LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 18
irlandeza spune:
Nici la noi nu e obiceiul cu taiatul motului. Noi am tuns-o in august aproape zero, si o sa o tund din nou in 2-3 sapt. ,ca sa-i creasca pana la primavara cand n-o mai purta caciula sa se vada fumos.
Am vorbit cu nasa si nu poate veni maine, decat sapt. viitoae, are o gramada de musafiri inca de dinainte de Craciun, si abia marti pleaca. E bne si atunci sa-i serbam ziua. Bine ca n-am apucat sa dau sfoara-n tara si la altii ca acum trebuia sa contramandam totul, chiar daca e petrecerea acasa, mai restransa. O sa o sarbatorim noi maine cu tati si buni, si gata.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni 
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
hello
zuzici, trebuie sa-i iau evei scaun de masina si nu ma pot decide .. imi place tare mult asta
http://www.olivers-baby-care.co.uk/Exo-Isofix-Stage-1-Car-Seat/56pol1234p.asp
e ff scump dar are o gramada de chestii misto ..
pana sa-l vad pe asta, eram setata pe inglesina moovy ..
voi ce imi recomandati?
cum e mai bine .. cu isofix sau cu sistem clasic de prindere cu centura??
pls help .. ca duminica ma duc sa-i iau ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danybv spune:
Ellenuta din pacate eu nu-ti pot fi de mare ajutor , eu am scaunel auto cu sistem clasic de prindere .
Uite aici pozanu este de firma , e ceva simplu .
Sper ca fetele iti vor da mai multe sfaturi , bafta multa in alegerea dorita .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
cristacoman spune:
Elle, noi am luat Miglie mille de la Inglesina, pt 9-36 kg. Este super, nu are sistem ISOFIX, se prinde cu centura masinii, dar este super. Nu se clinteste, copilul sta super comod, chiar doarme bine si se transforma in functie de varsta si greutatea copilului.
Are suport pt. cap reglabil.
L-am cumparat de la M E T R O si a costat 550 RON.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 11 lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ceska777 spune:
Ellenuta,
noi am mostenit scaunul de masina de grupa 1 si e cu prindere numai prin centura. Isofix cred ca e mai sigur DAR trebuie sa te asiguri ca si masina sustine sistemul isofix, ca suportul se prinde cumva sub bancheta din cate am inteles si masina trebuie sa fie dotata astfel. Iar asa e mai greu de mutat scanul daca de ex folositi doua masini cu doar un scaun pt Eva. Sper sa te fi ajutat cumva cu explicatia!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
cristacoman spune:
Elle, noi am luat Miglie mille de la Inglesina, pt 9-36 kg. Este super, nu are sistem ISOFIX, se prinde cu centura masinii, dar este super. Nu se clinteste, copilul sta super comod, chiar doarme bine si se transforma in functie de varsta si greutatea copilului.
Are suport pt. cap reglabil.
L-am cumparat de la M E T R O si a costat 550 RON.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
scuze, s-a blocat DC si mi-a trimis mesajul de 2 ori......![]()
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
madalina28 spune:
Elle eu am MaxiCosi Tobi cu prindere normala grupa 1, 9-18kg,noi folosim 1 scaun la 2 masini,maina mea nu are sistem isofix, sunt fffff multumita de el,de ce nu astepti pana plecati in Austria?eu de acolo l-am luat la juma de pret fata de ro.
A vazut pozici cu clopotei minunatzi Maria cu fratiorul ei Andrei, Octi motzat si elegant, micutza irlandeza Paty
Nicole(Aweya) ce faci?Mihaitza?
Alina sa stapanitzi sanatosi masina fara incidente!
Sa ma laud un pic cu Sofia ca toate mamicile de pe aici
cu puii lor,merge cam tota casa nesustinuta,zici ca e un pinguin,stie sa pupe cand imi tugui buzele vine si le apropie pe ale ei de ale mele de imi vine sa-i pap guritza,ia tel fix il duce la ureche si zice un eloelolo.Asta era un fel de bilant de 11luni.
Crista nici eu nu ii voi taia din par,ii vom rupe turta si atat.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
grati.ela spune:
Elle si eu tot la acela m-am uitat luuuuung. L-am gasit pe innovadbaby.ro
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miri_mik spune:
buna seara!
danonique, n-am prins ideea, de ce esti necajit? de ce trebuie sa tii regim?
danybv, uuuuuuuf, daca-ti spun ca tarai o infectie in gat (dovada o pustula cu puroi undeva pe stanga, pe o amigdala, clar vizibila...) de vreo doua saptamani, si ca simt ca mi-a bushit incheieturile, sa stii ca sunt cu tine! ma doare gatul si urechile cand inghit da' n-am vreme acu de mine - o tampenie cat mine cand o zic si-o scriu, dar inv reme de sarbatoare... uite, promit, luni! sanatate cu carul iti doresc!
cynthia, n-am apucat sa vaz poze, dar o fac maine!
irinouk, ce urare frumoasa ne-ai facut!
elle, io pe 31 am luat un scaun de mashina. isofix nu ma inspira, io-s cu chestiile sigure, "in mana". deci am luat unul confortabil pt bulgaru sacha, care s eprinde in centura. bon, de fapt l-am luat pt amandoi, de la 0-18kg. io credeam ca e albastru:))) dar e tot roshu:) ca si cizmele de alpinism ale lui bruno:))))
muuuuuuuah!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png