Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Sa ne fie de bine mutarea la scutece!

Acum am reusit sa termin de citit capitolul 1. Iar se scrie intr-un ritm alert...sau nu mai pot tine eu pasul cu voi .

Otilia: Sunt aici, citesc cand pot si scriu cand apuc. Am intrebari, dar de cele mai multe ori gasesc deja raspunsurile in paginile scrise.

Noi avem colici sau gaze, ne doare burtica si facem crize de plans din cauza asta (nu prea lungi, dar destul de puternice), sugem haotic si azi am fost la cantarit. Piticul are 15 zile, a crescut vreo 3 cm, dar nu a luat prea mult in greutate, doar 250g de la pierderea fiziologica si inca nu si-a recuperat greutatea de la nastere (mai lipsesc vreo 100g).
Inca nu ma stresez, vreau sa vad ce se intampla pana la o luna si doar daca atunci nu e ok, ii voi da supliment. Deocamdata papa doar de la san. Sfarcurile inca ma deranjeaza, dar am mers la un atelier de alaptat azi si voi mai merge pana reusim sa depasim toate problemele. Inca regurgiteaza mult si nu prea ragaie....poate de la regurgitat nu a luat mai mult in greutate...nu stiu.
Cat au luat in greutate bebeii vostri pana la 2 saptamani?

Bravegirl: Am vazut ca ai reusit sa stapanesti bine tehnica alaptatului (eu azi am reusit sa mulg cu pompa pt. prima oara ceva, cativa stropi, cred ca vreo 5 ml, ca pana acum nu iesea nimic.....) si citesc cu mult interes postarile tale.

Mirtha: Esti mai bine?

Ginye: N-am citit ce ai mai scris capitolul asta, dar sper sa depasiti problemele astea cat mai repede pt. ca bebe are nevoie de calm si relaxare in familie si de voi amandoi.

As mai avea mesaje, dar nu ma mai tine neuronul lauz. Tre sa merg la nani.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bubulina mea a dormit de la 12 la 4;30 si acum se uita pe pereti.A papat 130 ml, dar a facut caca din nou cu firisoare de sange, cred ca de la schimbarea laptelui i se trage, e un pic mai tare .O sa incerc sa-i da mai mult ceiut ca sa faca mai moale.
Am aspirat-o si au iesit si din nasuc cateva firisoare de sange.Asta chiar nu-mi place...de la ce o fi?
Foarte interesant art. legat de displazia de sold.Noi joi seara mergem la ortoped, Doamne Ajuta sa nu fie nimic!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna dimineata!

La multi ani! mamicilor si bebeilor cu numele Ioana-Ion

Mamica Teodorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Incerc sa recuperez cu cititul dar nu prea reusesc ...
ieri a uat pt prima daa bibe fara scandal. a papat 30 ml ca atat reusisem sa mulg pana sa se trezeasca. si apoi a baut si 20ml de ceai. Si azi a luat bibe cu ceai. Nu-mi vine sa cred ca accepta bibe. a..am uitat sa ma laud: ieri am cantarit-o si avem 5280gr. Azi am facut 7 sapt. Eu zic ca e fff bine.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Sa-ti traiasca printesica! Cat mai multe saptamani sanatoase si fericite!

Mamica Teodorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Ion, Ionut, Ioana! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
O urare speciala am pentru sarbatoritii nostrii: Radu Ioan puiut de Dandusa, Nora Ioana printesa de Ale, Ion sot de Elilov, Ioana Ruxandra printesa de Bertha, Andreea Ioana printesa de Monicabo, Luca Ionut puiut de Nglcarmen, Mara Ioana printesa de Mnarcisa, Ioana printesa de Maria_28 si Malina Ioana printesa de Mickyyy

P.S. daca am uitat pe cineva, va rog sa ma iertati, n-a fost cu intentie...il pup de acum si-i urez LA MULTI ANI!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR ZILEI DE AZI!!! SA FITI SANATOSI SI LA PUNGA GROSI!!!
amalia f f frumos gestul tau ion de elilov3
aleinad si aninom100 bine ati venit fetelor la scutece !
trag un drum opana la scoala si revin...am nitica treaba pe acolo....ce ziceti voi ca zitzile mele numai imi dau mult laptic numai 150-160 ml in conditile in care dimineata scoteam 200-230ml ...asa imi trebuie daca mi sa stricat pompa

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cata_myky

giny cum ai facut zeama de orez?asa face Chris kk de vreo 3 zile de nu stiu ce sa ii dau.m-am gindit si eu la zeama de orez dar am zis ca e prea mic.ce cantitate i-ai dat?

deCHRISTIAN 16.10.2008
http://community.webshots.com/user/catamyky

Nu l-am facut prea concentrat: 3 cani de apa si 2 linguri de orez. Am fiert orezul pana s-a inmuiat si i-am dat zeama cu lapte praf (in loc de apa). Vreo 90 ml. Dar nu a mai avut probleme.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui naty35

Ginye problema este ca poate sa pateasca noaptea asa ceva...Si daca nu sunt pe faza? Cum pot sa-l ajut ???

Stiu! Si eu sunt ingrozita ca ar putea pati asta noaptea. El se ineaca de multe ori pe zi/noapte. Din cauza asta momentan doarme cu mine in pat. Nu am incotro.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care purtati numele de Ioana, bebelusilor vostri care astazi isi serbeaza ziua numelui.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

La Multi Ani pt bebelusii vostri : Dandusa, Ale, Bertha, Monicabo, Mnarcisa, Maria_28 si La Multi Ani Ion sotul Elizei .

Sunt cu bebe in brate, papa, am dormit foarte bine azi-noapte, a papat la 12 cand eram deja treaza, la 3 cu tati si iar cu mine la 7 si la 9.
Acum ma duc sa-mi iau banii de la stat pt nastere mai ies si eu din casa.

Ginye cand veniti la bucuresti, la dr Marcu? tocmai mi-a adus aminte ca am un 'bilet' prin care prima consultatie la pediatrie la dr marcu este gratuita fiindca am nascut acolo. Dar eu nu am nevoie de el, pt ca oricum nu platesc si ma gandeam daca vrei ne putem intalni cand veniti la Bucuresti si ti-l dau tie.

gata plec acum, vb cand ma intorc...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput