Pepenasi de iulie-august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIARUX - ca m-am apucat de socoteli.... La cursul oficial de zi, devalorizarea depozitului in euro e mai mica decat a celui in lei... Adicatelea, ala in euro s-a devalorizat cu 2.6% intr-o saptamana, iar ala in lei, cu 7.26%.
Am facut insa si o simulare, ce ar fi insemnat daca depozitul in lei ar fi fost in euro de la inceput. Pana acuma, diferenta nu acopera schimbul valutar.

Ia sa apara ILE, bancherita noastra, sa ne clarifice cum e cu aceasta camatarie legala a secolului doj'unu care se cheama ele banci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SunSmile

Bey Flo, ia nu-mi fa mie tulceanu chinez, daaa? E japonez!:) Si da, Nati e o frumusica asa blonda si slaba iar Matei e de vis. Bravo pt somnoriciul tau mic.

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Esquzzzzz-mi tulceanc-o asa cum e el e dulce rau, io crezui ca e chinezel

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Beyyy, daca ati fi corecte, ati zice ca e HAWAIIAN ca asa e!!!

Mergi la inceput

Bravo Ilincutza pentru piureutzul de broccoli!
Capri ai folosit congelat sau proaspat?

Diarux eu zici sa-i faci dimineata piure de fructe si il lasi sa-i dea la 9-10 sau sa-i dea cereale (sunt usor si rapid de facut)

Eteee ca reusi-i sa-l adorm iar pe strumf

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Beyyy, daca ati fi corecte, ati zice ca e HAWAIIAN ca asa e!!!

Io nu mai inteleg nica , Nati lumineaza-ma!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana

Anaco, multumesc!
As vrea sa te intreb ce reprezinta la tine ultimele 12 luni, observ ca ai nascut in august. Mie mi-au dat (tot de la Universitate!) adeverinta pentru intervalul iunie 2007 - mai 2008, or eu am intrat in concediu de maternitate la 1 iulie. Deci ar fi trebuit sa-mi includa si iunie 2008. Prababil trebuie sa ma mai duc inca o data la Salarii, nici nu are rost sa incerc sa-mi depun dosarul.
Ma bucur ca suntem colege de institutie si de odisee!

Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).

Ma bucur ca iti folosesc informatiile. Eu am nascut in august pe 12 si pe adeverinta mi-au dat venituri din august 2008 pana in iulie 2008, chiar daca eu am intrat in concediu 1 iulie, mi-au cerut la Personal data nasterii. Deci iti trebuie pana in luna dinaintea celei in care ai nascut. Succes.
Si eu ma bucur ca suntem colege si avem 2 pui de bufnitica!

Aaa..eu m-am grabit oarecum pentru ca am inteles ca se dau cei 85% incepand cu data depunerii cererii, si n-am vrut sa mai treaca zile, probabil conteaza destul de mult...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Sun, Ladymina77, The_andreea multumim pt urari.

SERBANICA eu tai cubulete fructele, pun branzica, storc portocala si adaug cereale sau biscuite si bag blenderu.

ELLA asa stiu si eu cum ti-au spus fetele: sosetute cu otet, antitermice si esential sa nu-l lasi sa se sdeshidrateze, apa sau ceai, daca nu vrea cu lingurita incearca cu seringa. Pupam pe Alex. Sa-i treaca repede. Ne tii la curent.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Cam liniste pe forum,unde sunteti fetelor stati la foc langa semineu?(slava Domnului ca inca avem gaz)(nu gaze)

Legat de fimoza si noi am trait experienta cu andrea si lucrat pe acolo. A fost nasol apoi la pisu` cateva ore.

Ce mai gatiti?Eu nu mai am idei.Era bine cand eram la munca,faceam mancare doar la sf de sapt.Acum 2 ani imi storc creierul :).Asta sa fie tot baiu`:)

Revin mai pe inserate!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

salutare natiune
aveti un ritm la scris...sau e vreun concurs..ceva!?
bun venit mamicuta de pepenashi gemeni! sunt niste dulceturi fetiscanele tale!
am cetit tot..de raspuns s-a cam raspuns...deci...aparui la spartu' targului ..da' nu-i bai...
aa..narci imi pare tare rau...si io am trecut prin ceva similar...de mai multe ori din pacate....
cuscruella am pierdut io ceva???? cum adieca mey..nu mai tastezi p'aci ca asa-i mai bine!? care te-o suparat? ca-i gasesc io ac de cojoc aa..julia e o directoare scumpa foc! noruca si pe ma'sa
un mare la toti pepenashi..ca-s frumosi de numa..vazui poze recente si may...au crescut fantastic!!!
ella sanatate multa

noi suntem bine, am fost azi la vaccin ..pentaximu si prevenar..sper sa nu avem reactii urate...la prima doza de pentaxim nu a avut nicio reactie

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Programul nostru (cu aproximatie):
4-5: 120-150 ml lapte
9-10: 100-150g piure de fructe cu branzica
11-12: 70-120 ml lapte
15-16: 130-170 piure de legume
18-19: 150-180 ml lapte
21-22: 180-210 ml lapte cu cereale

Iar somnik: doarme de 2-3 ori pe zi intre 30 min- 2 ore. doua somnikuti in casa si unul afara.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput