Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

B
Am aspirat-o si au iesit si din nasuc cateva firisoare de sange.Asta chiar nu-mi place...de la ce o fi?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Ramo, poate nu si-a facut efectul serul sa-i inmoaie putin inainte de-a fi trasi afara. Eu ii pun ser si astept cam un minut-doua, se inmoaie si ies mai bine.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragelor,

V-am lasat la odisee si va gasesc la scutece...Nu am mai avut timp sa citesc.
Help am si eu o mare problema cu bebelina mea.
Urla la baita. Nu stim ce sa-i mai facem. Parca am maltrata-o. Racneste de ne stie cartierul. Si urla si dupa, la masaj.
Aseara a fost cel mai nashpa.Nu a mai vrut nici tzatza nimik, nu i-a mai trebuit.Si a tot plans o gramada. Ea nu prea a avut colici, dar cu plansul asta la baita intrece tot. Nu stiu ce sa-i fac.
Dati-va si voi cu parerea, ce sa-i fac?Sunt disperata. Nu prea am auzit de bebei carora sa nu le plaka apa.

Fericita mamaica de bebe Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumimmm de urariii,poftiti de serviti de toate pentru toti
La muuli ani tuturor sarbatoritilor cu numele

Billy,
eu stiu ca nu-i bine sa umbli la vaccin pentru ca ramane gaura,exact ca la varicela...daca storci/scarpini bubitele raman semne urate...
Brie,
asa e...pliurile trebuie sa fie egale si pe spate si pe fata...,in plus daca o tii pe burta si apropii calcaiele,trebuie sa se 'pupe' perfect...sau daca o intorci cu fata in sus si ii indoi genuchii la piept,trebuie sa se 'pupe' perfect...
astea le-am aflat de la medicii care au consulat-o pe Crinuta la vremea respectiva...
la ea ,pliurile erau inegale si pe fata si pe spate...dar nu a avut displazie de sold...,bine...am stat cu inima cat un purice
sper din suflet sa fie si la voi la fel de bine...

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor care intrati deja in CIC, adeverintele de venit de la locul de munca tb sa fie inclusiv pe lunile in care am fost in pre/postnatal?
Deja se depun dosare pt cei 85%?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani tuturor bebicilor care isi serbeaza azi ziua, sa creasca mari si sa fie sanatosi! La multi ani mamicilor, taticilor, fratiorilor si tuturor sarbatoritilor dragi! La multi ani fetitei mele dragi!

Multumim din inima celor care ne-au urat "La multi ani!" Multumim si celor care au vazut pozicile si ne-au spus cuvinte frumoase!

Elilove, La multi ani pt tati! Mai, la voi sunt sanse reale sa ramana ochisorii albastri!

Carmendu, ce m-ai speriat cu pisica! Sperietura a fost mare, pupam sa treaca repede!

Amalia si la noi s-a redus nr de kk/zi la 5-6, fara interventie. Din pacate, se chinuie uneori pana face.

Ginye Eu am dormit cu Darius in pat de la 6-7 luni, nu era chip sa-l pun in patul lui, simtea si urla. Si n-a avut nimic (si nici noi) Asa ca asta sa fie necazul vostru!

Babyzapi, buna mancarica ai facut! Voi cum o sa-l botezati pe Raphael? Catolic sau ortodox?

Iar am uitat ce vroiam sa mai scriu.

Revin.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

La Multi Ani pt bebelusii vostri : Dandusa, Ale, Bertha, Monicabo, Mnarcisa, Maria_28 si La Multi Ani Ion sotul Elizei .

Sunt cu bebe in brate, papa, am dormit foarte bine azi-noapte, a papat la 12 cand eram deja treaza, la 3 cu tati si iar cu mine la 7 si la 9.
Acum ma duc sa-mi iau banii de la stat pt nastere mai ies si eu din casa.

Ginye cand veniti la bucuresti, la dr Marcu? tocmai mi-a adus aminte ca am un 'bilet' prin care prima consultatie la pediatrie la dr marcu este gratuita fiindca am nascut acolo. Dar eu nu am nevoie de el, pt ca oricum nu platesc si ma gandeam daca vrei ne putem intalni cand veniti la Bucuresti si ti-l dau tie.

gata plec acum, vb cand ma intorc...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Multumesc frumos! Sapt viitoare vreu sa ma duc la ea, dar nu stiu exact ziua pt ca ma intalnesc si cu alt dr pt consultul lui bb in vederea operatiei. In functie de cum ma anunta dr ca ne putem intalni o sa ma programe si la dr Marcu. O sa te anunt. Multumesc inca o data!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor!
Multa sanatate si fericire maxima!

Bertha

Andy

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Hera nu-ti fa probleme ca nu toti bebeii sunt de la inceput fanii apei. Luca a stat cuminte la rpimele baite, apoi de prin saptamana a treia a inceput urlatul...si sa te tii. Exact cum spui tu, urla si la masajul de dupa. Cam de 2 saptamani s-a linistit!. il bag usor cu piciorusele, apoi il pun putin sprijinit in poponet pe prosopul de pe fundul caditei...asa mai "de sus" parca e altfel lumea si nu mai urla deloc. A devenit iar incantat de baita! O sa va treaca si voua, ai sa vezi!

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Buna dragelor,

V-am lasat la odisee si va gasesc la scutece...Nu am mai avut timp sa citesc.
Help am si eu o mare problema cu bebelina mea.
Urla la baita. Nu stim ce sa-i mai facem. Parca am maltrata-o. Racneste de ne stie cartierul. Si urla si dupa, la masaj.
Aseara a fost cel mai nashpa.Nu a mai vrut nici tzatza nimik, nu i-a mai trebuit.Si a tot plans o gramada. Ea nu prea a avut colici, dar cu plansul asta la baita intrece tot. Nu stiu ce sa-i fac.
Dati-va si voi cu parerea, ce sa-i fac?Sunt disperata. Nu prea am auzit de bebei carora sa nu le plaka apa.

Fericita mamaica de bebe Lorena Elena

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

celor care se serbeaza astazi!

Brie, Ana nu a avut pliurile egale la picioare si m-am chinuit cu 2 scutece o perioada buna pana a facut radiografie si mi-au spus ca nu are displazie de sold. Iar Elisa cam la fel de inegale le are, si laba piciorului drept putin in interior dar aici nu se uita nimeni la astea, eu ii intreb ei zic ca-i normal ca mai dureaza pana isi da drumul. Nici macar nu le indreapta piciorusele sa le masoare lungimea pe motiv ca nu-i bine ca au picioarele fragile.
Ginye, si eu as scoate artileria pentru sotul tau. As folosi toata artileria pentru tatii astia care dupa ce au primul copil se indeparteaza de sotie si mai si o lasa singura cu bb in grija. Spuneai ca la 4 luni veti face prima operatie si timpul trece in curand face Stafnut 3 luni. V-ati hotarat unde va fi operatia?
Hera, si a mea s-a speriat la baita si am evitat sa mai dam drumul la dus cand este ea in baie, o speria. Si la fel plange daca ii este foame sau somn. Asa ca astept sa se trezeasca bine, ii dau sa suga cateva minute bune si dupa aceea putem face baita.
Uite ca de masaj cu ulei inainte de baie nu stiam. Vad ca spuneti ca se inchid porii daca se face masaj dupa baie dar nu ma prind care-i problema, nu se mai absoarbe uleiul bine?
Ramo, de ce ai aspirat fata, are mucisori?
Anca_27, am citit zilele trecute cum m-ai visat, pai poate o sa mai fiu vreodata dar nu vreau sa ajung la 42 ca-i nasol.
Mirtha, sper ca ti-ai mai revenit cu raceala.
Bertha, poate ai timp sa-mi scrii si mie unde ati mers pentru cercei. Si pe mine ma intereseaza.
Bine ai venit pe aleinad.g!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am uitat sa va spun ca ieri am vrut sa-i dau galustei prima data putin ceai, i-am pus in biberon si am constatat nu numai ca nu stie sa bea cu bibe, da' nici nu vrea sa invete. Nu cred ca a tras 2ml, se enerva, scuipa tetina...m-am distrat pe cinste, era tare haioasa. Am pus-o apoi la san si s-a repezit ca ursul la miere, cred ca am jignit-o rau cu ceaiul in biberon.

EDIT:

Otilia, inca n-am rezolvat cu cerceii, deocamdata avem numai varianta Medlife. Daca nu gasim nimic pana sapt viitoare, o sa mergem acolo. Te tin la curent.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput