Pepenasi de iulie-august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mai, da oare sterilizatoru meu minune care abureste si legume,, poate sa faca si bucatele de carne?

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anka am auzit la tv si nu numai odata Banii se dau retroactiv de la data depunerii cererii. Asa suna stirea. Voi cum stiti?

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IROLF - nu te mai uita la TV! Citeste normele daca vrei sa te clarifici. Eu nu am citit cu atentie bucata aia, dar din moment ce au pus termen de 6 luni, inseamna ca de la 1 ian se dau retroactiv. Altfel, lasau nelimitat nene, daca tot e dupa data cererii. Ca sa fiu sigura, ma voi uita in norme, da' n-am timp acuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetele am si eu o intrebare:voi dati galbenus de ou fiert la bebelusi?La controlul de 6 luni dr mi-a zis sa-i pasez in supa de 2 ori pe saptamana cate un sfert de galbenus de ou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

legat de ..lovelele de ingrijire a copilului...mie mi-au spus ca se epot depunde cereri pana in iunie pt a primi cascavalu' din ianuarie
cuscruella da' chiar nu mai dai p'aci? si io cum mai vb cu tine, mey neamule!? iaca ID de iahuu vivianneit

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Cine stie ce numar are legea indemnizatiei cu 85% din salariu?Vreau sa depun dosarul luni si nu stiu ce numar are legea ca sa completez in cerere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

fetelor multumesc de sfaturi. Cred ca o sa stau daca-mi permiteti mai mult pe aici pe la voi sa invat de la voi ca voi aveti experienta.

Misa ce faci? ce face raluca? sper ca sunteti bine. legea e daca nu ma insel legea mamelor? 257/2008?
nu sunt sigura dar cauta pe net

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Banu mersi.Ma bucur ca vrei sa te alaturi odiseei noastre.Ralu e bine sanatoasa,rade toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Va invit la capitolul 69 aici
Sa fie un capitol numai cu vesti bune si buna dispozitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Anka ... mai fata da' tu chiar esti hotarata ... Da' io nu vreu sa pleeeeeeeeeci

Tecky - Vladut mai regurgiteaza dar putin si numai imediat dupa masa. Nu i-am mai dat nimic (metoclopramid) pt ca am concluzionat clar ca cupilu' nu are nimic, si faza cu datul afara este din cauza ca se agita ca nebunul dupa ce mananca. Incerc sa-l tin mai linistit macar 20 de min (si mai doarme si pe pernele de la michella). Daca uit si il scap in tzopaiala ... da afara big. Ma ingrijoreaza insa o respiratie ciudata pe care o aud in anumite pozitii si care a ingrijorat-o si pe dr.
Dar ce ciudat ... Mie mi-a zis sa-i dau metoclopramid fara grija. Zau daca mai stiu ce sa mai cred.

Wow ella ... nu pot sa zic decat BRRRRR si sa ma bucur ca sunteti ok!!!!!!

ana_a m-am cracanaaaaaaaaat de raaaaaaaaas

Pup yuuuuuuuuu

Mergi la inceput