LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 20
ceska777 spune:
La multi ani, Patti!
La multi ani, Thea!
La multi ani, Stefan!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Neata! Are cineva o cafea si pentru mine?
Nu o sa ma mai mir de nimic din ce povestiti voi! Spuneau zuze ca se trezesc bebeii noaptea des si uneori nu mai au chef sa adoarma la loc. In gandul meu: "Doamne ajuta ca Benji si cand se trezeste bea lapte si in scurt timp adoarme la loc!" Azi noapte insa s-a solidarizat cu clopoteii amintiti si la 4:30 dupa sticluta cu lapte nu a mai vrut somn, l-am luat si la noi in pat (tati s-a trezit si el desi de obicei nu ne aude). A adormit abia la 6:45 pana la 9. Totusi! Ca de nu chiar eram zombi rau!
A inceput sa incapa bine in niste salopete de blugi ce le are si mor de dragul omuletului care este! Tati zice ca ii lipseste doar un ciocan si poate trece drept un mester strica-repara!
Chiar acuma a facut un buf siinca un buf si nu a zis nimic-viteaz baiat am!
Anca,
f nasol ca tati a plecat la munca azi! Era obligatoriu? Doar e sambata azi!
Gatta,
f frumoasa Sara!
Acuma ma uit si la poze cu Emma! Si ma apuc de treaba: daca s-o trezi sotul sa il pun in priza si pe el...
Hai sa ma descarc: ieri seara suna sotul soacrei sa intrebe daca stim cand ne mutam exact. Sotul vb cu proprietarul ieri dupa masa si probabil locuinta e gata mai devreme. Numai bine o sa am timp sa o curat bine dupa zugravi, sa spal geamuri, sa incep sa masor si caut perdele, lampi etc. Si ii spunem soacrei ca asta vom face pana vin ei sa ne ajute cu mutatul in week end-ul dupa 15 ian. Si nu incepe ea sa intrebe ce culori de perdele vreau? Pai, na in ton cu mobila si cu canapeaua ce are perne galbene, apricot si orange. Sau un galben lamai... gata ea are perdele pentru mine si mai gaseste ea si pentru camera lui Benji si dormitorul nostru etc. Si probabil o sa vrea ea sa imi decoreze casa......... IN MOD CERT NU O SA PUN PERDELELE DE LA EA!
S-a trezit tati plecam in oras dupa ce isi bea cafeaua!
Oricum cel mai bucuroasa sunt ca mai e buget pentru un dulap in living si unul in dormitor la noi...iuhu! Daca nu o vrea sa ne faca rost soacra de unele!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra