Pepenasi de iulie-august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
ladymina77 spune:
Neata si noi,
Si noi avem nopti cu trezit din ora`n ora,marait un pic si apoi iar adoarme.Asta pana pe la 3,apoi papa si doarme bustean pana la 7-8.
Dia,cum zicea si Laura,nu e diaree,e kk mi moale ,depinde ce papa.Noi de ex cum nu prea papam fructe facem carnat gros de-i dau lacrimile uneori asa se screme.Diaree e de la 7-8 scaune in sus,nasol,eu am trait-o cu Bogdan si sper sa nu mai simt niciodata ce-am simtit atunci.
Sun,la fel ma chinui si eu cu domnul pampi,fac vreo 4incercari pana-l pun ca lumea.
Azi am papat si noi para doar asa de dragu` lelii.E clar ca nu-i fan fructe momentan.
De azi dimineata am auzit-o ca tuseste un pic altfel decat atunci cand se ineaca cu saliva.Sper sa ma insel si sa fie ok nu de alta dar am fost raciti si eu si Adi si tare mi-e teama ca a prins si ea ceva de la noi.
Diaruxu,colajul il faci cu Picasa 3.E simplu,daca nu reusesti spune-mi si incers sa-ti iexplic mai pe larg operatiunea.Mai tuseste Andrei?ce i=ai dat?
Mihaita ti pup!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Didi81 spune:
Neatza!
Am pus si eu in sfarsit cateva poze la pepenasi
.
Sun, si noua ni se mai intampla sa facem figuri de gimnastica in timp ce se schimba pampersu 
Si fiica-mea are o pasiune pt par (probabil pt ca ea nu prea are
) si pare sa isi fi propus sa ma lase cheala.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Mitzi76 spune:
Neata! Mie mi-a somn. S-au trezit astia toti trei oadata la ora 8 si alergam ca iepurele sa le dau sa manance. Acum m-am linistit. Cei mari sunt cu tati la shopping si sa se tunda. Micul doarme si eu va citesc pe voi.
Pup copilasii aniversati!
Sun prima oara nu mi-am dat seama ca e banc, citeam pe dunga si am crezut ca de tine e vorba ca ai dormit ca un prunc, dar cand am citit ca era vb si de kk, am facut ochii mai mari! Ai dreptate, pe sezonul rece ne trebuie ceva shunci sa nu care cumva sa ne ia frigul...
Dia, sigur fata nu are diaree daca face doar o singura data pe zi. Cred ca poti sa ii dai apa de orez preparata dupa reteta Capraru la biberonul de lapte, in loc de apa chioara.
Flori nici ai mei nu ma lasa sa cant. Cred ca lor le place mai mult muzica adevarata, prelucrata, ii incanta altfel si probabil ca urasc lalaielile. Dupa mintea mea ar trebui sa se faca de la 1 ianuarie recalcularea, dar mai stii...
Sun, cand o schimbi sa ai la indemana o jucarie complet noua, folosita special la momentul schimbatului. Daca i-o dai in manuta uita ca tu o schimbi si te lasa in pace. La mine functioneaza si al meu nu mai face "burghiul" cum ii zic eu.
CUM SE DA MANGO SI AVOCADO, CRED CA AM CITIT PRINTRE RANDURI!
Va pupez si revin io!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
oanasm spune:
'mneatza!
sunisoru multam ..da' am facut febra tosusi..pe la 1 noaptea...uof uof ca mai stresati am fost eu cu tati(a fost prima febra a guguliciului
si na....) dar a trecut si acu suntem zambitori..doar cu 2 pete rosii la locul vaccinarii
ella cum sunteti? sper ca fara febra!
am vazut o Aiduta scumpa foc si zambareataaaa (ca d fiecare data
), o Xenia cu un tort cat ea de mare si o Alexandra dulcica la shopping
(o invatati prost de mica![]()
)
pupici ...
Oana
de
Raul
Tecky spune:
Salutare!
maitreyi sa va fie de bine noile achizitii.Eu tot ce i-am luat Ralucai de la Z sunt hainute de primavara,subtiri si masuri mai mari.La FOX am vazut multe haine superbe si ieftine dar nu prea au de primavara si noi avem multe hainute groase.Foarte frumoase pozele cu Alexandra,ii sta foarte bine in salopeta roz.
Caprioara felicitari Ilincai pt ca a papat brocoli.Eu ii pun putin de fiecare data cand ii fac supa de legume.
SUN ce tare faza cu pampersul.
gallyb se pare ca fetele noastre au aceleasi gusturi la imbracaminte pt ca si Ralu are dres roz gros ca al Xeniei care este o eleganta cu niste ochisori superbi.
ileanna mai regurgiteaza Vladut?Ii dai vreun sirop ceva?Dr mea mi-a zis ca daca mai regurgiteaza pana la un an o sa-i dam metroclopramid dar numai dupa un an pt ca mai devreme poate avea reactii adverse.
Didi superbe pozele cu Aida,mi-a placut cea in prosop portocaliu.
Va pup
SunSmile spune:
Mitzi nu merge cu nici o jucarie din lume si oricum, iti dai seama ca mi-ar trebui 6 jucarii noi/zi? :))) Da' ea se intoarce sa roada cutia de servetele, sa agate caruselul, sa ma apuce de par, sa vada ce e in camera...adica are treaba copilu, dom'le, ce atata schimbat de pampers?!:) Pe mine ma amuza oricum, poa' sa stea si-n cap ca nu ma supar, doar ma utilizez mai mult! Mango eu il voi da blenduit si basta, nimic special. Numai o sa am grija sa fie bine copt. Avocado mie nu-mi place, asa ca o sa-l aman si pt ea.
Onishoru ma bucur ca a trecut febra si puiul e bine! Niste poze noi cu el si voi cand mai pui? Ca sa vad frumusete de baiat si sa intru iar in pamant de invidie cand observ silueta ta de vis. Hmmm....
Apropos de silueta, mama sexy a lu' Maria unde esti bre???
Vazut Alexandra draguta in carut la - nushtiucate grade:), vazut Xenia ochioasa cu tortuletul ei si vazut copilul meu terapeutic, de care-mi era un dooor. S-a schimbat mult de tot, Didi! A ramas la fel de scumpa si pozitiva dar la fatzuca s-a schimbat, are mocuta de bebe mare!Si tu esti slaba!!! (ceea ce inseamna ca raman singura fulga de aici, draga de mine
)
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
michellab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Sunny mama, la tine imi e speranta, ca in rest nu m-a bagat nimeni in seama . Deci ai mei il au pe www.cucina.ro/Aparat_de_gatit_TEFAL_Vitamine_Plus_VC_4003-587-pd.ashx" target="_blank">asta. E tare diferit al tau? Daca nu, poti sa-mi scanezi cand ai tu timp cartea????? pls, plsmerci ![]() Vicky si Maya (27.06.2008) |
mcoca noi i-am cumparat mamei de aici o chestie de aia si i-am tradus carticica in romaneste.Daca are si in franceza trimite-mi si ti-o traduc eu.Daca vrei si poti trimite-mi azi sau maine si se rezolva

michellab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michellab
mcoca noi i-am cumparat mamei de aici o chestie de aia si i-am tradus carticica in romaneste.Daca are si in franceza trimite-mi si ti-o traduc eu.Daca vrei si poti trimite-mi azi sau maine si se rezolva ![]() |
Si daca e in engleza poti sa-mi trimiti ca-l rog pe Cristi sa mi-o traduca
mcoca spune:
Sun, Michellab
sunteti niste scumpe. Tradusul am considerat-o ca ultima solutie, ca pot sa le-o traduc si eu, dar e fain sa o ai in romana, direct. Bref, merci inca o data. Deocamdata le-am scris la aia de la Tefal si i-am balacarit ca nu e posibil sa vanda un produs fara insctructiunile de folosire in romana. Luni ii sun :).
Bai, la noi e a 4-a noapte chinuita. Azi noapte a dormit tati cu ea, sa pot si eu sa dorm. Ne-am lamurit ce are : angoasa lunii a 8-a care incepe de prin luna a 6-a 

. Uuuff, sper sa nu tina mult ca ne termina.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Mitzi76 spune:
Merci mult Sun.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com