Pepenasi de iulie-august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella81it

Buna
Sunt disperataAlex are febra mare de miercuri.Azi dimineata avea39.9 in fundulet,am fost la urgente,mi au dat nurofen si un antibiotic ,a si paracetamol.Ia scazut febra dar acum are iar 39.4
de 2 zile are febra mare si nu ii trece.Are rosu in gat dar ii da si al doilea dintisor.Va rog din tot sufletul spuneti mi cum fac sa i scada febra,siripuri alea le dau din 8 in 8 ore dar ce fac in acest timp daca are febra mare
Imi e tare frica.

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Baga-l in cadita cu apa mai rece cu cateva grade decat febra pe care o are el, inclusiv cu capul si tine-l pana se mai raceste si apa. Apoi pune-l pe prosop in pielea goala, fara nimic acoperit si monitorizeaza in continuare temperatura. Ai grija sa nu fie curenti de aer in camera sau temperatura prea mica, dar nici prea cald sa nu fie! Sau impacheteaza copilul in cearsaf ud. Asta la febra peste 39,5. Eu i-am pus si novocalmin. Da-i sa bea, chiar si cu seringa sau lingurita daca refuza. Succes si sanatate!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Dc oare si-au sters pozele unele mamici?
Sper ca sunt ok si pun altele noi.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Dc oare si-au sters pozele unele mamici?
Sper ca sunt ok si pun altele noi.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello
A dormit si David azi 2 ore inainte de pranz, ca de obicei reusea abia dupa 13 cand dormea frate'su

Ella la mine a mers bine eferalgan supozitor alternativ cu nurofen sirop. Daca totusi nu reusesti sa-i scazi cateva grade, mergi la urgenta, ei stiu mai bine ce au de facut, il hidrateaza mai usor cu o perfuzica. Pup!

Nati vazut pozele de la semnatura Iti sta bine blondul iar chinezelul parca a inceput sa semene si cu tine! Pup bolnaviorul si insanatosire grabnica!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vic io am un tefal dar nu ala de zici...

Mina am vazut si eu ca au disparut si poze si albume dar sa speram ca revin mamicile si piticii.

Ma uitam acum la Casian...e superb! Asa blondut, cu perisorul ondulat si cu fatzuca bucalata! O minuneeee de baietel, cu o frumusete de surioara si o alta mamica adolescenta! Ma' da' voi ce mancati de aratati asa tinere si frumoase, haa? Si ma uitam si la Nancy cu pisicutele ei. Ce dulcica e si ce fatza serioasa are! Si David de Rontzy, caruia nu pare sa-i placa lingurita prea tare insa scaunelul daaa. Un scump!

Lori pai atunci tinem pumnii sa iasa totul bine si sa nu aveti nevoie de operatie!

Bey Flo, ia nu-mi fa mie tulceanu chinez, daaa? E japonez!:) Si da, Nati e o frumusica asa blonda si slaba iar Matei e de vis. Bravo pt somnoriciul tau mic.

Cand ma plimbam ma gandeam la Bubu...o fi in Maldive la soare si mare, de nu scrie? Hmmm, ar fi frumos pt ea! Si ma gandeam la Struluta...ei parca erau in Ucraina de sarbatori. Oare mai sunt acolo? Si daca da, oare au probleme cu incalzirea? Sper ca sunt in regula!

Ma intorc la pruna mea houdinschiana!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ne-am intors de la dr. Ioana are 7600g si 67 cm, luna asta a luat cam putintel, numai 300 g. Dr a zis ca e in grafic, dar parca mi se pare cam putin, daca ma chinui atat cu mancarea si n-mi iese!!! Si mi-a zis sa-i dau repede carnita, ca oricum trebuia sa-i dau de vreo luna cica...iar cu pielea aspra m-a trimis la dermato, sa vedem acolo ce-o zice...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Va multumesc din suflet.Nu reusesc sa ma linistesc el saracu are febra dar e vioi se joaca rade dar .....
I-am dat acum nurofen.Eu vroiam sa stiu daca ii pot da mai des din 4 in 4 ore cum ati spus si voi.O sa alternez cu paracetamol.Sper sa treaca
Va pupam

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, am intrat scurt sa va spun ca sunt in extaz , azi mi-a mancat fi-mea broccoli . Desi ieri il refuzase.
Trebuie insa NEAPARAT sa va spun cum am facut . Imi sugea si rodea degetu (meu) si cum tocmai ii pusesem lu tati in farfurie niste broccoli, am luat intre degete si l-am zdrobit si i-am dat degetu la supt iar . Si l-a primit bine, desi cica avea ceva pe el ce ieri era "cah" . Am continuat un pic asa, ca se vede treaba ca devine brusc bun daca e cu sos de deget , si intre timp i-am pus in apa fierbinte cescuta ei cu piure ce-o aveam de ieri in frigi. Cand s-a incalzit un pic, am luat piure de broccoli pe deget si a papat si la un moment dat am schimbat degetu cu lingurita . Si a mancat in continuare . Mi-a terminat o cescuta de tuica . Sunt super multumita !
Deci, fetele care aveti brombleme cu legumele, incercati metoda descoperita de mine, poate merge !

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am fost si noi un ceas juma' in parc. Erika a dormit bustean (nene si ce bine ca mananca doar la 4 ore daca o scot in parc... dincolo ca acasa doarme cat cioara pe gard frate!!! In parc zici ca are somnifer...) iar Eliza s-a tavalit in toate felurile - incarc bateriile la camera si pun poze, ca sa vedeti hal...

ANKU - eu am facut doua pauze cu legumele, in speranta ca o sa le accepte daca fac pauza, dar tot nu le accepta, asa ca acuma am decis sa ma incapatanez sa ii dau, chiar si 10-15 ml pe zi cu seringa, si sa stii ca acuma nu mai scuipa chiar asa de nasol ca la inceput, dar tot nu le vrea. Ceva ceva inghite, nu o fortez. Cat primeste, atata ii dau si basta. Si mentin aceeasi combinatie cateva zile. Sper ca intr-un final sa vrea, ca trebuie sa ii introduc si carnita, doar nu o sa o tin cu fructe pana s-o marita. Nici branzica nu ii prea place...

DIARUX - ma, eu nu as face credit acuma, si nici la bani nu as umbla, oricat de putini sunt ei. Pentru moment, dobanzile la credite sunt uriase, iar in romanica, daca ai dobanda mare, ramai cu ea, daca o ai mica, iti creste garantat... Daca ai schimba banii in euro, ai pierde mult la curs, daca i-ai scoate, nu ar fi exclus sa ai vreun comision pe acolo, sa pierzi iar... Acuma depinde si cati ai...
Eu am doua credite, unul in euro si unul in lei. De 3 ani valoarea ratei este cam aceeasi... la creditul in euro a crescut pentru ca a crescut euro, la creditul in lei a crescut pentru ca a crescut dobanda. Adica tot o branza! La amandoua, daca as vrea sa le inchid mai repede, as avea comision de rambursare anticipata, deci alta branza. Am vrut sa fac in vara o refinantare, nu de alta, dar sa nu mai platesc in sapte parti, am zis eu ca fac o scofala sa scap de maruntisuri si sa am o singura rata. Ei bine, as fi facut o mare tampenie.... comisionul de acordare era gigantic, plus comisioanele de rambursare anticipata, plus nu mai stiu ce comision de extragere numerar, plus diferenta de schimb.... Una peste alta ramaneam cu o rata care insuma ratele actuale, dar in loc sa platesc 3 ani plateam 5... cam asta era raportul....
Eu, in locul tau, as sta. Nu as da cioara din mana pe vrabia de pe gard. Sigur, nu e prea comod sa stai intr-o garsoniera, dar fiti fericiti ca o aveti si pe asta. E aur curat in conditiile actuale!
Edit ca am uitat sa spun ca am si doua depozite, unu in lei si unu in euro... Am pastrat un istoric de pe ultimele 4 luni, la valoarea lor, fara dobanzi, ca nu am mai dat pe la banca sa cer vreun extras. Si calculez cat vin ele in CAD. Ei bine, in astea 4 luni, suma e tot cam pe acolo.... Ca a crescut euro, a crescut putin si CAD, hai sa zic ca am avut o oscilatie de cca 200 CAD, adica na, putin peste 100 de euro, diferenta pe care am calculat-o la cursul BNR, ca daca era sa vand euro la curs de vanzare al bancii si sa cumpar tot de la ei CAD, faceam o branza, pierdeam fix aia 200 de CAD din cauza de curs valutar.
Probabil daca vorbeam de niste sume mai consistente ar fi facut diferenta, poate la tine face diferenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Sun,saru'mana .E dulce in poze,ca daca l-ai auzi acum .Are el ceva,dar nu vizibil si palpabil.Adica foame nu,kk nu,haine stramte sau cute nu,il apas pe gingii "si ce daca!",il apas pe burta nimic,i-am verificat si putza NIMIC.Deci ghici ciuperca ce-i?(iar eu sunt o batoza,ca nici nu indraznesc sa ma urc pe cantar,dar simt la haine,ca nu mai incap in ele.Am fost cu fii-mea la patinoar si am tras o tranta de am ramas in fundu' gol,ca imi alunecasera pantalonii )
Ruxi,nu mai stau,plec,ma duc.Inca o sapt ca asta si ma vad la balamuc.Vreau si eu o bunica mai aproape ,care sa-mi dea si mie o pauza cat de mica.Si Luci ma intreba zilele astea "Asa-ti face toata ziua?Si cum mai rezisti?"
Si eu am admirat pozicile cu pepenasi,dar sunt prea stresata ca sa nominalizez,din motive de urlete.

Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput