LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 19
gattasalvaje spune:
Dragele mele zuze ,
Va doresc un an 2009 cum nu se poate mai bun , mai bogat , mai plin de satisfactii si impliniri ! Puii sa creasca mari si sa nu se imbolnaveasca deloc , voi sa fiti sanatoase , pline de viata , sa scapati de kilele nesuferite si sa va bucurati zi de zi alaturi de comorile scumpe de 1 anishor !
Nu am mai scris de anul trecut ...am citit ultimele capitole si cu bune si cu rele , am vazut o multime de poze si am o gramada de raspunsuri care mi se invalmashesc in cap , asa ca scriu repede sa nu uit.
Multumesc tuturor celor care ne-au vazut pozele de la ruperea turtei si care ne-au felicitat 

Vali , Sara este onorata ca texanul nazdravan si frumushel este inca interesat de ea. Pupam baietelul sugubatz si pe mamika lui
.Din pacate nu putem sa vedem pozele ...nu merge link-ul
Irlandeza , intr-adevar rochita Sarei de la motz este de la H&M ...mi-a placut mult insa pacat ca n-am gasit niste pantofiori de matase ca sa asortam. Am vazut poze cu Patti...e superba , are niste oki de te baga-n boala.
Grati , sper ca Dudu e deja mai bine...capu' sus mamiko , nu mai fi deprimata ! El este un baietel plin de viata , nu stiu de ce dar nu mi-l pot imagina bolnavior...de cate ori l-am vazut a fost tot un zambet , este de-o buna-dispozitie si de-o voiosie molipsitoare.Isi revine el repede...
Irinouk , welcome back ! Chiar mi-era dor de tine si ma gandeam sa te sun ...sper sa te tii de promisiune si sa intri mai des pe la noi . Mai spune-ne ce face Rares cel frumos...s-au rezolvat problemele cu dermatita atopica ?
Ellenuta , super urare !Pun pariu ca Evitei ii mai iese un dinte ...aceleasi manifestari le are si Sara de cate ori apare alt coltzisor...tipete nocturne , maraieli , pumnii bagati in gura cu patima , febra moderata 37.6-37.8.
Ema , de mult vroiam sa te felicit pentru samburelul din burtica 

. Las' ca treci repede peste greturi si indispozitie , intri in trimestrul doi si incepe perioada roz a sarcinii , cu hormonul fericirii la cote maxime. Sarcina usoara si abia astept sa ne spui daca Milan va avea un fratior sau o surioara ! Eu pariez pe surioara...ca sa se mai bucure cineva de frumusetea aia de carucior roz ![]()
Danonique , sper ca rezultatele nasoale la analize sa fi fost o intamplare...poate ai mancat ceva cu mult zahar in ziua dinaintea recoltarii . Iti tin pumnii ca la repetarea lor sa iasa totul in ordine si sa nu fi nevoita sa ti regim. Pupam burtik ...mai pune-ne poze cu ea sa vedem si noi cat a mai crescut 
Raluca din Oradea...multa sanatate Soniei , sa dea Doamne Doamne sa se faca bine cat mai repede !
DaniBv , multa sanatate si tie...mie imi trece gatul daca imi frec amigdalele cu sare grunjoasa sau fac gargara cu saramura...nu e prea placut dar e eficient.
Cred ca mai aveam ceva raspunsuri , dar deh...e ora 1 noaptea si mi-a obosit de tot neuronul. Poate imi aduc aminte maine si revin...
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Scriu eu rar , dar si cand ma apuca ...ma intind ca o pomana tiganeasca !
Ma tot gandesc de vreo cateva zile daca sa-i fac Priorix-ul Sarei sau nu ? De fapt , nu stiu ce vaccinuri sunt obligatorii la un an...eu i-am facut pana acum infanrix-urile de la Glaxo ( Hexa la 2 si 6 luni si IPV HIB la 4 luni ) si Rotarix-ul.
Deci , ce ar trebui sa-i fac obligatoriu la 1 an si care mai ar fi optionalele ? As vrea sa-i fac Prevenar-ul , am inteles ca se poate face si dupa un an...in schimb , sunt f. nehotarata in privinta ROR-ului ...am inteles ca nu da imunitate pe viata si ma gandesc ca ar fi mult mai bine daca ar face boli ca rubeola , rujeola si oreionul in copilarie decat sa le faca la varsta adolescentei sau ca adult.
Stie cineva sa-mi raspunda ?...vreau sa ma duc cu lectia invatata la pediatra.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Eu n-am somn si am mai pus niste poze :
http://good-times.webshots.com/photo/2667660780101722542ZPgvtI
Pentru cine are chef sa vada...
Noapte buna !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
Eliza spune:
La multi, multi ani! si de la noi, sa fie anul ce vine plin de impliniri, copiii sa ne creasca mari si sanatosi si la anu sa vorbim cu incantare de cate am realizat in anul ce a trecut.
Alina si Ramona sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca mai repede visul si sa iasa testul urmator pozitiv.
Am vazut o gramada de Craciunei si Craciunite draguti si zambareti, exact cum le sta bine unor pui de zuze.
Am citit ca mai sunt si unii puiuti bolnavi, Tudor si Antonia, le uram sa se faca bine cat mai repede, la fel si lui Danybv, sa treaca mai repede raceala si sa nu se prinda si de minunea de Maria sau Andrei.
Gatta, ce domnisorica s-a facut Sara, e o dulceata, e tare dulce cand se intinde dupa tava cu pahare.
Am mai vazut-o si pe Eva ascunsa intr-un sertar, tare nastrusnica si inventiva e dulcica de ea, sa te pazesti mami cand o mai creste.
L-am vazut si pe Octi la ziua lui imbracat tare frumusel si cu un tort frumos, si pe Razvanel dansatorul si pe Ioana in vizita si frumos imbracata de Craciun , pe domnisoara Adela si pe Patricia doua papusele frumoase, am mai remarcat si niste poze foarte frumoase cu Sofia de Madalina, cele in care e la san imi plac extraordinar, un Andrew vesel de care mamica lui vorbeste f frumos, si pe duceata de Iulia am vazut-o si apoi am citit ca a facut buff(
si sper sa-i fi trecut repede vanataia) si sigur am uitat pe cineva dar sper sa nu se supere.
Noi am facut Craciunul la niste prieteni, Emma a fost foarte cumintica, a fost foarte mare tentatia sa-l traga pe Mos de barba, dar l-a "salvat" mami repede. De revelion au venit niste prieteni la noi, Emma a dormit toata noaptea, asa ca noi am petrecut in voie pana pe la 2.
Pe 31 decembrie s-a hotarat sa iasa din starea de "Mutulica" si a zis un mama clar si raspicat, m-am bucurat foarte foarte mult desi inca nu zice cu intentie, am vazut ca zice "mama" sau "ama" cand vrea ceva. Stiu ca pentru multi din clopotei zic de mult asta, dar la noi e un lucru nou si mult asteptat. Se pare ca ne ies si premolarii, face si cativa pasi singurica dar numai cand are ea chef.
Am mai pus si noi cateva poze noi si doua filmulete, le gasiti in albume daca vreti sa le vedeti.
Pupam fetele si clopoteii dragi.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
EliaElia spune:
La multi ani tuturor clopoteilor si mamicilor lor!Ia te uita, am intrat putin inainte sa plecam pe afara si vad poze frumoase cu Emma. Tare dulce e! Si felicitari pentru "mama"!Noi am fost plecati doar de Craciun si Laura a binevoit sa o tina intr-o maraiala continua asa ca de revelion am stat acasa unde n-a miscat nici macar la artificiile de la 12 noaptea. Danybv, imi pare rau de problema cu amigdalele. Eu sunt patita,pana la vreo 14 ani am patit-o de multe ori, chiar se punea problema sa imi fie scoase. Ce voiam sa-ti spun,este ca se poate face o operatie cu laser, le curata cumva suprafata si nu se mai infecteaza. Chiar intentionam sa o fac dar la momentul respectiv nu locuiam in Bucuresti si am tot amanat. Acum poate se face si in alte orase.Gatta, ROR-ul nu e obligatoriu? Parca asa stiam.Sper sa mai apuc sa citesc si din urma azi si in general, sa intru mai mult anul asta.Camelia si
Laura (06.02.2008)
ramonab spune:
Neata!!!
THEA PATRICIA STEFAN sa aveti parte de multa sanatate, noroc si iubire in viata!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
ramonab spune:
Gatta, m-am uitat la pozici.E o frumoasa Sara ta, serios, are niste trasaturi asa de frumoase...
Eliza, ce mutrite dulci face Emma.Am observat ca are scutec chilotel.Sau ce fel de scutece sunt?
Felicitari pentru MAMA!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
anca.b spune:
buna dimineata!
degeaba am facut bot de dimineata, ca tot a plecat tati la munca si ne-a lasat singurei...
offff, o zi nu stam si noi cu totii!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:

PATRICIA
THEA
STEFAN

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii