Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
futuremother spune:
vreau sa intreb si eu ceva ... cum e cu secretiile nazale ?... eu ii aspir #351;a bb al meu, cu batista bebelusului, in fiecare dimineata de vreo 10 zile ... si nu stiu cat de normal este ...voi ati patit asa ?
dr zice sa il curat in continuare ... ok dar cat va mai fi?
mama de Raisa Maria si Rares Florin
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hera25 Buna dragelor, V-am lasat la odisee si va gasesc la scutece... Help am si eu o mare problema cu bebelina mea. Urla la baita. Nu stim ce sa-i mai facem. Parca am maltrata-o. Racneste de ne stie cartierul. Si urla si dupa, la masaj. Aseara a fost cel mai nashpa.Nu a mai vrut nici tzatza nimik, nu i-a mai trebuit.Si a tot plans o gramada. Ea nu prea a avut colici, dar cu plansul asta la baita intrece tot. Nu stiu ce sa-i fac. Dati-va si voi cu parerea, ce sa-i fac?Sunt disperata. Nu prea am auzit de bebei carora sa nu le plaka apa. Fericita mamaica de bebe Lorena Elena |
Poate nu-i place temperatura apei. Sau ii e fomica. La noi astea au fost cauzele. Acum e fericita in baie. "Spectacolul" incepe la imbracat.
Mamica Teodorei
carmendu spune:
eu sunt confuza.
deci, ceaiul de tei e bun pt ca-i calmeaza, dar nu e bun pentru baietei.
ceaiul de musetel e bun pentru ca ar combate constipatia, dar nu e bun pentru ca distruge flora bacteriana.
ceaiul baby drunk e bun ca are de toate in el, dar nu e bun pentru ca are menta care ar putea sa-i constipe.
ceaiurile de la milupa de fenicul sau musetel sunt bune, dar nu sunt bune pentru contin zahar.
sa mai spun?...ca mie imi vine sa-mi dau palaria jos si sa o calc in picioare. pana la urma ce fel de ceai sa-i dau?!??!?
si voi cum ii dati ceaiul? intre mese?
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
lauramiron spune:
Uuffff, mai fetelor...Naty, Gynie, prin ce clipe treceti cu bebelusii vostri cand se ineaca
...nici nu vreau sa-mi imaginez...dar daca-i asezati pe o parte, la fel se ineaca??
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginye55
Eu mereu patesc asta cu Stefanut. Dar la noi e din cauza problemei lui. prima data m-am speriat si eu rau de tot, dar acum am indemanare. Saracul urla cand reincepe sa respire. ![]() ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Uuffff, mai fetelor...Naty, Gynie, prin ce clipe treceti cu bebelusii vostri cand se ineaca ...nici nu vreau sa-mi imaginez...dar daca-i asezati pe o parte, la fel se ineaca??[quote]![]() Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
Nu mai sta pe o parte ca inainte. Acum se intoarce singur pe spate.
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
carmendu spune:
| citat din mesajul lui Hera25 Buna dragelor, V-am lasat la odisee si va gasesc la scutece... Help am si eu o mare problema cu bebelina mea. Urla la baita. Nu stim ce sa-i mai facem. Parca am maltrata-o. Racneste de ne stie cartierul. Si urla si dupa, la masaj. Aseara a fost cel mai nashpa.Nu a mai vrut nici tzatza nimik, nu i-a mai trebuit.Si a tot plans o gramada. Ea nu prea a avut colici, dar cu plansul asta la baita intrece tot. Nu stiu ce sa-i fac. Dati-va si voi cu parerea, ce sa-i fac?Sunt disperata. Nu prea am auzit de bebei carora sa nu le plaka apa. Fericita mamaica de bebe Lorena Elena |
incearca sa o pui cu fata in jos, cu mainile si picioarele in apa. se simt mai confortabil asa.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Hera25 spune:
Multumesc fetelor pt sfaturi.
Dandusa tot asa si noi o dezbracam si o lasam 10 min inainte de baita du dudulina goala.
ii place la nebunie, rade se joaca...In camera facem temp 25-26 grade la baita. Ei in momentul in care apare tati cu cadita galbena si aude apa...gata se strica prietenia. Se intoarce toata pe o parte ca si cum s-ar feri. Eu incerc sa o dezbrac f usor dar de unde, incepe distractia. Ii bagam intai un piciorus apoi al doilea, dar deja urla, apoi cu funduletul...dar degeaba ca nici nu ne mai aude, nici nu se mai uita la noi. Si se impinge cu picioarele in cadita sa iasa afara....Cand ii fac masaj ii mai tine tati suzeta cu forta, caci nici pe aia nu o vrea...si asa se duce naibii toata relaxarea ei si toata placerea de a face baie. De nici tzatza nu-i mai trebuie.
Amalia o sa incerc in seara asta sa o tin in fundulet. Dar nu stiu ce succes as avea cand ea incepe deja sa planga in momentul cand ii dau body-ul jos.Si e rosie toata si urla asa din gat...de nu-ti mai vine sa-i mai faci baie.
Madutza ii facem baita la cu apa la 37 grade. I-am facut si mai fierbinte tot asa. Nu stiu dc sa mai scadem temp apei mai jos de 37...
Fericita mamaica de bebe Lorena Elena
leeloo5979 spune:
La multi ani si sanatate si tot ce e mai frumos pe lume pentru toate care purtati numele de Ioana, aveti copii cu prenumele Ion-Ioan-Ioana-Ionela sau aveti rude si apropiati sarbatoriti!
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
alra spune:
| citat din mesajul lui carmendu eu sunt confuza. deci, ceaiul de tei e bun pt ca-i calmeaza, dar nu e bun pentru baietei. ceaiul de musetel e bun pentru ca ar combate constipatia, dar nu e bun pentru ca distruge flora bacteriana. ceaiul baby drunk e bun ca are de toate in el, dar nu e bun pentru ca are menta care ar putea sa-i constipe. ceaiurile de la milupa de fenicul sau musetel sunt bune, dar nu sunt bune pentru contin zahar. sa mai spun?...ca mie imi vine sa-mi dau palaria jos si sa o calc in picioare. pana la urma ce fel de ceai sa-i dau?!??!? ![]() si voi cum ii dati ceaiul? intre mese? carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
ceai milupa sau olvarit de fenicul pentru 0-4 luni FARA ZAHAR
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
bertha spune:
Ginye, chiar, v-ati intors in Bucuresti? Parca ziceai ca reveniti dupa Sarbatori.
Carmendu, eu as alege un ceai la plic, alea instant nu-mi inspira incredere, parca un ceai facut din praf nu suna bine. Eu am incercat BabyCalm, dar n-a baut mai deloc, am scris mai sus ca nu stie sa bea cu bibe. Ai dreptate cu dilemele tale, ala nu, ala nu, chiar nu mai stim ce sa facem.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze