LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetelor.
Ma alatur si eu celor care cu.. noaptea nedormita..cu toate ca i-am luat patutul tot s-a trezit noaptea..s-a culcat la 20:30 pe la 12-1 s-a trezit..am dat-o cu Calgel..pe la 2 iar s-a trezit i-am dat ceai + Calgel..si pe la 4 dim iar s-a trezit cu chef de joaca..de la 4:30 pana la 8:30 a dormit..Iar acum doarme..bineinteles ..k e obosita..doarme de la 12..Noi suntem la parintii mei..maine vom pleca..

LA MULTI ANI, CARMEN_E
STEFAN, CRSITIAN

madalina28 nu am stat toata noaptea pe forum, ci pana la 1..
Ellenuta multumesc ..pt rezultatul testului, voi face poze la ..
danybv imi pare rau .. tb sa mergi la un Dr sa vezi ce iti recomanda..iti doresc multa sanatate..Off ..au racit si copii..ai grija..multa sanatate le doresc..Am vazut pozele , sunt foarte frumoase ..ma asteptam sa pui poze si de la intalnirea cu grati.ela.
Tinna.S LA MULTI ANI!
Natalis super ca ati fost la munte si ca nu ai uitat cum sa schiezi..
irlandeza multumim ..frumoase poze am vazut..Patty e o scumpa....Aaa si Ioana are cateva zile cand se trezeste la 9-10 dimineata sau chiar 11..cu cateva exceptii (azi dim)..
miri_mik f frumos ai scris..si asa este, tb sa apreciem orice moment..chiar daca m avem si suparari tb sa stim sa trecem peste ele..sa privim partea buna..
cynthia frumos cavaler am vazut.Sa poarte sanatos lantisorul cu Doamne Doamne.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 10 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

multumesc tuturor fetelor care mi-au transmis urari de sanatate
Ioanact nu am pus poze facute la Grati.ela fiindca nu am avut aparatul foto la mine , a facut doar Grati.ela si cand va ajunge ea acasa la Bucuresti atunci mi le va da si le vom pune pe forum .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Cynthia, foarte frumos gatit Octi de ziua lui.Mi-a placut si tortul.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca i-am facut la Razvi sorcova, sa sorcoveasca pe bunica-sa.O puteti vedea pe blog.(daca doriti, bineinteles).

RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Am uitat sa va zic ca i-am facut la Razvi sorcova, sa sorcoveasca pe bunica-sa.O puteti vedea pe blog.(daca doriti, bineinteles).

RAZVANICI LA 11 LUNI
Micul print-blog

Foarte frumoasa sorcova , imi place ca este facuta asa simplu nu impopotanata cu multe culori si diverse lucruri pe ea, e frumoasa
Sa-ti ajute Dumnezeu sa vina inca un bebe , asteptam ziua cand ne vei da vestea cea mare.

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna seara, dragelor.

Dany, imi pare tare rau ca esti bolnava. Daca-mi permiti, un sfat babesc, da cu albastru de metil in gat, cu un betisor de urechi. La mine a tinut de minune. am mancat inghetata si m-am trezit noaptea cu o durere in gat de nu puteam inghiti si cu frisoane. Mi-am dat imediat cu albatru de metil in gat si dimineata inca o data si nu am mai avut nimic. Rau nu face, asa ca poti incerca.
Sanatate multa tie si copiilor. am vazut pozele, sunteti o familie tare frumoasa.

Am vazut pozele cu sarbatoritul Octi, foarte frumos si elegant.
La Multi Ani!!!! Sa fi sanatos si sa ai parte de o viata frumoasa.

Am vazut poze si cu Patty cea ochioasa, care maine sarbatoreste si ea 1 anishor.

La Multi Ani, Patty!!!!! Sa ai o aniversare frumoasa.

Fetelor, va spun sincer ca mie nu-mi vine sa-i tai motul Antoniei. Are un par asa frumos si pare tunsa (desi nu am tuns-o niciodata). O sa ziceti ca sunt nebuna, dar am tot studiat-o azi sa vad de unde as putea sa-i tai din par, dar sa nu-i stric freaza.....
Noi am organizat petrecerea pentru aniversarea ei de 1 an, pe 7 februarie. Tatal sotului meu e plecat din tara si cum nu a fost prezent nici la botez, din acelasi motiv, am zis ca macar la turta sa fie prezent.
Vom face petrecerea la restaurant, deoarece familia este mare si avem si multi prieteni apropiati cu copii, asa ca nu incapem in apartamentul nostru. Pentru pitici vor veni de la teatru clovni ca sa-i picteze pe fata si sa-i antreneze in jocuri.
De abia astept, Antonia a fost fascinata de clovni la petrecerea de Craciun. A primit un balon in formaa de catel pe care nu l-a lasat din mana decat dupa ce a adormit.

La Multi Ani!!!! sarbatoritilor de azi. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 11 lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Ramona, si Antonia a primit o sorcova de la mama, dar nu i-am dat-o deoarece am considerat ca este prea mica, dar am pus-o sub pom. Antonia a vazut-o asa stralucitoare, a luat-o si a inceput sa dea din ea. Noi am inceput sa-i cantam "sorcova" , iar ea sa danseze. Era asa de simpatica. Acum ia sorcova in mana si se uita la noi sa-i cantam, apoi "ne bate" cu ea si se distreaza pe cinste. Azi a prins-o la sorcovit si pe bunica, mama sotului.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Tocmai s-a trezit si pitik, intre timp am putut intra pe blog si ti-am admirat sorcova. Foarte frumoasa, Ramona. Si foarte frumos ai decorat casa si mai ales pe Razvan ..... Si nu-ti face griji, va veni si bebelushul dorit.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Cristina si Dani

RAZVANICI LA 11 LUNI
Micul print-blog

Mergi la inceput

Cristina saru`mana de sfat , sa stii ca-l pun in aplicare mai ales ca am asa ceva in casa de la copii , le " fur " putin medicamentul si ma doftoricesc si eu cu el .
Saru`mana
Te intelg perfect in legatura cu motul , poate gasesti o varianta care sa fie favorabila pentru tine si Antonia, bafta .

Eu nu am taiat motul nici lui Andrei si nu-l voi taia nici Mariei, noi nu tinem acest obicei , ii voi tine doar ziua si atat.
Eu tot o leguma imbracata sunt , frisoane , febra , nu pot sa inghit nici ceaiul din cana, adica sa-l beau desi am fost azi la spital si mi-au zis sa continui cu acel tratament ca dupa 36-48 de ore isi va face efectul, deci pana atunci bolesc rau de tot.

danybv

Album poze

Mergi la inceput