Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Multumesc fetelor pt sfaturi.
Dandusa tot asa si noi o dezbracam si o lasam 10 min inainte de baita du dudulina goala.ii place la nebunie, rade se joaca...In camera facem temp 25-26 grade la baita. Ei in momentul in care apare tati cu cadita galbena si aude apa...gata se strica prietenia. Se intoarce toata pe o parte ca si cum s-ar feri. Eu incerc sa o dezbrac f usor dar de unde, incepe distractia. Ii bagam intai un piciorus apoi al doilea, dar deja urla, apoi cu funduletul...dar degeaba ca nici nu ne mai aude, nici nu se mai uita la noi. Si se impinge cu picioarele in cadita sa iasa afara....Cand ii fac masaj ii mai tine tati suzeta cu forta, caci nici pe aia nu o vrea...si asa se duce naibii toata relaxarea ei si toata placerea de a face baie. De nici tzatza nu-i mai trebuie.
Amalia o sa incerc in seara asta sa o tin in fundulet. Dar nu stiu ce succes as avea cand ea incepe deja sa planga in momentul cand ii dau body-ul jos.Si e rosie toata si urla asa din gat...de nu-ti mai vine sa-i mai faci baie.
Madutza ii facem baita la cu apa la 37 grade. I-am facut si mai fierbinte tot asa. Nu stiu dc sa mai scadem temp apei mai jos de 37...

Fericita mamaica de bebe Lorena Elena

eu am cadita tommy tub - galeata. si lui nicole si laurei le-a placut mult de tot. suna ciudat, da incearca sa iei o galeata ieftina curata de la piata si vezi daca ii place asa. daca da comanda o cadita tip galeata.

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

vreau sa intreb si eu ceva ... cum e cu secretiile nazale ?... eu ii aspir #351;a bb al meu, cu batista bebelusului, in fiecare dimineata de vreo 10 zile ... si nu stiu cat de normal este ...voi ati patit asa ?
dr zice sa il curat in continuare ... ok dar cat va mai fi?

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Eu m-am chinuit vreo 10 zile cu tot felul de pompite. De ieri folosesc batistuta. Si parca tot nu se curata cum trebuie. Dar merg mai departe ca altfel e fornaita. Si parca nu mai maninca la fel ca inainte.

Mamica Teodorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

...nu te mai uita draga cu oglinda, normal ca ti se pare ca e nu stiu cum...sotul cred ca e singurul avizat sa iti dea cu parerea! Stai linistita, sunt sigura ca te inseli ...

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Amalia, era pt tine mesajul de mai sus!

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Ginye, chiar, v-ati intors in Bucuresti? Parca ziceai ca reveniti dupa Sarbatori.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Da. sambata m,a intorc la Bucuresti.O sa fiu pt prima data singura cu bb. Sper sa ma descurc.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Brie, eu stiu ca cutele de pe spate trebuie sa se brodeasca....Rebeca avea la un piciorus una in plus si asa m-am stresat si eu, insa totul a fost ok, se pare ca nu e o chestiune atat de importanta pana la urma treaba cu cutele...

Dandusa, Carmendu, Eli....va multumesc pentru ideea cu uleiul inainte de baie!!! Si pentru mine era un adevarat cosmar sa o imbrac toata unsuroasa, cu mainile mele unsuroase si ele

Cata_Miky, sunt de acord cu Dandusa, nu da mucilagiu la bebe "dupa ureche", poate-i faci mai mult rau decat bine.
Si a mea face kk de foarte multe ori pe zi, schimbam in unele zile si 15 pampers, dar nu mi-am facut probleme, nu i-am dat nimik. Ii mai dau ceai de fenicul cateodata, atat. La fel face si bebelusha Otiliei, nu stiu daca ea i-a dat ceva...

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brie

bravegirl, naty

teiul pt baietei din cate stiu eu nu este bun dat zilnic, dar teiul este calmant linistitor.
musetelul nu este indicat la sugari deoarece nu au stomacelul inca dezvoltat si ii ataca flora microbiana.

eu ii dau ceai de fenicul (de la Milupa) este calmant si pt colici.ii dau nu mai mult de 40ml pe zi. Pana acum ceai i-am dat cam de 2 ori pe saptamana.

in uleiul de masline fiert eu la un sfert de L pun vitamina A - 30 ml

carmendu, vai de mine ce sa patiti voi cu pisica. iubesc mult animalele dar pisicile nu le suport. cred ca daca eram in cauza, muream cu pisica de gat. pupici pe obrajorul lui victoras.

mai fetelor eu am cam intrat in panica un pic. mie mi se pare ca nu se brodesc bine cutele la picioruse. la piciorul drept cutele sunt mai sus decat cele de la piciorul stang si parca dreptul are 3 cute iar stangul doar doua
pana vine pediatra din concediu sa o chem la control cred ca mor tot masurand. voi cum stiti? trebuie sa se brodeasca cutele din fata sau cele de pe spate?

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Nu vreau sa te sperii dar eu am citit ca un semn la displazia de sold este ca se fac cutele inegal la pulpite. Un dr ortoped ar putea sa iti spuna daca sunt motive de ingrijorare sau nu.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Carmendu o sa icercam si asa sa o pun cu fata in jos in cadita, dar ea plange cum incep sa o dezbrac, stie ce urmeaza Dar o sa incerc.
Alra o sa iincerc si cu galeata. vedem noi ce iese.
Va povestesc eu maine.

Fericita mamaica de bebe Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna fetelor,nu stiu daca va mai amintiti de mine,eu va citesc din totdeauna dar din pacate nu pot fi asa activa ca voi.
M-am gandit dupa atata timp sa va fac cunostinta cu baietelul meu....mai ales ca am vazut ca nu m-ati exclus din grupul vostru.
Vreau sa va urez tuturor La multi ani cu sanatate cu bebelusi veseli,norocosi si frumosi si sa va multumesc pentru toate informatiile pe care le furnizati zilnic din experientele voastre.
Sper din suflet sa ma adun si eu si sa-mi organizez timpul in asa fel incat sa pot sa mai intru si aici.
Va multumesc si sper sa va placa piticul meu.

http://good-times.webshots.com/album/569537853baZXsz

37+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Andy, eu am catarit-o pe Caty in a 11 a zi de viata si avea luate 300g, cred ca nu e cazul sa te ingrijorezi inca. Vei vedea la o luna greutatea si vei decide atunci ce-i de facut.

Citat:
citat din mesajul lui Andy08
Noi avem colici sau gaze, ne doare burtica si facem crize de plans din cauza asta (nu prea lungi, dar destul de puternice), sugem haotic si azi am fost la cantarit. Piticul are 15 zile, a crescut vreo 3 cm, dar nu a luat prea mult in greutate, doar 250g de la pierderea fiziologica si inca nu si-a recuperat greutatea de la nastere (mai lipsesc vreo 100g).
Inca nu ma stresez, vreau sa vad ce se intampla pana la o luna si doar daca atunci nu e ok, ii voi da supliment. Deocamdata papa doar de la san. Sfarcurile inca ma deranjeaza, dar am mers la un atelier de alaptat azi si voi mai merge pana reusim sa depasim toate problemele. Inca regurgiteaza mult si nu prea ragaie....poate de la regurgitat nu a luat mai mult in greutate...nu stiu.
Cat au luat in greutate bebeii vostri pana la 2 saptamani?

Bravegirl: Am vazut ca ai reusit sa stapanesti bine tehnica alaptatului (eu azi am reusit sa mulg cu pompa pt. prima oara ceva, cativa stropi, cred ca vreo 5 ml, ca pana acum nu iesea nimic.....) si citesc cu mult interes postarile tale.

Mirtha: Esti mai bine?

Ginye: N-am citit ce ai mai scris capitolul asta, dar sper sa depasiti problemele astea cat mai repede pt. ca bebe are nevoie de calm si relaxare in familie si de voi amandoi.

As mai avea mesaje, dar nu ma mai tine neuronul lauz. Tre sa merg la nani.

Andy, mami de Andrei

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput