Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
dandusa spune:
Ajutati-l pe Gabriel sa plece cu avionul in Germ...,este URGENT,oricat de putin vi s-ar parea...pt el inseamna enormmmm
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131465
................................
Hera,
la noi nu sant plansete si n-au fost la baita...
cu 10 minute inainte de masaj,il dezbrac si-l las sa zburde in puta goala...,ma joc cu el...,ii cant...,ii povestesc ce urmeaza sa facem etc...,apoi il dezbrac de tot ,imi incalzesc mainile pt ca urmeaza sa smotocesc o bufla delicioasa...si ma joc cu el...,mai intai cu degetele peste tot corpul lui...,apoi cu palmele...si abia apoi il mangai/masez la propriu...,in tot timpul asta fie ii canta Crinuta fie ii cand eu si Crinuta ii danseaza
apoi il bag in cadita,cvum zicea si Amalia...cu talpitele,il las sa calce apa putin,apoi il pun in fundulet sustinut si mai apoi il bag tot corpul...,cant intr-una
incearca sa-i schimbi temperatura apei...,mai rece sau mai calda...sau incearca sa faci mai cald sau mai rece in camera...tu trebuie sa fii relaxata si sa nu fie multa lume in camera,agitatie,voci inalte etc...confort maxim ce sa mai vorbim![]()
aaa si o tz inainte de operatiune,pt ca s-ar putea sa planga de foame/sete si-i frustrant...apoi nu mai stii cum sa termini mai repede ca urlaaaa
succes
Familia stralucitoare
leeloo5979 spune:
Of of of...ce va mai impiedicati ... o sa incerc cu lubrifiant de la Durex (ala de ii face reclama si mama...candida intreaba cand vede reclama daca e ulei de masaj...
) si pe urma va spun mai multe.
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
leeloo5979 spune:
Babyzapi si Cris703 multumesc din suflet pentru mesaj!
Leeloo
Lacra a lui Damian
Amalia spune:
Dandusa rad ca proasta singura...
...citeam ce i-ai scris Herei si la faza asta cu "TZ" eu am citit TIGARA...ca asa prescurta la servici o colega cand mergea in pauza de tzigara. Si-n capul meu era ca musai sa fumezi si o tzigara inainte de baie
, nu de alta dar sa rezisti evenimentelor!
Nu ma lua in seama azi
..si daca imi arati un deget ma buseste rasul...cred ca oboseala e de vina!
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa aaa si o tz inainte de operatiune,pt ca s-ar putea sa planga de foame/sete si-i frustrant...apoi nu mai stii cum sa termini mai repede ca urlaaaa succes ![]() Familia stralucitoare |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
leeloo5979 spune:
Naty35 si Damian de ineaca cu scuipatii dati de suzeta, mai mereu, si tot asa, ramane fara aer si se sperie ingrozitor, dar il intorc repede intr-o parte si il bat pe spate mai ferm decat dupa ce mananca, sau mai usor pe pulpita sau il strang usor de degetele de la picioare, ca sa dea drumul la aer si sa reinceapa sa respire normal. Nu mai intra in panica, e cel mai important, ca tu sa iti pastrezi calmul si sa reusesti sa faci ce trebuie in timp util...pupicei.
Carmendu...m-ai pus pe ganduri, eu ii fac baie, si apoi il ung cu ulei de la Mustela...am facut si eu ce stiam ca face mama cu sora-mea dupa baie...
Leeloo
Lacra a lui Damian
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hera25 Buna dragelor, V-am lasat la odisee si va gasesc la scutece... Help am si eu o mare problema cu bebelina mea. Urla la baita. Nu stim ce sa-i mai facem. Parca am maltrata-o. Racneste de ne stie cartierul. Si urla si dupa, la masaj. Aseara a fost cel mai nashpa.Nu a mai vrut nici tzatza nimik, nu i-a mai trebuit.Si a tot plans o gramada. Ea nu prea a avut colici, dar cu plansul asta la baita intrece tot. Nu stiu ce sa-i fac. Dati-va si voi cu parerea, ce sa-i fac?Sunt disperata. Nu prea am auzit de bebei carora sa nu le plaka apa. Fericita mamaica de bebe Lorena Elena |
Nu trebuie sa iti faci griji, bebelusilor nu le place la baie cand sunt asa mici. Si a mea urla, nu ii place diferenta de temperatura. Incercati sa reglati temperaturile, mai cald, mai rece, sa vezi la care ii place mai mult. Cand o scoti, scoate-o intr-un prosop cald, tinut pe calorifer si tine-o un pic in brate pana se linisteste. Apoi, la masaj, tine invelita jumartatea de corp pe care nu o masezi.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
leeloo5979 spune:
Nu stiu daca va mai am amintiti...eu dupa ce am venit cu Damian acasa, mi se umpluse de bubite pe fata (obrajori si barbie) in primul rand de la caldura...si nu ii mai treceau neam, de ajunsesem la exasperare. I-am dat cu pudra...cu bepanten, cu unguent de galbenele, cu ceai de galbenele, apoi am ajuns la medic si mi-e facut o reteta de crema, pe care in schimb mi-a fost frica sa o folosesc (un prieten din copilarie a facut o alergie groaznica de la o astfel de crema si era sa moara) si nu i-am mai dat cu nimic, iar bubitele au trecut de la sine, si nu atat de repede pe cat voiam si speram eu. Deci eu zic sa nu le mai dati cu nimic, ele trec singure, e cel mai bine.
Leeloo
Lacra a lui Damian
ginye55 spune:
[quote]citat din mesajul lui Otiliav
Ginye, si eu as scoate artileria pentru sotul tau. As folosi toata artileria pentru tatii astia care dupa ce au primul copil se indeparteaza de sotie si mai si o lasa singura cu bb in grija. Spuneai ca la 4 luni veti face prima operatie si timpul trece in curand face Stafnut 3 luni. V-ati hotarat unde va fi operatia?
Multumesc de intrebare!
Sambata astept raspunsul unui dr din Timisoara. Vine sapt viitoare la Bucuresti si o sa-l duc pe Stefanut la el la consulot. Probabil atunci voi afla mai multe despre moperatie. Pana acum nu am facut nimic pt ca dr au zis ca e prea mic, chiar si pt consult. Oricum ,prima operatie o sa fie pe la 5-6 luni.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
isaelena spune:
Buna fetelor!
Eu am intrat sa ues La multi ani si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti, celor ce isi serbeaza astazi ziua...acum va las...ca bebelina ma macat ieri cu fulgi cu tot sia cum se odihneste si vreau sa ma odihnesc si eu.
futuremother spune:
bua fetelor si La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
mama de Raisa Maria si Rares Florin