama . |
pai io te-as baga in seama , da habar nu am despre ce e vorba...adik am inteles subiectu, da nu te pot ajuta.

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
DIA si al meu are momente vvcand face la fel...de obicei se trezeste de 2 ori, da poate sa fie si la 2 ore...cine stie...oi fi gresit io undeva sau chiar nu se satura.dar face la fel, suge putin si adoarme, de zici ca vrea numai sa verifice daca mai sunt langa el sau l-am abandonat. la san se linisteste mereu imediat.si drept sa iti spun, cand ma gandesc ca acusica nu o sa mai fie...parca imi e drag...asa zombie cum sunt de somn....
ANKULEEEEEna ca m-ai pus pe ganduri...adik tot ce am aginisit pana amu se duce dreaq...????? ce ma faaaac???maine dim la apel pe mess s aimi explici, s-a inteles??/ca daca nu...unde iti sta capu...ti-or sta si chicioarele...
si daca mai sunt duamne care pot sa isi dea cu presupusu...chiar va rog (legat de problema financiara)
pup tot poporu. somn usor
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
MINA cum e facut colajul ala din fotografii? e pe un perete, e un tablouash...?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Sunny mama, la tine imi e speranta, ca in rest nu m-a bagat nimeni in seama . |
Vicky sorry. De exemplu eu NU AM steamer si nu cunosc despre ce se vorbeste.
violeta29 spune:
Bunaseara. La noi dupa o noapte agitata a urmat o zi si mai agitata.Oare unde o fi copilul ala cuminte de acum doua luni?
Noroc ca am iesit afara doua ore ca altfel ma urcam pe pereti.Partea buna a zilei de azi a fost ca a dormit dupaamiaza trei ore, nu mi-a venit sa cred, asa ca am profitat si am facut si eu nani langa ea.
DANA, am vazut tarziu apelul tau , scuze ca n-am fost pe faza, cand te-am sunat eu banuiesc ca facea Clara nani de mi-ai dat ton de ocupat
IROLF, hm , ciudata chestie asta cu muzica.Poate se rusineaza , stiu si eu... Bafta la examen
ILLEANA,si fii-mea a refuzat suzeta pina acum, cu toate eforturile mele.Cum de a luat-o acum?
CAPRIOARA, e bun de tinut minte pontu' cu degetu , ca s-ar putea sa am si eu nevoie cand om trece la diversificare
ELLA,ce face puiul, i-a trecut febra?
DIA, si noi patim la fel, de la 21 la 1 doarme legat apoi se trezeste la 1-2 ore pina dimineata.Uneori mananca chiar bine de tot si tot se trezeste dupa o ora
Si la mine tzitzi este din belsug, in greutate a luat f bine, deci banuiesc ca se satura
MCOCA , nici eu nu am deocamdata nici un fel de steamer asa ca nu te pot ajuta
A si fiindca tot ziceam ca vreau sa mai slabesc ce credeti ca fac eu la ora asta? Placinta cu bostan
O sa mai slabesc cand o zbura porcul
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
mcoca spune:
Ile, Vio, stati linistite, glumeam
. Nici eu nu am steamer :), si de aia nu pot sa-i ajut deloc.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ileanna spune:
Vio zau daca stiu. Am incercat din prostie si vad ca merge. Adica era agitat si bona a zis "unde e suzeta" desi si ea stie problema. I-a pus Vitamina C pe ea (care e mega-acra) si vad ca de 2 zile o primeste. Dar secretul nu e Vitamina C ca am mai incercat cu asta si o lua dar putin si sporadic ...
Vicky ![]()
irolf1 spune:
Am facut si eu o pauza de invatat, ca numai asa mai apuc, dupa ce ii culc si ma apuca dimineata
Dia sa stii ca si eu m-am gandit la asta, mai ales ca imi pare mie ca totul a inceput din august de la ziua lui, cand am avut invitati si i-au cantat La multi ani! de atunci daca aude cuvantul tort urmatoarea lui replica e "dar fara la multi ani!"
Multumesc de urari, chiar am nevoie de noroc ca la timpul pe care il am pt invatat nu stiu cum o sa iasa, dar trebuie ca e ultimul an si nu o sa ma inec eu acum![]()
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
irolf1 spune:
Si daca tot vb de suzete si noi ne numaram printre cei care au refuzat-o. Daca Alex a tinut-o cateva zile, am si poze cu el si suzeta
, Andreea nici n-a vrut sa o vada, ii venea sa verse cum i-o bagam in gura. Eu nici nu am mai incercat, defapt am si aruncat suzetele.
Inca ceva este adevarat ca recalcularea pt 85% se face de la data depunerii cererii? sau de la 1 ian?
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
SunSmile spune:
Neata,
La multe lunite sarbatoritilor: Karina, Constantin, Razvan, Mihnea! Sa fiti sanatosi!
Vic eu cu mare placere te-as ajuta DACA as mai avea cartea. Bine, sunt modele total diferite(al meu e vitacuisine) dar ma gandeam ca poate. Insa am aruncat-o, ca noi asa facem:(. Am pastrat doar cartea de retete. Insa al meu e simplu de asamblat si are si desene pe el cu legumele/carnurile si timpul necesar de steamu-ire:). Pot sa ma uit eu intr-un magazin cand intru si sa ma prind. Ai tai sunt in Bucuresti? Ca ma duc eu si le arat:), zau! Sau sa-mi trimita cumva carticica si eu le-o returnez tradusa in romana?
Dia sa le luam in ordine: NU are diaree. O data/zi moale nu inseamna diaree ci ca asa face ea. Poate fi de la para zilnica sau de la orice altceva sau pur si simplu asa face ea. Apoi: nu e vorba ca nu se satura ci ca au perioade, perioade care pot dura si 1-2 ani, chiar. Au nevoie de confirmarea faptului ca mami/tati/cineva e acolo. Si unora le mai e si fomita, de 50 ml si atat, da. Au diferite faze, creierasul lor e in continua dezvoltare si tot asa. Uite, a mea dintr-o imensa dragoste pt san (venita dupa o mare sila) este iar la capitolul "tzatza yacs". Si ce sa-i fac? Ma chinui asa, ma mai mulg manual (ca pompa e visul meu urat) si sper la zile senine. Daca nu, nu si basta. Fruntea sus, sunt etape necesare in dezvoltarea lor si trebuie sa le luam ca atare si sa fim acolo! Pupam Mirunica!
Ruxi pai rad si eu...amarnic asa, pt ca nu prea-i roz situatia in general. Si va inteleg! Cu tusea nu as sti ce sa-ti raspund. A mea tuseste cand se ineaca de la saliva bbrrrrr-uita:), tuseste ca sa atraga atentia, tuseste cand i se mai duce vreun muc sau fir de par pe gat si tot asa. Da' tuse de boala n-am avut, nu stiu! Sanatate puiului genos!
Flori probabil i s-a parut "jenant" un moment in care i s-a cantat si de acolo repulsia. Stiu ca mie mi se pareau penibili adultii care-mi cantau/recitau diverse, cu voci pitzigaiate si false. Cam ce zice si Dia. Spor la invatat!
Copilul asta al meu e cevaaaaa. Voi va chinuiti sa puneti pampersul? Ca io dupa ce am stat in jurul ei 10 min, transpirata, incercand sa i-l pun si ea nimic: statea in shpagat, in lumanare, podu, coshuletzu, am reusit! Si aud un mare bruuuuum buuuuu prrrrr si simt un miros dulceee de cartof cu fasole si o caldura de neimaginat la bucile fica-mii:)). Si ete asa am luat-o de la capat cu gimnasta familiei!
Weekend frumos sa aveti!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete