Pepenasi de iulie-august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sunny, nici mie nu imi place avocado asa simplu, dar guacamoleeee (facut maison ca ala cumparat bleax).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Merci pentru aprecieri fetelor . Am admirat si eu pe indelete pepenasii - care mai decare mai scumpi, toti niste minunatii

Sun, dar sunt slaba mai, doar ca m-am mai apropiat de greutatea initiala; inca vre-o 2 kg jos si sunt multumita

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IROLF- chiar interesant fenomenul... O avea o sensibilitate la frecventa glasurilor... Cred ca pe toti ne deranjeaza o voce 'live' daca dormim, dar un radio nu... La el o fi valabil fenomenul tot timpul...

ILE - eu am putin lei si putin euro, da' ma raportez la CAD ca nu ma primesc aia in Canada daca nu avem o anume suma la intrarea in tara... Si de aia urmaresc ca tre' sa depun acusi declaratia...

VICKY - si eu am Tefal dar un alt model. Totusi cartea nu e cine stie ce... Din aia cu retete nu am facut niciodata. Din aia de utilizare nu zice decat sa pui apa pana la semn si sa completezi pe la gaurica daca scade, sunt intervalele de aburire dar eu le pun tot dupa desenele de pe aparat...
Cat despre comercializarea fara explicatii in romaneste... la noi e foarte frecvent. La toate aparatele pe care le-am luat de la Chicco, sunt ENshpe limbi, numa' romana nu, pe mine nu ma deranjeaza in utlizare, dar ma deranjeaza principiul iar pe altii chiar ii incurca la utilizare...

DIARUXULE - ma mama nu pierzi nimica, las' ca iti pove eu pe mess... ca stresam fetele aicea... Pe foarte scurt, scopul principal unui cont este sa nu iesi pe minus ... de ex... nu iti faci un cont de card daca nu te folosesti de card, ca altfel iesi in minus, dupa scaderea taxelor de administrare... La un cont de economii, scopul e sa nu te atingi de bani un timp mai lung, si sa gandesti moneda inca de la inceput, ceea ce tot nu te fereste de fluctuatii... in sus sau in jos...
E ca faza cu norocul si cu ghinionul meu.... Ce ghinion au avut unii ca au luat credit in ianuarie anul trecut ca au luat ap scumpe, dar ce ghinion totusi ca acuma ar fi luat mai ieftin, si totusi noroc ca altfel nu luau credit deloc....

VIO - lasa ma ca bostanul nu ingrasa....

IROLF - unde ati mai auzit asta cu plata de la data depunerii cererii pentru 85%??

SUN - si eu ma chinui cu pampersul.... Nu e ca nu ii place sa il poarte, dar ii place mai mult sa desfaca ariciul, si eu lipesc pe o parte, harsht ea il desface pe cealalta parte... Si mai am o problema. Cand ramane in pampers, bate toba pe el si il apuca sa imi arate ca e plin, iar cand i-l scot, trebuie inlocuit imediat ca altfel se apuca de pasa...
Deocamdata ma straduiesc sa fac rapid oiperatiunea, altfel nu merge. Ajunge si la jucariile de la carusel si tot se insurubeaza dupa ele...

Ma duc sa vad si eu pozele noi, pana acuma nu am avut timp, musafiri chestii.... Deocamdata Erika face nani, Ovidiu e la aeroport, deci prind un minut sa delectare cu pepenasii

Mergi la inceput

VICKY - m-am uitat dupa cartea mea si na ca partea importanta e numa' o chestie cu poze numerotate... iti arata cum sa il asamblezi, cum poti aranja alimentele... Acuma am aflat eu ca pot sa fac si oua la el.... Dar mai mult iti arata cum il bagi in priza, cum invarti butonul...
Pe ultima pagina am niste tabele, tipuri de alimente, cantitate, si durata de aburire....

Imi amintesc cand l-am luat ca eram si eu confuza, mi se parea ca e mai complicat decat e, si ma gandeam ca trebuie sa fie un shpil cu aparatul asta, pana am citit pe forumuri la fete ca arunca in el chestii, invart de buton si e gata papa, asa ca nu m-am mai uitat in documente, am aruncat si eu chestii il el, am invartit de buton....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

na ca iar facuram febra...38.4 (la fundic)...i-am pus un supozitor cu paracetamol..sper sa scada repejor..ca e si fff marait saracu'
cam cat tin reactiile astea de la vaccin? adica febra?..vaccinu' l-am facut ieri la ora asta..citisem pe undeva ca pot tine 2-3 zile..asa o fi?

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Oana,pe noi la cel de 2 luni ne-a tinut febra o zi,adica l-am facut joia dupa-masa si vineri inca facuse febra.Acum la 4luni n-a facut nici un pic de febra.Pune-i supozitor dimineata si seara si eventual verifica si intre sa nu aiba .Pupam piciu.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

Mina, merci, nici noi la prima doza nu am facut febra

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Am avut o noapte luuunga...s-a trezit din ora in ora si abia adormea la loc...daca stau bine sa ma gandesc, asa a facut si inainte sa faca 5 luni...cred ca e vreun puseu sau ceva...Ca in rest doarme bine.

Sun cred ca ai dreptate, trece si ea printr-o faza... Sper ca Thea sa prinda iar dragoste de tzitzi!

Multumesc fetelor pt. raspunsuri la problemele cu somul si scaun moale!!

Pus pampers si la noi e maaare munca...Si Miruna face podul, cosuletul, si alte figuri de gimnastica. Preferata ei e sa-si intinda picioarele, drept, in fata, cu ele lipite, ca in pozitie de drepti. Mai pune ceva daca poti!! Cand e la fundu' gol, Mirunicii ii place sa se traga de burta. E o figuraaa: isi scoate burta la inaintare si se trage de ea!

oana -ici vaccinatului! Sper sa va treaca repede reactiile si febra!

Vazut si eu aseara poze cu Xenia, Aida, Alexandra, Ioana(AnnaBaby), Nancy, Sofi (Marina), Timmea, Andreea Maria (Mina), Ilinca Melania, Thea, Sebastian (Pica), Denisa si Bianca (a.cicel), Erika Stefania, Andrei Tudor (Diarux), Daria Ecaterina, Raul si Alexander (Ingry). Niste scumpi si frumusei!!

Pe unde sunteti: Bujo, moni_or, anaxena??

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

anka . Gata mama a prins curaj dupa ce a citit cele scrise de tine.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

VICK - acuma ca m-am apucat de studiat desenele...
Ce mi s-a parut important (si logic, de altfel)
1. Nu se pune apa bagand vazul in chiuveta, ci se toarna cu ceva.
2. Nu se lasa sa scada nivelul apei - se uita la ledul ala, trebuie sa fie aprins -; dupa nevoie, se completeaza apa (tre' sa acopere tzutzurica aia)
3. Dupa ce se va depune calcar pe tzutzurica, se curata. Ei zic sa lasi 12 ore cu apa si otet, peste noapte, si apoi sa stergi frumusel. Ei, eu puneam apa si otet si bagam 15 minute in priza... Se curata mai repede asa, numa' ca pute a otet in casa. La fel de bine merge cu lamaie sau Fanta, da' otetul e mai ieftin
4. Bucatile din interior trebuie sa fie oarecum egale - de ex la cartofi, cand ii tai cubulete, face si ea niste cubulete rezonabile... La conopida, buchetele mari se taie in doua daca altele sunt mult mai mici...
Cam asta e principiul.

Eu fac la aburici de la cartofi natur pana la carne de miel, si de la salata boeuf la ciuperci umplute....
Mi se pare o inventie tare meseriasa.

Mergi la inceput